Gå til sidens hovedinnhold

Siste feiring før seriespill

Her kan du lese om håndballskolen til Kjelsås IL. Følg linken i saken for å se flere bilder.

Fredag 4. juni var det duket for avslutning av årets sesong med håndballskole. Siden høsten 2009 har over 30 barn møtt opp i Kjelsåshallen onsdager og fredager for å lære å spille håndball. Kast, mottak, stuss og samspill har vært temaer som har gått igjen både på trening og i kamp.

Håndballskolen for andreklassinger er en «forsmak» på det som venter året etter hvor man begynner å spille seriekamper. For håndballskolen er det kun cupkamper på sesongprogrammet, til stor glede for våre små. Vi har deltatt på 4 cuper. To før jul og to etter jul. Alle cupene har vært avsluttet med innløping og premieutdeling til alle. Vi har også spilt mye på trening siden det er spilling som er aller gøyest for barna. Vi har sett at samtlige spillere har hatt en veldig bratt læringskurve fra første til siste dag og alle vil være godt forberedt til høsten og ny sesong.

SE BILDER FRA AVSLUTNINGEN - KLIKK HER!

Fredagens avslutning var også lagt opp til mye spill og moro. Med 32 barn på trening, ble det mange nok lag til å spille en internturnering med ekte dommere til en tribune full av interesserte foreldre.

Etter en time med kamper var det klart for innløping sammen med dommerne for utdeling av pokal og diplom. Alle stilte på en lang rekke og ble ropt frem en og en av sportslig leder Knut Sundby. Alle vinket til publikum med et stort smil om munnen.

Etter premieutdelingen ble det (kanskje kveldens høydepunkt!) servert velfortjent EKTE Peppes Pizza og brus til både store og små.

Torild Næss og Marianne Ljøstad takker for en flott sesong med mange ivrige og fantastisk flinke barn! Vi vil også takke alle foreldre som trofast har stilt opp gjennom sesongen og hjulpet oss på cuper og treninger.

LYKKE TIL NESTE ÅR!

Skrevet av Marianne Coucheron Franck Ljøstad
Klubbsekretær Kjelsås IL

Reklame

Halv pris på bestselgere hos Oakley