RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haji Saleem (25) har jobbet som miljøarbeider ved ungdomshuset Riverside på Grønland i to og et halvt år. Her sammen med Shafqat Ali (16) og Dirkaft Benjamin (16).
Haji Saleem (25) har jobbet som miljøarbeider ved ungdomshuset Riverside på Grønland i to og et halvt år. Her sammen med Shafqat Ali (16) og Dirkaft Benjamin (16).

Sikter høyt

Haji Saleem fra Furuset er kinoaktuell i dokumentaren "99% ærlig". Nå håper 25-åringen på en karriere innen film.

OSLO SENTRUM: Det har alltid skjedd mye rundt meg på mange måter. Jeg liker når det er litt kaos, og jeg er ikke redd for å sikte høyt, forklarer 25-åringen fra Furuset.

12. september har filmdokumentaren "99% ærlig" premiere.

Dokumentaren gir et innblikk i livet og hverdagen til medlemmene i det tidligere hiphopkollektivet, Forente Minoriteter.

Positivt overrasket

Haji Saleem spiller en sentral rolle i dokumentaren, som ble vist under filmfestivalen i Haugesund for tre uker siden. En rekke medier har allerede hyllet filmen.

Jeg var litt skeptisk da jeg satt meg ned i kinosalen, men jeg ble så positivt overrasket. Den var jo bra, sier Haji stolt.

Hva er budskapet i filmen?

Den viser det nye Norge. Folk er forskjellige, men man må kunne leve sammen for det. Filmen viser noe helt annet, en verden fylt med andre kulturer.

Rollen i dokumentarfilmen har gitt mersmak forteller furusetgutten til Lokalavisen Groruddalen.

Jeg har blitt veldig interessert i film og skuespill det siste året. Håper at dette er noe jeg kan gjøre mer av i tiden som kommer. Interessen for kunst og kultur har alltid vært der.

Slipper plate

Etter at samarbeidet med Forente Minoriteter opphørte i fjor har Haji jobbet med debutplata "Chaotic" sammen med Streetwise Production.

Singelen "What did I do" slippes 4. september, og skiva skal ut en gang før jul. Haji har skrevet store deler av materialet selv.

Den vil inneholde det meste. Målet er å få folk til å danse. House, pop, hiphop og funk er bare noen av sjangerne som blir presentert. Det skal bli godt å få gitt ut en plate. Det har vært en drøm lenge. Låtene viser hvem jeg er og hva jeg står for, sier Haji overbevisende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere