*Nettavisen* Nyheter.

Siste fra politiets Twitter-logg

  Foto: Illustrasjonsfoto

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Søndag 30. desember

OSLO 23.59: Det er meget glatt på de fleste veiene i Oslo. VTS har alt tilgjengelig mannskap ute for å strø/salte. KJØR MEGET FORSIKTIG!!

FURUSET 23.25: Trafikkulykke på E6 inngående ved Furuset Øvre. Minst 4 biler involvert, en pers skadet. Ekstremt glatt. E6 sydgående blir helt sperret

OPPSAL 21.39: OBRE: Vi er på vei til Mekanikerveien etter melding om brent lukt i leilighet. 21.48: I Mekanikerveien var det en kaputt varmtvannsbereder som forårsaket den brente lukta.

SANDAKER 21.29: OBRE: Vi er i Sandakerveien etter at noen tørrkokte en kjele. 21.59: Sandakerveien: Melding om brann. Viste seg være tørrkok. Kun røyk, ingen flammer.

VOLDSLØKKA 21.15: OBREVi er i Moldegata etter at noen tørrkokte en kjele.

TÅSEN 17.45: Melding om røykutvikling i Tåsentunnelen østgående. Nødetatene på vei. 18.12: Ingen brann i Tåsentunnelen øst- og vestgående. VTS holder tunnelen stengt til alle system er testet.

SENTRUM 16.29: Festningstunnelen vestgående. Bil med henger har fått stans. Står i avkjøringsfelt og kommer brått på.

RØA 13.15: Huseier i Ekraveien fant en elg på terrassen. Viltnemda på vei. 13.54: Elgen i Ekraveien falt ned fra terrassen og skadet seg i fallet. Den måtte dessverre avlives.
Les også: Fant elg på terrassen

ALEXANDER KIELLANDS PLASS 11.13: På Alexander Kiellands plass kom vi over en bil med motorstans som skapte krøll i trafikken. Viste seg at fører var ruset.

TØYEN/GALGEBERG 00.25: Eiriks gate: Melding om brann. Nødetatene er på stedet. 00.47: Eiriks gate: Det var en liten brann i et hundebur. Ingen skade på dyr eller mennesker.

LAMBERTSETER 00.22: Mellombølgen, ran av butikk, truet m/kniv og pistol, borttatt ukjent pengebeløp, ingen skadde, 3 mist anholdt i området etter sporsøk, forts. 00.24: Mellombølgen, funn av ransutbytte. saken etterforskes videre av Manglerud pst. 04.49: Ran Mellombølgen, de 4 personene vi anholdt tidligere på natta er dimittert, saken etterforskes videre av Manglerud pst.

Lørdag 29. desember

GAMLEBYEN 18.34: Schweigaardsgate: Personbil påkjørt av trikk. Ant. ikke personskade. Trafikale begrensninger i området ved nr 15. 19.59: Schweigaards gate: Stedet er ryddet. Sak opprettes.

ØKERN 16.07: Ring 3 Økern østgående: Melding om en eldre kvinne som er ute og går i veibanen. Vi har kjørt i området uten å treffe på henne.

BJØRNDAL 14.28: Vi er på Bjørndal etter flere meldinger om noen som slåss inni en bil. 15.38: På Bjørndal var det en krangel mellom to brødre som var årsaken til meldingene. Ingen alvorlig skadet, men politiet følger opp saken.

GRØNLAND 11.50: Politiet og OBRE er utenfor Grønland 3 etter meldinger om snø og is som har falt ned fra taket. Veien er midlertidig stengt. 11.59: Grønland 3: OBRE har sjekket taket og veien er åpen igjen. Bymiljøetaten følger opp hendelsen mot styret i sameiet. Ikke personskader.

VETTAKOLLEN 11.44: Trafikkulykke i Skogryggveien med 2 biler og 1 gjerde involvert. Vi etterforsker saken på stedet og ingen er alvorlig skadd.

BRYN 07.50: En bil har snurret på Ring3 ved Bryn. Ingen personskade. Relativt utfordrende kjøreforhold i morgentimene nå.

BJØLSEN 05.23: Advokat Dehlis plass, taxifører frastjålet lommebok, politiet raskt på stedet og kontroll på mistenkte, funn av lommebok, kjørt arrest, anmeldt.

SENTRUM 04.19: Skippergata, en person slått og fraranet gjenstander, politiet på stedet, en gjerningsmann pågrepet, fornærmede kjørt legevakt, anmeldt.

SENTRUM 03.30: Olav V's gate: Melding om kvinne som har blitt frastjålet en veske. Politiet har kontroll på gjerningsperson. Kjøres arrest.

SENTRUM 00.18: Gutt frastjålet 1000,- i sentrum. En patrulje påtraff gjerningsmann som passet til beskrivelsen. Gjenkjent av fornærmet, og kjørt arrest.

Fredag 28. desember

GALGEBERG 9.10: Vi er i Åkebergveien, hvor en mann skal ha slått flere personer, hvorav en blør fra hodet. 9.18: I Åkebergveien har vi kontroll på situasjonen. Gjerningsmannen er pågrepet, og ambulansepersonell undersøker om noen er skadet.

GRØNLAND 05.27: Nødetatene er i Rubina Ranas gate på Grønland. Kraftig røykutvikling fra en leilighet i 4. etg. 05.30: Rubina Ranas gate; brannvesenet bekrefter nå at brannen er slukket. Trolig ikke personskader, men en del røyk i området. 05.44: Rettelse på skadeomfang i Rubina Ranas gate; 2 personer til legevakta, røykskader og 2.grads forbrenning på en arm.

ST. HANSHAUGEN 04.11: En bilfører kjørte nesten ned en tjenestemann på en patrulje. Bilfører prøvde å løpe fra politiet, men dette klarte han ikke. 04.27: Bilfører fra St. Hanshaugen var beruset også. Kjøres arresten for utvidet prøve. Ingen fysiske skader på tjenestemann, men det kunne gått dårlig.

SENTRUM 03.28: Vi er på to forskjellige meldinger om slåssing i sentrum. Ett i Nedre Slottsgate og ett i området Torggata. Minst en person skadet. 03.52: En mann (35) er kjørt legevakta med lettere hodeskader etter et slagsmål på et utested i Torggata-området. To andre også lettere skadet.

SENTRUM 03.25: En mann ødela en elektrisk bom ved Youngstorget. Dette er straffbart og mannen blir pågrepet og kjørt arresten.

EKEBERGTUNNELEN 02.02: Sydgående; en bil har kjørt i tunnell-veggen. Trolig hoppet to personer i en passerende taxi og forsvant fra stedet. 03.35: Trafikkulykken fra Ekebergtunnelen; politiet har kommet i kontakt med bileier og formentlig fører av bilen. Kjørt arrest for utvidet prøve.

Torsdag 27. desember

SENTRUM 23.02: En taxi har krasjet i en søyle i Storgata. Fører er ikke alvorlig skadet, vi undersøker omstendighetene.

SENTRUM 16.13: En kvinne falt i vannet ved Den Norske Opera. Publikum og Politi fikk henne opp på land. Helsevesenet har overtatt.

FROGNERPARKEN 12.39: Vi mottar en rekke meldinger på en mørk Volvo C30 som kjører villmann i Frognerparken. Tips om bilen kan ringes på 02800. Vi er i området. 13.09: Aktuell bil fra Frognerparken er observert på Kjelsås. 13.29: Vi har nettopp anholdt fører av den svarte Volvo C30 som har kjørt uansvarlig.

RING 3 VEST 03.08: En bil har kollidert på Ring 3 vestgående ved Radiumhospitalet. Nødetatene er på vei. Ukjent skadeomfang. 03.13: Bilen på Ring 3 er forlatt, men har store skader. Bilfører har løpt fra stedet. Politiet søker etter bilfører i området. 04.15: Politiet søker fortsatt etter bilfører i området Montebello. Han kan være skadet, jmf. skadene på bilen. Iført mørk boblejakke og lys bukse.

Onsdag 26. desember

EKEBERG 18.42: Politiet har pågrepet 2 personer ved Ekebergrestauranten. De satt i en stjålet bil og misbrukte narkaotika.

SKULLERUDDUMPA 15.09: Trafikkuhell. Mye vann i veibanen. Nødetatene på vei. Svært glatt etter kraftig snøfall i Oslo og omegn. Vis varsomhet!

VOLLEBEKK 14.48: Østre Aker vei: Trafikkuhell v/avkjøring Vollebekk. Kun matr. skader. Vi bistår på stedet.

FESTNINGSTUNNELEN 13.30: E18 Festningstunnelen: 2 tyske turister på løpetur til Kiel-båten. Valgte raskeste vei. Ble kjørt siste strekningen. Fri ferdsel i tunnelen.

OPERATUNNELEN 13.10: E18 Operatunnelen vestg. 2 Personer løper vestover. H. felt er nå stengt.

FURUSET 13.07: E6 Furuset, utg: Eldre mann som går i veibanen. Mulig omtrent ved Statoil.

MASTEMYR 11.22: Trafikkuhell. Bil kjørt i snøfonna. Kun matr. skader. Viking rekv.

MASTEMYR 10.56: Mastemyr: Melding om bilbrann. Nødetatene på vei. 11.10: Varmegang og røyk fra motor, men ingen brann. Viking rekv.

E6 09.26: E6 utg. Stans av bil grunnet mist. om promillekjøring. Viste seg være en greker på norske vinterveier for første gang.

TORSHOV 09.07: Oskar Braatens gate: Innbrudd i svært mange boder. Patruljen melder om at det er i overkant av 40 boder som er berørt. Vi har sikret spor.

GRØNLAND 08.18: Smalgangen: Bråk mellom flere personer. Vi er på stedet og patruljen har kontroll. Skal være rolig der nå.

PRINSDAL 07.20: 2 kvinner som sloss ute, vi er på stedet, en kvinne pågrepet for legemskrenkelse og den fornærmede behandles av amb på stedet.

OSLO 05.32: Natt til 2.juledag har vært travel for Oslopolitiet. Vi har ordnet opp i mange saker og håper nå at freden senker seg over hovedstaden.

SANDAKER 04.26: Sandakerveien, bekreftet innbrudd, politiet raskt på stedet, hundepatrulje gikk spor, funn av tyvegods og en mann pågrepet. anm.

OSLO 03.06: Det har til nå vært en ganske travel natt i hovedstaden med flere ordensforstyrrelser, innbruddsmeldinger og legemssaker.

SENTRUM 02.44: Strandgata, politiet pågriper en lommetyv på fersken, stjal en mobiltlf. kjørt arresten, anm.

SENTRUM 01.45: Skippergt, slagsmål ved et utested, vi er på stedet, en fornærmet kjørt legevakta med et kutt i bakhodet. 01.59: Skippergt, uklart hendelsforløp, vi bortviser flere personer fra stedet. 02.42: Skippergt,slagsmål, to personer kjørt Ullevål, skader i ansiktet, vi søker etter gjerningspersonene.

GRÜNERLØKKA 01.37: Helgesensgt, politiet stanser bil, funn av narkotika og fører har ikke fk 2 personer kjørt arresten, anm.

Tirsdag 25. desember

NORDSTRAND 22.23: Trafikkuhell i Herregårdsveien. 2 biler har kollidert, trafikale problemer på stedet. Uvisst skadeomfang. Nødetatene på vei.

AMMERUD 21.52: Rv4 Trondheimsveien inngående; ny bil har snurret ved Ammerud. Ikke meldt om personskader. Nødetatene på vei.

MORTENSRUD 19.43: E6 utg. ved Mortensrud. Bil har kjørt i autovernet, airbag utløst, uvisst skadeomfang. Ambulanse på stedet, politiet på vei. 20.04: E6 utg. ved Mortensrud; ikke alvorlig personskader. Bilfører ønsker ikke legetilsyn. Bergingsbil tauer bort aktuell bil om kort tid.

LAMBERTSETER 18.54: Politiet er på vei til Raschs vei; en beruset bilfører har kjørt seg fast i snøen.19.10: Bilfører i Raschs vei blåste til 2.2 i promille. Dette er langt over lovlig verdi. Fører erkjenner å ha kjørt bilen, kjøres arresten

FRYSJA 18.52: Politiet tok kontroll på en innbruddstyv på Frysja. Han ble påtruffet i en vaskekjeller, åpenbart på feil sted.

ALNABRU 18.34: E6 utgående ved Alnabru; en bil har snurret. Nødetatene på vei, uvisst skadeomfang. 18.49: E6 ved Alnabru; kun materielle skader. Bilen har bulket litt i autovernet. Det er glatt på veiene i Oslo, kjør forsiktig.

ØSTRE AKER VEI 17.50: Melding om trafikkuhell/ulykke på Østre Akervei. Retning mot sentrum. En bil skal trolig ha kjørt i midtrabatten. Nødetatene på vei.17.58: Trafikkuhellet på Østre Aker / E6; kun materielle skader, ingen personskader meldt inn. Litt trafikalt på stedet, men snart ryddet igjen.

SAGENE 17.25: Politiet rykket ut til et husbråk på Sagene. Noen hadde snakket feil om svigermor på julaften. Husfreden gjenopprettet nå.

OSLO 17.08: 1.juledag i hovedstaden har vært veldig rolig. Ingen store og alvorlige hendelser i byen. Det snør godt, kjør pent på veiene, vis hensyn.

OSLO: 06.11: Julefreden har igjen senket seg over hovedstaden. Lite oppdrag siste del av natta, ingen veldig alvorlige. Måtte dagen fortsette slik.

OSLO 02.08: Veldig travel start på natta. Flere ordensforstyrrelser, legemssaker, kjønnshandel og våpenloven. Julefreden i ferd med å opphøre i byen.

TØYEN 02.04: Politiet leter etter en grønn Golf i området Kjølberggata. Fører observert med to økser i hendene. Økser skal ikke vises slik på natta. 03.06: Meldingen fra Kjølberggata veldig overdrevet. Øksene var trolig en isskrape. Politiet avslutter i området.

SENTRUM 00.50: En kvinne er nylig blitt ranet av to personer i Storgata. Kvinnen er fraranet en del gullsmykker. Politiet søker i området.

Mandag 24. desember

ALNABRU 23.33: Hundepatruljen vår og andre enheter gikk et lengre spor i området Alnabru. Pågrep en person, mistenkt for innbrudd, funn av tyvgods.

OSLO 22.56: Julekvelden preget av flere innbrudd i bedrifter etc. Dessverre tok ikke alle julefri i kveld. Foreløpig ingen pågrepet, men vi søker aktivt

TVEITA 22.28: Det brenner i en container ved Tveitasenteret. Foreløpig ikke spredningsfare. Nødetatene på vei til stedet. 22.43: Containerbrannen på Tveita er slukket. Ikke store brannen. Nødetatene forlater stedet.

FESTNINGSTUNNELEN 21.52: Festningstunnelen høyre felt retning øst er stengt. Bilstans. Nødetatene på vei. 22.00: Bilen i Festningstunnelen er fjernet av bergingsbil.

GRØNLAND 20.44: Politiet stanset en beruset bilfører på Grønland. I bilen hadde han sin samboer og 6 barn. Barna løp da politiet kom. Barnefar i arresten.

BRYN 18.37: Ring 3 retning øst ved inngangen til Brynstunnelen; en bil har snurra på glatta. Nødetatene på vei.19.03: Ring 3 er ryddet. Ingen personskader, kun litt skader på en bil. Det snør i hovedstaden. Kjør pent de av dere som kjører bil i kveld.

TORSHOV 17.09: En person er nylig blitt ranet med pistol, omr. Torshovparken. Søk etter gj.mann pågår. Liten beskrivelse foreløpig. 17.13: Politiet leter etter en mann, ca 175 cm, mørk i huden, tynn i ansiktet, grønn Finlandshette. Løp nedover fra parken. 17.24: Søk etter gjerningsmann fra Torshovparken ble resultatløst. Fornærmede ikke fraranet noen gjenstander. Politiet trapper ned på stedet.

ULVEN 08.30: E6 inngående Ulven: Trafikkulykke, bil har kjørt i autovernet. Nødetatene er på stedet. 08.40: Ulykken skjedde i svingen ned mot Ring 3 østgående retning. Trafikken siger forbi. 3 personer i bilen. Samtlige bevisste og oppegående. 08.58: E6 inngående Ulven: De involverte i ulykken er kjørt til Ullevål sykehus for sjekk. Bilen er fjernet og trafikken går som normalt på stedet.

BUSSTERMINALEN 06.20: En mann kjøres til legevakta etter at han ble slått til og ranet. Vi har søkt etter gj.mannen- foreløpig ikke funnet.

ØSTENSJØ 04.47: Politiet er stoppet en beruset bilfører. Kjøres inn for blodprøvetaking.

MOSSEVEIEN 01.52: Vi har stanset en bilist som kjørte svært uvettig på Mosseveien. Det endte med at bilistens førerkort ble beslaglagt.

LES OGSÅ: Masseslagsmål og brann i juledekorasjoner - politiloggen for helga!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.