RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sikksakk- seier!

10 år med aktiv jobbing for en bedre skolevei har gitt resultater. Samferselsetaten bevilger nå 200.000 kroner til forbedring av Sikksakk- stien.

Grindbakken: I en årrekke har FAU, driftstyre og foreldre ved Grindbakken skole jobbet for å oppgradere Sikksakk- stien, en sti mange av elevene daglig benytter seg av til og fra skolen. Stien er bratt og på vinterstid har det nærmest vært umulig for voksne å følge barna sine der. Nå har Samferdselsetaten bevilget 200.000 kroner gjennom Aksjon skolevei til oppgradering av stien.
- Jeg er veldig tilfreds. For første gang i en 10 år lang kamp er fagre ord fulgt opp med penger, sier leder for driftstyret, Jon Haugan.
- Vi merker oss at Samferdselsetaten omtaler dette som et "tilskudd til bydelen" for permanente tiltak i Sikksakk- stien. Dette tolker jeg slik at vi kan forvente at også bydelen stiller med egne midler, og at det nå blir snakk om å gjøre noe som gir en varig forbedring av forholdene.
Nå ser han svært lyst på skoleveiens fremtidsutsikter og er takknemlig for alle som har engasjert seg i saken.
- Engasjementet fra BU-leder og andre bydelspolitikere gjør meg optimistisk på at vi er nær målet. Jeg anser derfor finansieringen for å være sikret. Bydelens bidrag fremover må nå bli å sørge for at saken får en rask fremdrift, slik at vi kan utnytte skolens sommerferie til anleggsarbeidene, forteller Haugan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere