RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste forestilling


Programmet for jubileumsforestillingen var variert. Van Pham sang blant annet "Wish you were". Berkay Özveri spiller gitar. Med seg hadde de Hamza Nebolsi på trommer og Thomas Pärsson på bass.
Programmet for jubileumsforestillingen var variert. Van Pham sang blant annet "Wish you were". Berkay Özveri spiller gitar. Med seg hadde de Hamza Nebolsi på trommer og Thomas Pärsson på bass.
Torsdag var siste dag i den gamle skolebygningen på Hauketo skole. Utflytting og 40-årsjubileum fikk en samlet markering.

HAUKETO: 10. klasse er allerede ute, og etter påske flytter også 8. og 9. klassingene over i paviljonger.

Den gamle hovedbygningen skal totalrenoveres. Innendørs skal alt rives og bygges opp på nytt. Arbeidene vil etter planen være ferdig i 2010.

Hippiemote

Utflytning ble slått sammen med skolens 40-årsjubileum, og fikk en bred markering.

Klassetrinnene hadde fått tildelt hvert sitt tiår fra skolens eksistens, og skulle presentere perioden for de andre trinnene.

10. trinn hadde jobbet med årene 1968-1977, og kunne blant annet invitere sine medelever til motevisning.

Vi har fokusert mest på hippiemoten med vester og masse farger. Vi har blant annet vært på Uff og sett på gamle klær. Det er mye artige klær fra denne perioden, sier Kedist Bezabih.

Stemmeprakt

Elever fra alle trinn hadde også satt sammen en forestilling med dans og musikk.

Gerda Randem, Rohey Taalah og Kristina Mariell Dulsrud Klunges imponerte med stemmeprakter utenom det vanlige, og tok salen med på en musikalsk reise fra Beatles til Abba.

Et kontinuerlig publikumsfrieri skapte stor stemning blant medelevene.

Foreldrene kunne overvære samme forstilling om ettermiddagen, og var også invitert til kaker og omvisning i de nye paviljongene.

Åpen løsning

Nå begynner en ny æra, sier en fornøyd rektor Eli Handeland.

De nye paviljogene er bygd opp med åpne løsninger, såkalte baserom, og det vil snu opp ned på mye av undervisningen. Også nye Hauketo skole vil være en baseskole når den står ferdig i 2010.

Det gir helt nye muligheter for kombinasjoner og løsninger, og undervisningen kan skreddersys i mye større grad. Vi skal bli gode på baseskole allerede før den nye baseskolen egentlig åpner, sier Handeland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere