RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et ran ble gjennomført søndag klokken 20.04 på Narvesen Karlsrud.
Et ran ble gjennomført søndag klokken 20.04 på Narvesen Karlsrud.

Siste fra politiets Twitter-logg

Lurer du på hva politiet bruker dagene (og nettene) på? Les Oslo-politiets egne Twitter-meldinger.

TIRSDAG 19. november

SENTRUM 03.50: I Skippergata kom vi over en krangel. Da vi henvendte oss til partene, tok den ene og kastet passet sitt og 500 kroner inn i patruljebilen. 04.50: I Skippergata fikk mannen tilbake både pass og penger. Krangelen opphørte også pga denne merkelige situasjonen, så vi forlot stedet.

OPERATUNNELEN 03.17: Det er en mann som går i Operatunnelen, retning vest fra Havnelageret. Vi er på vei for å plukke ham opp. 03.36: Vi har plukket opp den berusede mannen i Operatunnelen. Han hadde vanskeligheter med å gjøre rede for seg, vi sjekker id i arresten.

SENTRUM 02.28: To personer kjøres til arresten etter at en politipatrulje måtte skille de mens de slåss delvis inne og utenfor et utested i Storgata.

SINSEN 02.07: Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på Ring 3 østgående etter Sinsen. En bil som har kjørt ut av veibanen. 02.30: Ring 3 Sinsen. To personer kjøres til sykehus med lettere skader etter at bilen de satt i skjente ut av veien. Politiet oppretter sak.

BISLETT 01.46: Melder oppdaget en ubuden gjest på loftet i blokka si. Etter en liten løpetur fikk vi kontroll på den ubudne gjesten.

CARL BERNER PLASS 01.00: Melding om at en mann med hatt knuste ei rute på en parkert bil. Vi søker etter denne mannen nå. 01.14: Carl Berner: Vi har søkt etter en mann med et mørkt hodeplagg som knuste ruta på ei bil, uten resultat. Vi har ikke klart å få tak i bileier

MAJORSTUA 00.59: Nødetatene er i Gjørstads gate i forbindelse med en utløst brannalarm. Melding om at det luktet røyk i oppgangen.01.05: Gjørstads gate: Brannvesenet jobber på stedet, mulig røyken stammer fra en elektrisk feil. Rundt 30 personer evakuert fra blokka foreløpig. 01.36: Gjørstads gate. De 63 evakuerte beboerne har fått gå tilbake til sine leiligheter. Årsaken til røyken var en kortslutning i ei lampe.

HELSFYR 00.01:  Har vært innbrudd i et par butikker. Vi søker gjennom butikkene på jakt etter en gjerningsperson. 00.15: Vært innbrudd hos Flügger, knust ei rute. Usikkert hva, om noe, som er stjålet. Søket etter mistenkte foreløpig uten resultat.

 

MANDAG 18. november

OSLO (OBRE) 22.28: I kveld har vi vært på 3 pipebranner.

NORDBERG 19.20: Promillekjører stanset i Sognsveien på Nordberg. Fører innrømmer å ha drukket alkohol. Også utslag på alkotesten. Politiet oppretter sak

FESTNINGSTUNNELEN 16.48: Trafikkuhell i Festningstunnelen østgående retning ved avkjøring til "Danskeløpet". Ingen melding om personskade. Nødetatene er på vei. 17.22: Festningstunnelen er åpen for vanlig trafikk igjen

HAUGENSTUA 15.43: Trafikkulykke på Haugenstua. Kvinne påkjørt av en bil i et fotgjengerfelt. Politiet og ambulanse er på stedet. Fotgjengeren er bevisst. 16.38: Trafikkulykken som skjedde ved Kiwi i Ole Brumms vei. Fotgjenger kjørt til A-Hus med mulig armbrudd. Førerkortbeslag. Politiet oppretter sak

BRYN 14.21: Kontroll av kjøretøy i Smalvollveien. Viser seg ha montert blålys samt blinkende gule i bakrute. Fører uten gyldig førerkort. Viking rekvirert.

TØYEN 13.03: Bistår tollvesenet med id/butikkontroll i Tøyengata. To pågrepet for ulovlig arbeid.

MORTENSRUD 10.45: E6 utgående ved avkjøring til Mortensrud: Melding om en pappeske i veibanen. Vi er på vei for å sikre denne.

SENTRUM 10.01: Bilfører uten gyldig førerkort i Bernt Ankers gate. Fører anmeldes.

SENTRUM 02.49: Så langt en rolig natt i Oslo by. Oslopolitiet oppfordrer alle til å kjøre forsiktig idet det er fare for glatt vegbane på grunn av underkjølt regn.

SENTRUM 05.18: Innbrudd i en skobutikk i Oscars gate i natt: godt arbeid fra vitner og patruljene ledet til 2 pågrepne og beslag av ca 60 par med nye sko.

SKULLERUD 06.39: Nødetatene er på vei til trafikkulykke på E6 utgående ved Skulleruddumpa. En bil har snurret og havnet i grøfta. Uvisst skadeomfang. 06.51: Trafikkulykke Skulleruddumpa. En person i bilen, smerter i ryggen, blir nå sjekket av ambulansepersonell. 07.10: Bilfører kjørt OKL for kontroll, Viking har fjernet bilen, politiet oppretter sak

Les også: Russefest endte i masseslagsmål

SØNDAG 17. november

SENTRUM 22.41: Det har vært et ran av Narvesen i Hausmannsgt/Storgata. Vi er på stedet og søker etter en mistenkt mann på ca 180 cm iført en sort jakke.

TORSHOV 22.26: Vi søker etter en Mercedes som har krasjet med flere parkerte biler på Torshov. Mercedesen skal være skadet. Ring 02800 ved observasjon. 22.40: Vi har funnet Mercedesen som hadde krasjet i flere biler på Sandaker. Den var forlatt, derfor søker vi videre etter føreren.

STOVNER 21.40: Vi har pågrepet en etterlyst mann (25) etter at han hadde truet en kvinne med kniv. Mannen kjøres arresten nå.

OSLO 21.27: Politihelikopteret på patrulje i luftrommet over Oslo.

FROGNER 20.55: Nødetatene på vei til Neuberggata hvor det er meldt om røyk fra kjelleren.20.58: I Neuberggata er vi på stedet sammen brannvesenet. Det er meldt om litt røyk fra en butikk. OBRE jobber med dette.

KARLSRUD 20.04: Det har vært et ran på Narvesen Karlsrud. Vi er på stedet og søker samtidig etter en mistenkt.

NORDSTRAND 18.56: Har vært innbrudd i en privatbolig. Vi er på stedet med vekter. Vi foretar åstedsundersøkelse og oppretter anmeldelse.

BJØLSEN 18.30: Nødetatene på stedet i Maridalsveien 235 hvor det var meldt om kraftig røykutvikling. Årsaken viste seg å være kraftig matlaging.

RYENKRYSSET 16.34: I feltene opp fra Svartdalstunnelen har det vært et sammenstøt mellom to biler. Blir ekstra kø opp Svartdalstunnelen.16.45: Ryenkrysset er ryddet og åpnet for fri ferdsel igjen. Fortsatt noe kø opp fra Svartdalstunnelen. Ingen personskade på involverte parter.

LAMBERTSETER 11.07: To østeuropeere tatt på fersk gjerning i å sjele fra Fretex. Kjørt i arrest.

SONGSVANN 09.31: Songsvann T-banestasjon: Fire personer pågrepet for tagging på to vogner. Kjørt i arrest.

TÅSEN 07.14: En person, med solbriller, går i T-banesporet ved Tåsen T-banestasjon. Oslo T-banedrift er varslet. Vi er på vei med en patrulje.

SENTRUM 06.23: Det har vært mye å gjøre i natt. Mange ordensforstyrrelser og bråk i byen. Flere personer er satt i arrest.

SANDAKER 02.35: Bilalarmen på Sandaker blir snart stille. Tauebil henter bilen nå.

SENTRUM 02.22: Det meldes om lommetyver på Palace Grill i Solligata 2. Vi sender opp sivilit politi.

SENTRUM 02.15: En del ordensforstyrrelser i Sentrum. I Vogts gate har russen startet opp sin feiring, det ble litt høylydt og vi ble tilkalt.

HOLMLIA 01.50: Manglerud har hatt kontroll på Holmlia i kveld. 150 kontrollerte, fem narkotikasaker og funn av en kniv.

SENTRUM 01.02: I Oscars gate meldes det om røyklukt i oppgang. Nødetatene på vei. 01.48: Bruk av bengalske lys var årsaken til lukta. Nødetatene ferdig på stedet.

DÆLENGA 00.25: I en heisekran i Stocholmsgata er det noen ungdommer som klatrer. Vi er på vei. 00.41: Ungdommene i heisekrana viste seg å være noen som lager en spillefilm. Vi har snakket med dem og kjørt fra stedet

SENTRUM 00.08: Ved cafe Masawa i Prinsens gate er det nå mye politi. Dørvakten blir sjekket av helse på stedet. Vi har ikke funnet noe våpen.

 

LØRDAG 17. november

SENTRUM 23.56: Ved cafe Masawa er det en ordensforstyrrelse. En dørvakt er slått ned. Det ble sagt at en person hadde våpen. Vi er på stedet, bevæpnet.

TEISEN 22.48: Branntilløp i en leilighet på Teisen. Tre fulle menn med sot i ansiktet ble hjulpet ut av leiligheten av politiet. Sjekkes mer av helse.

MANGLERUD 21.49: Nødetatene på vei til Plogveien. Melding om brann. Uvisst omfang. 21.51: Tidlig kontra på melding om brann i Plogveien. Falsk alarm. Nødetatene avbryter.

TÅSEN 21.14: Nylig vært innbrudd i bolig. Flere patruljer søker i området. 21.55: Politiet arbeider på åstedet og vil opprette anmeldelse.

SKULLERUDDUMPA 20.03: E6 inngående ved Skulleruddumpa, her står det en bil på høyre skulder. Kommer litt brått på. Politiet på vei for å sjekke.20.25: Bilen i Skulleruddumpa har kjørt fra stedet. Uviss årsak til stansen.

KJELSÅS 18.07: Innbruddsalarm på Kjelsås. Patruljene på stedet konkluderte med at alarmen var utløst på grunn av husets hund hadde sneket seg ut av buret sitt.

SENTRUM 17.53: På en trikk i Hausmanns gate er det en slåsskamp mellom flere personer. Vi ankom stedet nettopp, jobber med å få oversikt.18.02: På trikken var det en handlekraftig fører som kastet ut en ugrei passasjer. Trikken tilbake i rute igjen nå, uten den ugreie passasjeren.

BERGKRYSTALLEN 17.51:  Vi søker med flere patruljer etter noen som har tagget på en t-banevogn på stedet.

SENTRUM 17.27: Grunnet veiarbeid er det kun ett felt åpent i Bispegata langs vannspeilet retn. Sentrum. Køer i området. Varer til søndag kveld.

ULLERN 16.51: Forsøk på innbrudd i bolig ble avbrutt av beboer som var hjemme. Vi søker etter en med sort jakke med hvite ermer og sort MC-hjelm.

SENTRUM 13.29: Parkveien forbi den israelske ambassade er stengt. Lovlig demonstrasjon på stedet. Arrangør Palestinakomiteen. 14.19: Det holdes apeller under demonstrasjonen i Parkveien nå. Foreløpig antall demonstranter er 500+ Rolig og verdig arrangement pr. nå.14.51: Det er oppbruddstemning i Parkveien. Den offisielle delen er over, og demonstrantene trekker nå bort fra området. Veien fortsatt stengt.15.07: Det henger fortsatt igjen noen demonstranter i Parkveien. Arrangør anmoder dem om å forlate området. Politiet håper det løser seg opp snart.15.18: forbindelse med demonstrasjonen er nå Uranienborgveien åpnet opp igjen. Kun Parkveien er fortsatt stengt.15.31: Parkveien er nå åpnet for trafikk igjen. En liten mengde demonstranter trakk til Eidsvolls plass, men har nå forlatt stedet.

SENTRUM 10.36: To polske statsborgere slått opp telt i Slottsparken. Bortvist.

DÆLENGA 10.32: Kontroll av kjøretøy i Københavngata. Bil meldt stjålet kommet til rette.

BISLETT: 10.09: Dør til søppelsjakt gått i vranglås. Vi er på stedet og bistår i å få beboer ut.

SENTRUM 08.42: Utagerende kvinne på Legevakta som nekter forlate stedet. Vi bistår vektere.

SENTRUM 03.59: Ved Cafe Con Bar er det slagsmål. To menn mot en kvinne. Noen sier at kvinnen har klikket. Vi kommer.

SENTRUM 01.39: Kvelden har startet friskt med en del ordensforstyrrelser. Ingen personer er skadd tiltross for slagsmål. 03.10:Flere ordensforstyrrelser i Sentrum nå. Vi har bra patruljedekning og er synlig tilstedet. 03.45: Foran Trafikanten er det slagsmål. Flere politienheter på stedet. Uvisst hva som har skjedd. Vi snakker med vitner. 

SØRENGA 00.19: En bil har mistet høyre hjul, står rett ved innkjøringen til Ekebergtunnelen ved Sørenga. Vi er på stedet. 00.37: Fører av bilen som står ved Sørenga har blåst til 1,6 i promille. Grensa er 0,2. Han blir anmeldt for promillekjøring og bilen blir tauet.

Dommer fra Oslo tingrett:
Stjal for å ha råd til heroin
30-åring mistet lappen i fire år
Stjal 36.000 i nærbutikk
Truet eks-kjæresten
Polakker dømt fengsel og bot

 

FREDAG 17. november

TØYEN 21.46: Politiet rykket ut til området Kolstadgata 7: Melding om skudd avfyrt. Trolig avfyrt skudd, men gjerningsmenn forlatt stedet før vi kom fram

SOFIENBERG 21.01: Guttestreker i Helgesens gate; søppelbøtte påtent. Flere unge gutter stakk fra stedet. Brannen slukket raskt.

OSLO 19.53: En bilfører stakk fra en trafikkontroll i Oslo, men slapp ikke unna politiet. Politiet på Romerike stanset bilen. Fører beruset.

NYDALEN 19.02: Vi har pågrepet to personer for grovt tyveri fra kafèene i BI Nydalen. Disse kjøres arresten og sak blir opprettet.

HOLMENKOLLEN: Vi har fått melding om fire innbrudd i hhv Holmenkollen, Bestum, Munkerud og Vindern i ettermiddag. Ingen er pågrepet. Vi søker etter gjerningspersoner.

HOLMEN/SLEPENDEN 18.23: Politiet i Oslo kan opplyse om at E18 ved Holmen/Slependen er nesten sperret i begge retninger. Trafikkulykker. Lange køer, omdirigeringer.18.52: Til info så er det åpnet i alle felt på E18 ved Holmen i Asker.

HELSFYR 16.22: Trafikkuhell i Grenseveien. Politi og ambulanse er på vei. Trolig trafikale utfordringer på stedet. 16.30: Trafikkulykken var i krysset Grenseveien/Grensesvingen. En person lettere skadet og to biler skal taues vekk fra stedet. 17.04: Grenseveien: To biler tauet bort. Vi oppretter sak og har beslaglagt ett førerkort. Kan fortsatt være litt glatt på stedet. Vi forlater straks. 

SENTRUM: 15:40: Operatunnelen østgående: Bil med seilbåt på hengeren. Stans i høyre felt. Høyre felt er sperret inntil videre. 16.08:  En kortesje med politi, bergningsbil og en bil med båt på henger er nå på vei ut av Operatunnelen. Dermed kan alle feltene åpnes, retn øst.

TORSHOV 13.24: OBRE er i Lammer's gate på innvendig vannlekkasje. Lekkasjen er stoppet og vannet suges nå opp.

STOVNER: 06.44: Østre Akervei, nordgående v/ Stovner: Melding om trafikkulykke. Politiet er på stedet.

OSLO: 06.39: Politiet får inn flere meldinger om trafikkuhell. Kjør forsiktig, det er glatt ute.

KARIHAUGEN: 06.25: E6 inngående v/Karihaugen: Melding om trafikkulykke. Store trafikkale problemer. Politi og ambulanse på vei.

ØKERN: 05.18: Økernveien: melding om brann. Nødetatene på vei til stedet. Det har vært ett branntilløp på ett rom, slukket nå 

 

TORSDAG 17. november

TØYEN: 22.27: Hagegata 41. Meldt om brann. Nødetatene på stedet. Ikke vært brann. Kun røykutvikling fra kokeplate pga av søling av Zalo.

GRÜNERLØKKA: 19.34: Calmeyersgt. En person kjørt til sykehus med stikkskader. Politiet er på stedet.

SMESTAD: 12.39: 3 innbruddsalarmer fra villa i området Huseby/Smestad. 1 person med innbruddsverktøy pågrepet og blir anmeldt for forsøk innbrudd.

 

ONSDAG 16. november

BLINDERN:08.23: Problemveien: Det har vært en trafikkulykke på stedet. Vær obs da det er veldig glatt i området. 2)  I forbindelse med trafikkulykke Problemveien: Gaustadalleen og Problemveien blir foreløpig sperret. 3) Fire personer kjørt til OKL for sjekk.Gaustadalleen er åpnet fra Gaustad og nedover mens motsatt vei er stengt.

HELLERUD: 07.58: Trafikkulykke, bil mot syklist. Syklisten er oppegående men blir kjørt til Ullevål sykehus med hodeskader. Ulykken skjedde i krysset Stordamveien/Trasopveien. Syklisten blødde litt fra hodet, men var våken og oppegående. Poliitet oppretter sak

VIKA: 04.38:  Trafikkulykke, krysset Munkedamsveien/Cort Adelersgt. Fører beruset, ingen personskade. Bilen kjørte inn i en lyktestolpe.

 

TIRSDAG 14. november

SENTRUM: 13.52: Ved Oslo City har vi kontroll på en person som hadde stukket fra en regning. Personen var i tillegg utagerende.

PRINSDAL: 12.34: Nødetatene er på vei til Trygve Strømbergsvei hvor det skal brenne i et hus. Ukjent omfang. 2) Brannen i Trygve Strømbergsvei var en øvelse arr. av Nordre Follo Brannvesen.
 
SMESTAD:10.34:1) I Sørkedalsveien nedenfor Smestadkrysset brenner det i en bil. Sørkedalsveien er sperret nedover inntil videre. 2) I Sørkedalsveien er ett felt åpnet ned fra Smestadkrysset ifm bilbrannen. Nødetatene jobber fortsatt på stedet. Ingen skade på person. 3) Sørkedalsveien er nå åpnet igjen. Politiet oppretter sak.
 

ULLEVAAL: 01.58: Rolf E Stenersens Alle: Melding om gasslukt inne. Brannvesen og politiet på stedet. Utført målinger. Ingen gassutslag og helt ufarlig.

BISLETT: 00.59: Sven Bruns gate: Revyfest som endte i ordensforstyrrelse og bråk. Flere patruljer på stedet. Kontroll.

SANDAKER: 21.18: 1) Det brenner i Nordlandsgata 8. Nødetatene er på stedet 2) Brannen i Nordlandsgt., er nå slukket. En person blir sjekket av helsepersonell.

 

MANDAG 13. november

FESTNINGSTUNNELEN: 01.16: Trafikkmelding: I festningstunnelen vestgående retning står det en bil med stans i midtre felt. Redningsbil på vei.

GRØNLAND: 05.01: I Smalgangen har vi pågrepet en mann som knuste flere vinduer.

SENTRUM: 04.19: Kontroll av bil i Skippergata. Fører pågrepet for falsk personalia, ikke gyldig førerkort, besittelse av narkotika og tyvegods.

LES OGSÅ: Forrige ukes Twitter-logg

LES OGSÅ: Tok strupetak på kontrollør

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere