RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

Søndag 30. desember

OSLO 23.59: Det er meget glatt på de fleste veiene i Oslo. VTS har alt tilgjengelig mannskap ute for å strø/salte. KJØR MEGET FORSIKTIG!!

FURUSET 23.25: Trafikkulykke på E6 inngående ved Furuset Øvre. Minst 4 biler involvert, en pers skadet. Ekstremt glatt. E6 sydgående blir helt sperret

OPPSAL 21.39: OBRE: Vi er på vei til Mekanikerveien etter melding om brent lukt i leilighet. 21.48: I Mekanikerveien var det en kaputt varmtvannsbereder som forårsaket den brente lukta.

SANDAKER 21.29: OBRE: Vi er i Sandakerveien etter at noen tørrkokte en kjele. 21.59: Sandakerveien: Melding om brann. Viste seg være tørrkok. Kun røyk, ingen flammer.

VOLDSLØKKA 21.15: OBREVi er i Moldegata etter at noen tørrkokte en kjele.

TÅSEN 17.45: Melding om røykutvikling i Tåsentunnelen østgående. Nødetatene på vei. 18.12: Ingen brann i Tåsentunnelen øst- og vestgående. VTS holder tunnelen stengt til alle system er testet.

SENTRUM 16.29: Festningstunnelen vestgående. Bil med henger har fått stans. Står i avkjøringsfelt og kommer brått på.

RØA 13.15: Huseier i Ekraveien fant en elg på terrassen. Viltnemda på vei. 13.54: Elgen i Ekraveien falt ned fra terrassen og skadet seg i fallet. Den måtte dessverre avlives.
Les også: Fant elg på terrassen

ALEXANDER KIELLANDS PLASS 11.13: På Alexander Kiellands plass kom vi over en bil med motorstans som skapte krøll i trafikken. Viste seg at fører var ruset.

TØYEN/GALGEBERG 00.25: Eiriks gate: Melding om brann. Nødetatene er på stedet. 00.47: Eiriks gate: Det var en liten brann i et hundebur. Ingen skade på dyr eller mennesker.

LAMBERTSETER 00.22: Mellombølgen, ran av butikk, truet m/kniv og pistol, borttatt ukjent pengebeløp, ingen skadde, 3 mist anholdt i området etter sporsøk, forts. 00.24: Mellombølgen, funn av ransutbytte. saken etterforskes videre av Manglerud pst. 04.49: Ran Mellombølgen, de 4 personene vi anholdt tidligere på natta er dimittert, saken etterforskes videre av Manglerud pst.

Lørdag 29. desember

GAMLEBYEN 18.34: Schweigaardsgate: Personbil påkjørt av trikk. Ant. ikke personskade. Trafikale begrensninger i området ved nr 15. 19.59: Schweigaards gate: Stedet er ryddet. Sak opprettes.

ØKERN 16.07: Ring 3 Økern østgående: Melding om en eldre kvinne som er ute og går i veibanen. Vi har kjørt i området uten å treffe på henne.

BJØRNDAL 14.28: Vi er på Bjørndal etter flere meldinger om noen som slåss inni en bil. 15.38: På Bjørndal var det en krangel mellom to brødre som var årsaken til meldingene. Ingen alvorlig skadet, men politiet følger opp saken.

GRØNLAND 11.50: Politiet og OBRE er utenfor Grønland 3 etter meldinger om snø og is som har falt ned fra taket. Veien er midlertidig stengt. 11.59: Grønland 3: OBRE har sjekket taket og veien er åpen igjen. Bymiljøetaten følger opp hendelsen mot styret i sameiet. Ikke personskader.

VETTAKOLLEN 11.44: Trafikkulykke i Skogryggveien med 2 biler og 1 gjerde involvert. Vi etterforsker saken på stedet og ingen er alvorlig skadd.

BRYN 07.50: En bil har snurret på Ring3 ved Bryn. Ingen personskade. Relativt utfordrende kjøreforhold i morgentimene nå.

BJØLSEN 05.23: Advokat Dehlis plass, taxifører frastjålet lommebok, politiet raskt på stedet og kontroll på mistenkte, funn av lommebok, kjørt arrest, anmeldt.

SENTRUM 04.19: Skippergata, en person slått og fraranet gjenstander, politiet på stedet, en gjerningsmann pågrepet, fornærmede kjørt legevakt, anmeldt.

SENTRUM 03.30: Olav V's gate: Melding om kvinne som har blitt frastjålet en veske. Politiet har kontroll på gjerningsperson. Kjøres arrest.

SENTRUM 00.18: Gutt frastjålet 1000,- i sentrum. En patrulje påtraff gjerningsmann som passet til beskrivelsen. Gjenkjent av fornærmet, og kjørt arrest.

Fredag 28. desember

GALGEBERG 9.10: Vi er i Åkebergveien, hvor en mann skal ha slått flere personer, hvorav en blør fra hodet. 9.18: I Åkebergveien har vi kontroll på situasjonen. Gjerningsmannen er pågrepet, og ambulansepersonell undersøker om noen er skadet.

GRØNLAND 05.27: Nødetatene er i Rubina Ranas gate på Grønland. Kraftig røykutvikling fra en leilighet i 4. etg. 05.30: Rubina Ranas gate; brannvesenet bekrefter nå at brannen er slukket. Trolig ikke personskader, men en del røyk i området. 05.44: Rettelse på skadeomfang i Rubina Ranas gate; 2 personer til legevakta, røykskader og 2.grads forbrenning på en arm.

ST. HANSHAUGEN 04.11: En bilfører kjørte nesten ned en tjenestemann på en patrulje. Bilfører prøvde å løpe fra politiet, men dette klarte han ikke. 04.27: Bilfører fra St. Hanshaugen var beruset også. Kjøres arresten for utvidet prøve. Ingen fysiske skader på tjenestemann, men det kunne gått dårlig.

SENTRUM 03.28: Vi er på to forskjellige meldinger om slåssing i sentrum. Ett i Nedre Slottsgate og ett i området Torggata. Minst en person skadet. 03.52: En mann (35) er kjørt legevakta med lettere hodeskader etter et slagsmål på et utested i Torggata-området. To andre også lettere skadet.

SENTRUM 03.25: En mann ødela en elektrisk bom ved Youngstorget. Dette er straffbart og mannen blir pågrepet og kjørt arresten.

EKEBERGTUNNELEN 02.02: Sydgående; en bil har kjørt i tunnell-veggen. Trolig hoppet to personer i en passerende taxi og forsvant fra stedet. 03.35: Trafikkulykken fra Ekebergtunnelen; politiet har kommet i kontakt med bileier og formentlig fører av bilen. Kjørt arrest for utvidet prøve.

Torsdag 27. desember

SENTRUM 23.02: En taxi har krasjet i en søyle i Storgata. Fører er ikke alvorlig skadet, vi undersøker omstendighetene.

SENTRUM 16.13: En kvinne falt i vannet ved Den Norske Opera. Publikum og Politi fikk henne opp på land. Helsevesenet har overtatt.

FROGNERPARKEN 12.39: Vi mottar en rekke meldinger på en mørk Volvo C30 som kjører villmann i Frognerparken. Tips om bilen kan ringes på 02800. Vi er i området. 13.09: Aktuell bil fra Frognerparken er observert på Kjelsås. 13.29: Vi har nettopp anholdt fører av den svarte Volvo C30 som har kjørt uansvarlig.

RING 3 VEST 03.08: En bil har kollidert på Ring 3 vestgående ved Radiumhospitalet. Nødetatene er på vei. Ukjent skadeomfang. 03.13: Bilen på Ring 3 er forlatt, men har store skader. Bilfører har løpt fra stedet. Politiet søker etter bilfører i området. 04.15: Politiet søker fortsatt etter bilfører i området Montebello. Han kan være skadet, jmf. skadene på bilen. Iført mørk boblejakke og lys bukse.

Onsdag 26. desember

EKEBERG 18.42: Politiet har pågrepet 2 personer ved Ekebergrestauranten. De satt i en stjålet bil og misbrukte narkaotika.

SKULLERUDDUMPA 15.09: Trafikkuhell. Mye vann i veibanen. Nødetatene på vei. Svært glatt etter kraftig snøfall i Oslo og omegn. Vis varsomhet!

VOLLEBEKK 14.48: Østre Aker vei: Trafikkuhell v/avkjøring Vollebekk. Kun matr. skader. Vi bistår på stedet.

FESTNINGSTUNNELEN 13.30: E18 Festningstunnelen: 2 tyske turister på løpetur til Kiel-båten. Valgte raskeste vei. Ble kjørt siste strekningen. Fri ferdsel i tunnelen.

OPERATUNNELEN 13.10: E18 Operatunnelen vestg. 2 Personer løper vestover. H. felt er nå stengt. 

FURUSET 13.07: E6 Furuset, utg: Eldre mann som går i veibanen. Mulig omtrent ved Statoil.

MASTEMYR 11.22: Trafikkuhell. Bil kjørt i snøfonna. Kun matr. skader. Viking rekv.

MASTEMYR 10.56: Mastemyr: Melding om bilbrann. Nødetatene på vei. 11.10: Varmegang og røyk fra motor, men ingen brann. Viking rekv. 

E6 09.26: E6 utg. Stans av bil grunnet mist. om promillekjøring. Viste seg være en greker på norske vinterveier for første gang.

TORSHOV 09.07: Oskar Braatens gate: Innbrudd i svært mange boder. Patruljen melder om at det er i overkant av 40 boder som er berørt. Vi har sikret spor.

GRØNLAND 08.18: Smalgangen: Bråk mellom flere personer. Vi er på stedet og patruljen har kontroll. Skal være rolig der nå.

PRINSDAL 07.20: 2 kvinner som sloss ute, vi er på stedet, en kvinne pågrepet for legemskrenkelse og den fornærmede behandles av amb på stedet.

OSLO 05.32: Natt til 2.juledag har vært travel for Oslopolitiet. Vi har ordnet opp i mange saker og håper nå at freden senker seg over hovedstaden.

SANDAKER 04.26: Sandakerveien, bekreftet innbrudd, politiet raskt på stedet, hundepatrulje gikk spor, funn av tyvegods og en mann pågrepet. anm.

OSLO 03.06: Det har til nå vært en ganske travel natt i hovedstaden med flere ordensforstyrrelser, innbruddsmeldinger og legemssaker.

SENTRUM 02.44: Strandgata, politiet pågriper en lommetyv på fersken, stjal en mobiltlf. kjørt arresten, anm.

SENTRUM 01.45: Skippergt, slagsmål ved et utested, vi er på stedet, en fornærmet kjørt legevakta med et kutt i bakhodet. 01.59: Skippergt, uklart hendelsforløp, vi bortviser flere personer fra stedet. 02.42: Skippergt,slagsmål, to personer kjørt Ullevål, skader i ansiktet, vi søker etter gjerningspersonene.

GRÜNERLØKKA 01.37: Helgesensgt, politiet stanser bil, funn av narkotika og fører har ikke fk 2 personer kjørt arresten, anm.

Tirsdag 25. desember

NORDSTRAND 22.23: Trafikkuhell i Herregårdsveien. 2 biler har kollidert, trafikale problemer på stedet. Uvisst skadeomfang. Nødetatene på vei.

AMMERUD 21.52: Rv4 Trondheimsveien inngående; ny bil har snurret ved Ammerud. Ikke meldt om personskader. Nødetatene på vei.

MORTENSRUD 19.43: E6 utg. ved Mortensrud. Bil har kjørt i autovernet, airbag utløst, uvisst skadeomfang. Ambulanse på stedet, politiet på vei. 20.04: E6 utg. ved Mortensrud; ikke alvorlig personskader. Bilfører ønsker ikke legetilsyn. Bergingsbil tauer bort aktuell bil om kort tid.

LAMBERTSETER 18.54: Politiet er på vei til Raschs vei; en beruset bilfører har kjørt seg fast i snøen.19.10: Bilfører i Raschs vei blåste til 2.2 i promille. Dette er langt over lovlig verdi. Fører erkjenner å ha kjørt bilen, kjøres arresten

FRYSJA 18.52: Politiet tok kontroll på en innbruddstyv på Frysja. Han ble påtruffet i en vaskekjeller, åpenbart på feil sted.

ALNABRU 18.34: E6 utgående ved Alnabru; en bil har snurret. Nødetatene på vei, uvisst skadeomfang. 18.49: E6 ved Alnabru; kun materielle skader. Bilen har bulket litt i autovernet. Det er glatt på veiene i Oslo, kjør forsiktig.

ØSTRE AKER VEI 17.50: Melding om trafikkuhell/ulykke på Østre Akervei. Retning mot sentrum. En bil skal trolig ha kjørt i midtrabatten. Nødetatene på vei.17.58: Trafikkuhellet på Østre Aker / E6; kun materielle skader, ingen personskader meldt inn. Litt trafikalt på stedet, men snart ryddet igjen.

SAGENE 17.25: Politiet rykket ut til et husbråk på Sagene. Noen hadde snakket feil om svigermor på julaften. Husfreden gjenopprettet nå.

OSLO 17.08: 1.juledag i hovedstaden har vært veldig rolig. Ingen store og alvorlige hendelser i byen. Det snør godt, kjør pent på veiene, vis hensyn.

OSLO: 06.11: Julefreden har igjen senket seg over hovedstaden. Lite oppdrag siste del av natta, ingen veldig alvorlige. Måtte dagen fortsette slik.

OSLO 02.08: Veldig travel start på natta. Flere ordensforstyrrelser, legemssaker, kjønnshandel og våpenloven. Julefreden i ferd med å opphøre i byen.

TØYEN 02.04: Politiet leter etter en grønn Golf i området Kjølberggata. Fører observert med to økser i hendene. Økser skal ikke vises slik på natta. 03.06: Meldingen fra Kjølberggata veldig overdrevet. Øksene var trolig en isskrape. Politiet avslutter i området.

SENTRUM 00.50: En kvinne er nylig blitt ranet av to personer i Storgata. Kvinnen er fraranet en del gullsmykker. Politiet søker i området.

Mandag 24. desember

ALNABRU 23.33: Hundepatruljen vår og andre enheter gikk et lengre spor i området Alnabru. Pågrep en person, mistenkt for innbrudd, funn av tyvgods.

OSLO 22.56: Julekvelden preget av flere innbrudd i bedrifter etc. Dessverre tok ikke alle julefri i kveld. Foreløpig ingen pågrepet, men vi søker aktivt

TVEITA 22.28: Det brenner i en container ved Tveitasenteret. Foreløpig ikke spredningsfare. Nødetatene på vei til stedet. 22.43: Containerbrannen på Tveita er slukket. Ikke store brannen. Nødetatene forlater stedet.

FESTNINGSTUNNELEN 21.52: Festningstunnelen høyre felt retning øst er stengt. Bilstans. Nødetatene på vei. 22.00: Bilen i Festningstunnelen er fjernet av bergingsbil.

GRØNLAND 20.44: Politiet stanset en beruset bilfører på Grønland. I bilen hadde han sin samboer og 6 barn. Barna løp da politiet kom. Barnefar i arresten.

BRYN 18.37: Ring 3 retning øst ved inngangen til Brynstunnelen; en bil har snurra på glatta. Nødetatene på vei.19.03: Ring 3 er ryddet. Ingen personskader, kun litt skader på en bil. Det snør i hovedstaden. Kjør pent de av dere som kjører bil i kveld.

TORSHOV 17.09: En person er nylig blitt ranet med pistol, omr. Torshovparken. Søk etter gj.mann pågår. Liten beskrivelse foreløpig. 17.13: Politiet leter etter en mann, ca 175 cm, mørk i huden, tynn i ansiktet, grønn Finlandshette. Løp nedover fra parken. 17.24: Søk etter gjerningsmann fra Torshovparken ble resultatløst. Fornærmede ikke fraranet noen gjenstander. Politiet trapper ned på stedet.

ULVEN 08.30: E6 inngående Ulven: Trafikkulykke, bil har kjørt i autovernet. Nødetatene er på stedet. 08.40: Ulykken skjedde i svingen ned mot Ring 3 østgående retning. Trafikken siger forbi. 3 personer i bilen. Samtlige bevisste og oppegående. 08.58: E6 inngående Ulven: De involverte i ulykken er kjørt til Ullevål sykehus for sjekk. Bilen er fjernet og trafikken går som normalt på stedet.

BUSSTERMINALEN 06.20: En mann kjøres til legevakta etter at han ble slått til og ranet. Vi har søkt etter gj.mannen- foreløpig ikke funnet.

ØSTENSJØ 04.47: Politiet er stoppet en beruset bilfører. Kjøres inn for blodprøvetaking.

MOSSEVEIEN 01.52: Vi har stanset en bilist som kjørte svært uvettig på Mosseveien. Det endte med at bilistens førerkort ble beslaglagt.

LES OGSÅ: Masseslagsmål og brann i juledekorasjoner - politiloggen for helga!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere