RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg


ULYKKE: Trafikkulykke i Ljabruveien tirsdag kveld. Bilfører ble kjørt kjørt Ullevål.
ULYKKE: Trafikkulykke i Ljabruveien tirsdag kveld. Bilfører ble kjørt kjørt Ullevål. Foto: FOTO: Tipser.no/Daniel D. Laabak
Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

SØNDAG 6. JANUAR

PILESTREDET 11.31: I Pilestredet 30 ser vi etter en mann med mørkt, langt hår og mørke klær som har slått på noen biler.En melder til oss klarte å rygge unna.

SVARTDALSTUNELLEN 10.31: I Svartdalstunnelen, vestgående, står det en bil i høyre felt. Den har punktert. Vi er der og tauebil er på vei.

Kl. 10.52 er Svartdalstunnelen ryddet.

KL. 07.27: Natten i Oslo by, har vært litt småtravel for politiet, uten de helt store hendelsene - bl.a ordensforstyrrelser, bortvisninger og støy.

GRORUD 05.24: Bil stanset for kontroll i Grorudvn. Fører mistenkt for promillekjøring. I tillegg ble det funnet litt marihuana i bilen. Fører kjørt arrest.

BRYN 04.59: 2 personer pågrepet for innbrudd i en båtbutikk på Bryn. Begge påtruffet av en hundepatrulje ved åstedet og kjørt arresten.

MØLLERGATA 04.10: 3 personer pågrepet for tyveri av Iphoner på utestedet "Justisen" i Møllergata. Den ene anmeldes også for overtredelse utlendingsloven

VÅLERENGTUNELLEN 03.36: Vålerengtunnelen nordgående: Trafikkulykke, en bil som har snurret - uvisst skadeomfang. Nordgående løp blir sperret. Viking rekvirert.

Vålerengtunnelen kl. 04.04: Viking har hentet bilen. Ingen personskade. Nordgående løp åpnes for trafikk igjen, om få minutter.

PILESTREDET 03.05: 2 pers slått ned v/kebabsjappe i Pilestredet ved Høgskolen. 5-6 gj.personer stakk fra stedet. Søk etter disse pågår nå. Ingen alvorlig skade.

Fornærmede fra Pilestredet anmelder forholdet selv. Kontakt med en mulig mistenkt, men han ble dimmitert.

SENTRUM 01.45: Politiet har i samråd med de ansatte, stengt utestedet "Yatzi" i Nedre Slottsgate 2 grunnet amper stemning.

I forbindelse med stengningen, ble to personer pågrepet for overtredelse av politiloven samt bæring av kniv på offentlig sted.

LØRDAG 5. JANUAR

BJØLSEN 16.15: Akerselva sykehjem savner en mann på 61 år. Han sitter i rullestol, mangler ett ben. Iført grønn miltitærjakke og blå joggebukse

Kl. 16.55 er mannen i rullestol til rette. Funnet i Birkelunden.

STORO 15.32: Ring 3 vestgående løp v/Storo har en bil punktert. Noe kødannelse. Vi sender patrulje og en redningsbil.

BJØLSEN 06: Melding om husbråk og slåssing i leilighet på Bjølsen. Ved ankomst ble det også meldt om knivtrusler. Ikke knivbruk, men en person er slått.

Fornærmede på Bjølsen vil anmelde forholdet. 2 personer er kjørt arrest for hhv forulemping av off.tj.mann og nekte å etterkomme politiets pålegg

ØSTENSJØVEIEN 05: Vi er på en adresse i Østensjøvn., - en brannalarm er blitt utløst ifm røykutvikling. En person er sendt OKL for sjekk og vi forlater stedet

SENTRUM 03: 1 person pågrepet for tyveri av 2 mobiltelefoner på Cafe Massawa. Kjørt arresten og anmeldes for grovt tyveri på off.sted

FROGNER 02: Inkognito terrasse: Melding om røyklukt i en oppgang. Nødetatene er på stedet

Inkognito Terrasse: Det var ingen brann, kun røykutvikling. OBRE har startet utlufting

KlL. 02: Vi får mange meldinger om bruk av fyrverkeri. Høye smell, men fortsatt har vi ikke opplysninger om avfyringsplassen.

FREDAG 4. JANUAR:

LJABRUVEIEN 23.29: I Ljabrubakken har en politipatrulje stanset en bilfører som mistenkes for promillekjøring. Han er på vei til arresten

SOFIENBERG 22.30: Nødetatene er på vei til Kirkegårdsgata. Brann i sikringsskap

BOGSTAD 19.55: Politihelikopteret flyr over Bogstad i forbindelse med at rutefly har blitt belyst med laser. Dette er både farlig og straffbart

BYPORTEN 16.39: Mann tatt i å naske 2 ganger. Anm. for mindre naskeri tidligere i dag, velger så stjele igjen. Pågrepet og kjørt i arresten.

RISLØKKA 15.46: Bil uten skilt stoppet. Fører hevder skiltene har blitt stjålet. Viking rekv. og fører anmeldt for kjøring uten skilt.

E6 SKULLERUD 15.42: Bil stanset med for tung henger. Viser seg også at bilen har flere begjæringer. Avskiltet og hentet av Viking. Sak opprettet.

SKULLERUD SKOLE 15.36: Brann i søppelkasse inne på skolen. Raskt slukket og ingen skadet. Nødetatene er på stedet.

BOGSTADVEIEN 13.12: Mindre mengder hydraulikkolje har lekket ut ved bogstadveien 41. Brannvesen og politi er på vei til stedet.

HOVIN SKOLE 12.45: Brannalarm. Skolen er tom for elever og obre melder om tekniske problem siste tiden. Vi er på stedet og bekrefter teknisk feil.

TORSDAG 3. JANUAR

LINDEBERG 18.28: Nødetatene er på vei til Lindebergåsen, hvor det skal brenne i en bil.

I Lindebergåsen var det en varebil som brant. Brannen er slukket, og det er ikke meldt om personskader.

18.26: I Vøyensvingen pågrep vi en gjerningsmann som stakk fra politiet i bil, og kjørte inn i en rekke parkerte biler.under flukten.

Mannen fortsatte til fots, og forsøkte å gjemme seg. Klarte ikke å lure politiets hunder, som sporet ham opp. Kjørt arresten.

BJØLSEN 17.21: forbindelse med påkjørsel av en hund i Stavangergt, løp den mot Uelandsgt. Ukjent skadeomfang. Mellomstor, svart og hvit blandingsrase

NORDSTRAND 15.30: Vi har pågrepet en gjernimgsmann som forsøkte å bryte seg inn i et hus i Kongsveien- Vi søker etter en gj.mann nr 2. Kledd i svart'

SMESTAD 13.29: Ring 3 vestg. etter Smestad har en eldre hvit bil kjørt "villmann" på en slik måte at flere andre biler er skadet. Vi søker etter hvit bil.

ÅRVOLL 13.06: Trondheimsveien inngående ved Årvoll; En bil skal ha snurret et par ganger. Trolig ikke personskader. Nødetatene på vei til stedet.

Trondheimsveien ved Årvoll; Fører får behandling av ambulanse, smerter i bein og rygg. Bergingsbil på vei for å taue bilen.

MAJORSTUEN 11.48: En person ble slått i hodet med en krykke på en restaurant i Bogstadveien. Vi søker etter en mistenkt kvinne i nærområdet. Vi har kontroll på en mistenkt kvinne på Majorstua. Fornærmede er ikke alvorlig skadet. Vi undersøker videre.

SØRKEDALEN 9.52: En uheldig bilfører kjørte på en elg i Sørkedalen. Elgen løp til skogs, og er trolig uskadd. Viltnemnda varslet. Event observasjoner 02800.

GRØNLAND: En mann var ufin mot en vekter på Grønland og flere personer samlet seg rundt disse. Politiet kom til stedet og nå er det rolig.

MAJORSTUEN 8.44: Nødetatene på vei til Majorstuveien x Kirkeveien; Melding om pipebrann eller loftsbrann.

Majorstuveien 41; Trolig en kraftig pipebrann. Foreløpig ikke organisert evakuering, kun på eget initiativ.

Majorstuveien; Pipebrannen er slukket. Årsaken var litt hard fyring på adressen. Totalt 12 personer evak, ingen skadet.

E6 inngående ved IKEA 8.23: Svært mange meldinger på en mann som går i retning Gardermoen i kjørefeltene som går mot byen. Vi leter.

Vi har funnet mannen som gikk på E6 og satt ham inn i en politibil. Takk til alle som ringte og varslet oss.

LAMBERTSETER 8.06: Trafikkorpset har hatt trafikkontroll i Oberst Rodes vei. 30 kontrollerte biler, 4 fikk bot for mobilbruk og 1 for å ha brutt vikeplikten.

TEISEN 5.39: Ole Deviks vei: Tyveri av klær. Gjerningsperson flyktet i bil. Tatt på hjemsted. Begjæring bil, avskiltet. Førerkortbeslag og tyverisak opprettet.

STOVNER 4.07: Fossumberget: Trafikkuhell. En person fått en fot overkjørt, men hadde til alt hell vernesko på seg. Ingen personskade.

LODALEN 3.54: E6 nordg. v/Lodalen: Taxi med ødelagt dekk (punktering). Skaper noe kø.

Da har bilen v/Lodalen (taxi) fått skiftet dekk og kjørt videre.

VÅLERENGATUNELLEN: Vi loser en lastebil med for høy last ut av tunnelen. (4m 63cm høy) Noen mindre matr. skader i tunneltaket.

SVARTDALSTUNELLEN: Bilstans rett etter tunnelen utgående. Kommer brått på. Viking rekvirert.

TØYEN 04.07: En patrulje kontrollerte en mann på tråsykkel i Hovinveien i det kraftige snøværet. Sykkelen var meldt stjålet, og turen endte i arresten

ILA 02.48: En annen patrulje har stanset nok en bilist uten gyldig førerkort. Denne gang i Vøyensvingen. Bilen stod også til hinder, og ble borttauet.

BJERKE 02.45: En patrulje har stanset en bilist uten gyldig førerkort i Brobekkveien. Oppretter sak.

ONSDAG 2. JANUAR

SENTRUM 23.02: Politiet stanset en person som urinerte på Karl Johans gate. Han angret, og tørket opp etter seg med sin jakke.

GRÛNERLØKKA 20.44: Nødetatene ble tilkalt til en vannlekkasje på Sofienberg. Lekkasje fra en hageslange i en vask. Funn av noen cannabisplanter i leiligheten.

SMESTAD 20.05: Politiet har fått flere meldinger om en løs hund i Smestadtunnelen, retning øst i vestgående felt. Skaper farlige situasjoner.

20.31: Hundesøket pågår for fullt. Hunden er nå i vestgående løp like etter Tåsentunnelen. Stakkars hunden er redd, lar seg ikke fange så lett.

20.41:  Politiet lyktes endelig å få kontroll på hunden. Hunden er uskadd med redd. Hundeeier varslet og overtar sin hund.

TØYEN 19.46: En bilfører prøvde stikke fra et trafikkuhell. Melder gav oss gode posisjoner slik at forsøket på å stikke mislyktes. Stanset på Tøyen.

ULLERN 18.44: Nødetatene på vei til Fagertunveien; meldt om svidd lukt i oppgangen. 18.53: Fagertunveien; ikke brann, kun litt sviddlukt på stedet.

GRÛNERLØKKA 17.49: OBRE og politiet er i Conradis gt på en kraftig vannlekkasje fra en leilighet i 5. etasje.

ST.HANSHAUGEN 17.33: Nødetatene er på vei til Lovisenberggt. på melding om brann i en leilighet. 17.47: Brannen i Lovisenberggt er slukket. Beboere som har fått i seg røyk sjekkes av amb.

SMESTAD: 16.17: Nødetaten på vei mot Holmendammen Terrasse; meldt om store flammer opp ei pipe. 16.35: Holmendammen Terrasse; trolig ikke vært brann, kun litt flammer opp i pipa i forbindelse med vanlig fyring i peisen.

ÅSLAND: 15.20: Trafikkulykke ved Åsland pukkverk, sørgående. Nødetatene er på vei. Mye kø. Kjør forsiktig. 16.01: Vi er snart ferdig på Åsland. Trafikken går nå i begge felt, men det er fortsatt litt kø. 16.13: Det er ryddet på Åsland. Trafikken går nå som normalt.

FROGNER 13.43: Vi er på vei til en adresse i Gyldenløvesgt. Melding om at det er observert røyk i et vindu.13.53: Nødetatene er på stedet. Ingen brann, kun en alarm som er utløst - mulig pga malingsarbeid.

SENTRUM 06.24: På Fredensborg ble tre menn pågrepet for posttyveri og forsøk på sykkeltyveri. Flere postkasser var brutt opp.

GRØNLAND 06.20: To menn ble pågrepet på Grønland for å ha slått en politimann og fremsatt drapstrusler. De ble i utgangspunktet kontrollert for mistanke tagging.

HØYBRÅTEN 04.16: Nødetatene har rykket ut til melding om brann på Høybråten. Røykdykkere har vært inne i en leilighet på Høybråten og slukket en brann . 04.28: Flere er blitt evakuert fra adresse.

OSLO 22.19: Kvelden på 1 nyttårsdag har vært rolig for politiet i Oslo.

OSLO 20.37: Det meldes om glatte veier i Oslo i kveld, VTS har alle sine entrepenører ute for å strø. Kjør forsiktig!!

HAUKETO 20.11: Trafikkulykke i Ljabruveien ved /Hauketo. Nødetatene er på vei. 20.26: Ljabruveien x Mortenrsudveien, nødetatene på stedet. 20.51: Bilfører kjørt Ullevål, ukjent skadeomfang, meget glatt på stedet, politiet oppretter sak.

ULLERN 16.31: Trafikkulykke i Hoffsjef Løvenskioldsvei. Nødetatene er på vei. 16.42: IKKE trafikkulykke, men en som har falt å slått seg, ambulanse på stedet, politiet forlater stedet.

VESTLI: 15.31: Sporveiene melder til oss at noen ungdommer driver med fyrverkeri inne på Vestli T-bane. Vi drar opp for å fortelle at feiringen er over.

SANDAKER 13.56: OBRE: Godt nytt år. Etter en forholdsvis rolig formiddag er vi nå på vei til en innvendig vannlekkasje i Sandakerveien

SOFIENBERG 13.34: Vi ser etter to personer som har knust en rute hos Cafe Stolen, uvisst av hvilken grunn.

OSLO 12.00: Årets første formiddag har startet veldig stille og rolig i hovedstaden.

OSLO 07.05: Det har vært en travel nyttårsnatt for politiet i Oslo. Mye støy, beruselse og ordensforstyrrelser har preget natten.

RYEN 04.30: Brann i bil i Svartdalstunnelen ved Ryen. Nødetatene på vei. 04.47: Brannen slukket. Ingen personskade. Viking rekvirert.

BYGDØY 04.13: Melding om brann i Bygdøy Alle. Nødetatene på vei. 04.36: Ingen brann. Noen hadde utløst et pulverapparat som resulterte i en del røyk.

RØDTVET 03.00: Meld om brann i bil i Rødtvetveien. Nødetatene på vei

ROMSÅS 02.59: Meld om brann i bil på Romsås. Nødetatene på vei

BOGERUD 01.46: OBRE: Vi er på vei til Stallerudveien. Brann i en søppelkasse.

RING3 01.40: Promillekjører på moped. Satte seg voldsomt opp da han ble stanset på ring 3. Påsatt håndjern. Kjørt arrest for utvidet prøve. Sak opprettes

TRASOP 00.48: Da er vi på vei til en ny containerbrann. Denne gangen ved Trasop skole.

HAUGERUD 00.21: OBRE: Er på vei til Johan Castbergs vei hvor det er meldt om brann i en nedgravd søppeldunk. 00.38: Brannen i containeren er slukket.

OSLO 00.19: Brannvesenet ønsker alle sine følgere Godt Nyttår.

FURUSET 00.06: Furuset T-banestasjon: Brann i søppelkasse. Slukket. Mye røyk på stedet.

OSLO 00.02: Operasjonssentralen ønsker alle et riktig godt nytt år

Mandag 31. desember

OSLO 23.33: OBRE: Brannvesenet har alle biler ut i distriktene sine mellom kl 23:00 -01:00. for og se at oppskyting av fyrverkeri går greit for seg.

HØYBRÅTEN 22.48: Trafikkuhell i Karihaugveien. Kun materiell skade. Bil kjørt i autovernet.

ULVEN 22.14: Melding om brann i container i Ulvenveien. Nødetatene på stedet. 22.19: Viser seg at brannen i containeren ble slukket av beboer(e) på stedet. Brannvesen omdirigert til andre pri oppgaver.

LINDEBERG 21.42: Nødetatene er på vei til Lindebergveien, hvor det er meldt om brann i en leilighet. 21.49: OBRE: Brannvesenet er i Lindeberglia hvor det brenner i en leil. i 1.etg. 21.54: OBRE: Rett adresse er Lindebergveien. Brenner i en leilighet i 1.etg. Vi er der med 7 biler og 20 mann. 21.55: OBRE: Vi kan nå melde at brannen er slukket og har begynt med etterslokk på stedet. 22.54: Brannvesen har kontroll på brannen i Lindebergveien. To leiligheter rammet. Brannen slukket og etterslukking pågår.

OSLO 19.09: OBRE har kjørt på flere automatiske brannalarmer mellom kl.17 og 19. Ingen store hendelser så langt.

LAMBERTSETER 13.44: Vannlekkasje i Radarveien ved 95. Et hus er revet, og det er bare grunnmuren og vannrør som står igjen. Politiet på stedet og brannvesen er på vei

BISLETT 13.37: Nødetatene rykket ut til Schwensens gate. Melding om mulig brann. Viste seg å være røyk fra en peis.

TORSHOV 12.08: Nødetatene er i Nordkappgata, hvor det er meldt om røyk fra 2. etasje.12.35: Riktig adresse for brannen er Haarklous plass 13. Foreløpig er fire personer kjørt til Legevakta med røykskader. Brannen er nå slukket.

AKERSELVA 11.18: Politi og OBRE er ved Akerselva, fra Sannergt. og nedover i for bindelse med olje i elva. Dette stammer fra et utslipp rett før jul. OBRE har lagt ut lenser.

LINDEBERG 05.15: Tre ungdommer som forsøker å bryte opp en container. Inneholder fyrverkeri. Ungdommene løper fra stedet, vi har kontroll på alle tre, kjøres BMW, anmeldes.

GRÜNERLØKKA 03.09: To personer som bryter seg inn i flere boder i Thorvald Meyers gate. Flere politienheter raskt på stedet og to mann pågrepet, kjørt arrest, anmeldes.

PRINSDAL 01.41: Øvre Prinsdalsvei, bilbrann, nødetatene er på vei. 01.49: Øvre Prinsdalsvei, brenner nå i 5 biler, nødetatene er på stedet. 01.50: OBRE: Vi er i Øvre Prinsdals vei etter melding om bilbrann. 5 biler i brann og vi har startet med slokking. 04.06: Brannen slukket, søkt i området med flere patruljer og hundepatrulje. Negativt. Politiet åpner sak.

ULLERN 01.37: Holgerlystveien, Ullern kirke, kirkeklokkene kimer, politiet på stedet, ansvarlig tekniker rekvirert. Vi forlater

FURUSET 00.17: Trafikkulykke på E6 utgående ved Furuset. Nødetatene er på vei. 00.52: Nødetatene på stedet, avkjøringen er foreløpig stengt mens berging pågår. kun materielle skader.

BJØRNDAL 00.06: Melding om trafikkulykke i Slimeveien. Fire biler og en buss er involvert. Politi og ambulanse på stedet. Veldig glatt.

Les også: Siste fra politiets Twitter-logg uke 52

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere