*Nettavisen* Nyheter.

Sindre (15) er Sveivas nye stjerne

Sindre Bjerknes er født i 1993, men har likevel tatt eliteserien med storm i år. FOTO: FRANK NORDSETH, NORGES BANDYFORBUND

Sveiva-talentet Sindre Bjerknes (15) setter den ene rekorden etter den andre i eliteserien i innebandy.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sindre Bjerknes spiller mest innebandy for gøy, men legger ikke skjul på at han håper å bli best mulig. FOTO: FRANK NORDSETH, NORGES BANDYFORBUND

STOVNER: Økern-gutten er født i 1993, men har likevel fått bra med tillit for Sveivas eliteserieherrer denne sesongen. Tidligere i sesongen ble han yngste målscorer på toppnivå noen gang, og i 10-7-seieren mot Gjelleråsen nylig noterte Sindre seg for fem poeng (tre mål og to målgivende pasninger).

– Før sesongen forventet jeg ikke at jeg skulle spille så mye, men jeg er fornøyd med egen innsats til nå. Det som skjer på banen for tiden er utrolig gøy, sier Sindre.

Sveiva satser ungt

Sveiva er blitt en imponerende talentfabrikk, og på både dame- og herrelaget er det flust med talenter.

– Vi har ikke så mange seniorer i stallen, så da må vi fylle på med juniorspillere. Jeg tror ikke så unge spillere som meg hadde fått sjansen i så mange andre klubber, så jeg er veldig glad for at Sveiva satser på oss unge, sier Sindre.

Selv om han til nå har hatt stor suksess på banen, har fortsatt 15-åringen beina plantet på jorda.

– Jeg tar ting mest som det kommer. Foreløpig tar jeg én kamp av gangen, sier Sindre som uansett får nok med kamper i løpet av en uke.

– Jeg spiller både på G17 og G19 i tillegg. Det blir mange kamper, men det er bare gøy.

Elsker innebandy

På Sveivas herrelag har mange juniorer fått sjansen i år.

– Halve juniorlaget er omtrent med på a-laget, og fra årgangen min er vi tre spillere. 93-laget har vunnet to NM-gull på rad, forteller Sindre.

Økern-gutten har foreløpig ikke satt seg noen store mål med innebandyen.

– Jeg spiller mest for å ha det gøy, for jeg synes dette er det kuleste i verden. Men jeg håper selvsagt å bli så god som mulig, sier Sveivas stortalent.

PS! Før tirsdagens bortekamp mot Fjerdingby sto Sindre med ti poeng i eliteserien (seks mål og fire målgivende pasninger).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.