RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Silya og Higasakite synger julen inn gratis


Silya skal skape gratis julestemning for oslofolk fredag 19. desember i Oslo Domkirke.
Silya skal skape gratis julestemning for oslofolk fredag 19. desember i Oslo Domkirke. Foto: ARKIVFOTO
Noen av de beste artistene i Norden kommer når det inviteres til gratis julekonserter i Oslo Domkirke fredag 19. desember.

SENTRUM: Det er femte året på rad Desembertoner arrangeres som et samarbeid mellom Oslo domkirke og Nordea om å gi en gave til Oslos befolkning til jul. Det blir to konserter, en klokken 17 og en klokken 20.

Artistbukett

Årets bukett med artister og medvirkende er Silya Nymoen, Highasakite, Thomas Dybdahl, Melissa Horn, OnklP & De Fjerne Slektningene, Trefoldighet jentekor og domorganist Kåre Nordstoga.

Et av resultatene av bankens samarbeid med Norsk kulturskoleråd finner vi også på scenen under årets Desembertoner, der de to talentene Ingrid Joramo Lund (13) og Mari Midtli (17) skal opptre.

Konsertene blir ledet av John Brungot og Atle Halstensen er kunstnerisk ansvarlig.

Konserten vil også bli sendt på TV2 20. og 27. desember.

LES OGSÅ: SPARKER LIV  GAMLE SVIGERMOR

Veldedig formål

John Sætre, direktør i Nordea, forteller i en pressemelding at arrangementet vil gjøre det mulig for alle å komme i julestemning og samtidig støtte et godt formål. Etter konsertene samles det inn en frivillig kollekt som går til Åpen Kirke. Prosjektet gjør Oslo Domkirke tilgjengelig store deler av døgnet for alle som søker det – fra Frogner-fruen til uteliggeren – og er et samarbeid mellom Oslo domkirke og Kirkens Bymisjon.

– Åpen Kirke skaper et frirom til de som trenger det, uansett tidspunkt på døgnet, og er et opplagt veldedig formål for oss å støtte, sier John Sætre.

SJEKK HVA BBC SKRIVER OM OSLO!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere