RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Simba - Oslos mest etterlyste hund


DYPT SAVNET: Hannhunden Simba (3) forsvant utenfor Manglerud senter onsdag 16. november mellom klokken 17 og 17.15. Har du sett ham?
DYPT SAVNET: Hannhunden Simba (3) forsvant utenfor Manglerud senter onsdag 16. november mellom klokken 17 og 17.15. Har du sett ham? Foto: Foto: Privat
Simba (3) forsvant utenfor Manglerud senter onsdag 16. november. Nå er han trolig Oslos mest etterlyste hund.

MANGLERUD/OSLO: Simba er fremdeles ikke kommet til rette, men eierne gir ikke opp. På Facebook er det en egen gruppe med flere tusen medlemmer, som engasjerer seg i jakten på den forsvunnede kjæledeggen.

 
 


Politiet har henlagt saken, men ivrige medmennesker holder øyne og ører åpne. Yrkessjåfører melder om at de følger med i gatene. Det er kommet inn flere tips, men ingen har ført til at Simba er kommet til rette.

Hjulbeint og sosial

Hannhunden ble raskt omtalt i Nordstrands Blad da han ble meldt savnet, og flere medier og dyrevernorganisasjoner har fulgt opp med etterlysning av blandingshunden.

I og med at det er uvisst om Simba fremdeles oppholder seg i hovedstaden, og Norge for den saks skyld, lages det i skrivende stund en video på engelsk som skal legges ut på youtube.

Simba er en sosial og vennlig hannhund på snart tre år. Han er en blanding av rottweiler og dobermann. Kjennetegn er en ekstra ulveklo på høyre forlabb, og at han går litt hjulbeint med bakbeina.

Tips, takk

Har du tips i saken?

– Simba er dypt savnet! sier eierne. De utlover en dusør på 10.000 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere