*Nettavisen* Nyheter.

Sikret uavgjort i sluttminuttene

Det ble nok en gang en jevn batalje mellom Vålerenga og Lyn, her representert ved Dan Thomassen og Odion Jude Ighalo.

Jarl André Storbæk berget uavgjort for Vålerenga i dagens treningskamp mot Lyn i Vallhall.

Vallhall: Det så ut til at rivalen fra vestkanten skulle stikke av med seieren i årets første Oslo-derby, men med bare få minutter igjen å spille fikk høyreback Storbæk muligheten til å kvittere. Landslagsspilleren klinte til, slik at ballen gikk via en Lyn-forsvarer og i nettet. Dermed endte oppgjøret 2-2.

Hvis vi får luket vekk de småtingene vi trøbler med bakover, så hadde dette i stedet vært 2-0, mener Storbæk.

Han føler Lyn bør være mest fornøyd med uavgjort i Vallhall.
De var effektive i dag. Dessverre hadde vi problemer med kontringene deres, slik det har vært så mange ganger før også, konstaterer Storbæk.

Vålerenga kom bakpå i 1. omgang da Endre Fotland Knudsen sendte Lyn i ledelsen etter en drøy halvtime, men like etter hvilen utliknet Kristofer Hæstad for VIF. Vålerenga hadde flere muligheter til å ta ledelsen, og blant annet Mohammed "Moa" Abdellaoue var en trussel for Lyn-forsvarerne. Det var imidlertid likevel Lyn som skulle ta 2-1-ledelsen, da innbytter Magnus Powell klinte til fra kloss hold, men Storbæk og lagkameratene nektet å la Lyn vinne årets første Oslo-derby som ble sett av over 3 000 tilskuere.
Det er hyggelig med en sånn interesse. Folk er tydeligvis sulteforet etter en lang periode uten kamper, smiler Vålerengas målscorer som nå ser frem til fortsettelsen av oppkjøringen.
Vi må bare fortsette å jobbe med å sette et spillemønster. Vi er i rute til seriestart, fastslår Storbæk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag