*Nettavisen* Nyheter.

Siste fra politiets Twitter-logg

  Foto: Illustrasjonsfoto

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen.

SØNDAG 2. MARS

VÅLERENGATUNELLEN 18.01: Patrulje er på stedet i Vålerengatunnelen nordgående etter melding om bil som rygget. Fører av bilen ble fotgjenger etter denne manøveren.

SENTRUM 11.21: Christian Kroghs gate: melding om brann. Politi og brannvesen er på vei. 11.37: Brannen er slukket og politi oppretter sak etter hendelsen. Et par personer får tilsyn av helseperonell på stedet.

ULLEVÅL 04.50: Bil som nektet å stanse for politiet i Ullevålsvn. Kontroll på bilen etterhvert på Ullevål. Fører anmeldes for kjøring i ruset tilstand m.m

FROGNER 04.18: Melding om brann i leilighet på Frogner. Politiet er på stedet. Ingen brann å se foreløpig. 04.37: Ingen brann på Frogner. Røyk i forb med olje på komfyr. Beboer sjekket av amb.personell, ikke fått i seg røyk. Politiet oppretter sak

MOSSEVEIEN 04.16: Bil stanset på E18 utgående ved Ulvøya. Mistanke promillekjøring. Kjøres arresten for blåseprøve. Bilen står på bussholdeplass og taues bort

SENTRUM 03.36: Lommetyv pågrepet på Youngstorget. Kjørt arresten og anmeldes for grovt tyveri fra person på off.sted

SENTRUM 01.45: Mann kjøres arresten for ordensforstyrrelse i Operatunnelen. Han blir også anmeldt for skadeverk på et brannslukninsapparat i tunnelen

ETTERSTAD 01.20: Person slått ned og ranet på Etterstad. Fraranet 1 stk mob.tlf. Forn er uskadd. 4 gj.personer, utenlandsk opprinnelse iført mørke jakker. 02.10: Ingen pågrepet for ranet på Etterstad. Forn kjøres OKL for sjekk. Politiet oppretter sak.

LØRDAG 1. MARS

GRÜNERLØKKA 19.15: I Fossveien har det vært et ran av person. Mann ble truet med pistol. Politiet har store ressurser i området. Ingen personer er skadd. Les også: Truet med pistol - hadde datter (2) på armen (ekstern lenke)

TØYEN 18.55: I Hagegata er en mann knivstukket. Han er kjørt til Ullevål sykehus. Ukjent hvor alvorlig skaden er. Vi har mange patruljer i området. 19.05. Fornærmede fra Hagegata skal ikke være kritisk skadd. Politiet jobber iherdig med å sikre spor og opplysninger.

FURUSET 17.02: OBRE: Benyttet løftepute for å frigjøre katt i søppelcontainer i Granstangen. 17.10: Katt bet brannmann.Brannmann på legevakt for sprøyte

GRORUDDALEN 15.42: OBRE: Vi er på vei til Trondheimsveien til stillasje som er i ferd med å rase ned

VÅLERENGATUNELLEN 15.41: Vålerengtunellen mot sentrum: trafikkuhell, to biler involvert. Høyre felt stengt.

JORDAL 15.20: Jordal Amfi: Vekter overrasket en tyv inne i en garderobe. Vi er på vei for å hente tyven.

VEITVET 15.06: Vi er i Hubroveien hvor det er brann i en leilighet. 15.16: Brann i en vaskemaskin. Brannen er slukket. Ingen personer skadet.

MOSSEVEIEN 14.23: Mosseveien ved avkjøring til Ulvøya: Stor kasse ligger i veien, retning mot sentrum. VTS er varslet.

SENTRUM 14.18: Tordenskjoldsgate: Stein har rast fra taket. Ingen personer skadet. Brannvesenet er i ferd med å ta ned mer løs stein. Området avsperret.

GRØNLAND/TØYEN 14.03: Sigurdsgate: Mann truffet av nedfall fra balkong. Mannen er lettere skadet og kjøres til Legevakten.

SENTRUM 13.59: Europarådets plass: Mann i rullestol har hatt sammenstøt med trikk. Mannen er ved bevissthet, blir kjørt til Ullevål sykehus. 14.12: Europarådets plass: Mannen i rullestol blir kjørt til Legevakten, ikke Ullevål sykehus.

ALNABRU 10.16: E6 v/Alnabru: Bil stanset for kontroll. Fører innrømmer at han har stjålet bilen for kort tid siden. Fører pågrepet og kjørt i arrest.

TORSHOV 04.12: Melding om bil i full fyr på Torshov. Politiet er på stedet og har slukket brannen. OBRE 04.28: Bilbrannen er slukket og sikret med skum.

TØYEN 04.05: Drosjesjåfør slått ned i Kjølberggata.Kontroll på gjerningsmannen som også gikk til angrep på politiet. Ambulanse rekvirert. 04.22: Drosjesjåføren er bevisstløs og blir kjørt OUS. Politiet benyttet pepperspray da mistenkte ble pågrepet.

AKER BRYGGE 03.42: Melding om mann i sjøen ved Aker Brygge. Politiet er på stedet og har fått han opp av sjøen. Vedk blir sjekket av amb.personell. 03.53: Mannen som ble tatt opp fra sjøen, er overstadig beruset. Uvisst hvordan han havnet i sjøen. Blir kjørt OKL for sjekk

SINSEN 03.23: Bil med utløst airbag og nødblink på Ring 3 østgående rett etter Sinsenkrysset. Bilen settes i forb med en krangel mellom personer på Sogn

SENTRUM 02.23: Bråk på et utested på C.J Hambros Plass ved Tinghuset. Politiet har kontroll på noen av bråkmakerne. Ingen melding om skadde. 0234: 6 personer blir kjørt arresten og anmeldt for bl.a ordensforstyrrelse på off.sted i forb med bråket på C.J. Hambros plass

SOFIENBERG 02.19: Mann ble fraranet et mindre pengebeløp utenfor et utested i Sofienberggata. Truet med kniv. 2 gj.menn, form asiatiske, ene med hvit overdel

Les også: Naken mann med søppelbøtte på hodet i Oslo sentrum

FREDAG 1. MARS

SENTRUM 21.50: I Schweigaards gate er en mann knivstukket. Alvorlig skadd. Kjørt Ullevål sykehus

FURUSET 14.07: E6 utgående v/Furuset: Melding om trafikkulykke. 3 biler involvert. Nødetatene er på vei. 14.35: E6 forts: en person kjørt legevakten.

SJØLYST 09.13: Tre biler har krasjet, E18 retn Drammen. Mye kø, alle nødetatene er på stedet. Bergingsbil er på vei.

OSLO 08.24: Fredag morgen har startet stille og rolig. Trafikken går fint og sola skinner. Vi ønsker alle en fin dag og en god helg.

VIKA 05.03: Munkedamsveien: Melding om en mann som bryter seg inn i bil. Viste seg å være overstadig beruset mann som prøvde å holde seg oppreist...

SENTRUM 04.56: Sonja Henies plass: Mann slått og fraranet penger og mobiltelefon. Gjerningsmannen stakk fra stedet i en taxi.

SENTRUM 02.37: Brugata: Mann fått et slag i ansiktet. Resultat: hevelser og en tann slått ut. Gjerningsmannen stukket fra stedet. 03.23: Mann knivstukket i Brugata. Kjørt Ullevål sykehus, ikke livstruende skadet. Gjerningsmannen ikke pågrepet.

SENTRUM 02.29: Hegdehaugsveien: Mann fått knust et ølglass i ansiktet. Han blir kjørt til Legevakten. Mistenkte stakk fra stedet i en taxi.

GRÜNERLØKKA 01.54: Vi er i en kiosk i Thorvald Meyersgate, hvor en kunde har laget bråk og kledd seg naken. Han kjøres arresten.

TORSDAG 28. FEBRUAR

SANDAKER 18.14: Vi søker etter en bil på Sandaker: en hvit Ford Transit har kjørt ned et trafikklys og fortsatt ferden. Tips mottas på tlf 02800. 20.20: En melder så den hvite Forden og ringte oss. Han hjalp oss med å finne bilen. Veldig bra jobbet!

GRÜNERLØKKA 17.41: Vi har flere bevæpnede enheter på Grunerløkka som søker etter to menn som har ranet to personer ved å true med kniv. Ingen er skadet. 18.10: Ranene på Grunerløkka: søket er foreløpig uten resultat, vi oppretter saker og sikrer spor.

MOSSEVEIEN 17:17: Mosseveien retning Oslo sentrum: en bil har kjørt inn i en fjellvegg. Nødetatene er på vei. 17.26: Mosseveien: skader på 1 bil, ikke alvorlige personskader. Nødetatene jobber på stedet.

SINSEN/BJERKE 16.32: Trondheimsveien nordgående ved Aker Sykehus: trafikkulykke med 3 biler. Nødetatene er på vei.

SVARTDALSTUNELLEN 16.26: Bilstans i Svartdalstunnelen, østgående løp. Vi er på stedet, bergingsbil er på vei.

ØKERN 16.23: Trafikkulykke ved Økern senter. Skaper store køer. Vi er på vei sammen med bergingsbil.

SENTRUM 13.07: Vi har fått melding om en røykutvikling i sentrum. Sjekker ut dette. 13.10: Det viser seg at røyken kommer fra en stor fabrikkpipe. Vi lar den ryke...

MORTENSRUD 08.05: E6 inng. ved Mortensrud: Trafikkulykke. 4 biler involvert. Nødetatene er på vei. 08.26: E6 forts: en person kjøres legevakten for sjekk.

SENTRUM 04.22: Brugata, mann som opptrer truende ,politiet på stedet, mannen var også i besittelse av narkotika, kjørt arresten, anm.

SENTRUM 01.46: Youngstorvet,melding om brann, nødetatene på stedet, evakuering pågår. 02.13: Youngstorvet, brannen slukket, brann i vegg bak bakeovn. 02.20: Youngstorvet, 128 personer evakuert. 02.22: Youngstorvet, de evakuerte kan gå inn i bygget igjen, politiet åpner sak.02.42: Youngstorvet, politiet berømmer de ansatte på Clarion hotellet for meget gode rutiner ifbm evakueringen.

BYGDØ 01.01: Bygdø alle`, beboer melder om hasjlukt i gangen ,politiet på stedet og lukter seg frem til en leil, beslag og anm.

ONSDAG 27. FEBRUAR

SENTRUM 19.14: Vi er på vei til Storgata for å ordne opp i et ordensproblem: hvis noen tilfeldigvis ser en naken mann med søppelbøtte på hodet - ring 02800. 21.33: Mannen i Storgata er nå påkledd og har satt fra seg søppelbøtta. Blir fraktet til arresten for å få sove ut rusen.
Les også: Naken mann med søppelbøtte på hodet i Oslo sentrum

RYEN 17.55: En hund løper i veibanen på Ring 3 ved Ryen. Vi har flere enheter på vei. 18.39: Etter mye fram og tilbake har en patr. nå fått kontroll på hunden som løp i veibanen. Vi jobber med å finne eier. 18.41: Hunden er skadet i det ene beinet. Kjøres veterinærhøgskolen for kyndig hjelp.

E6/FURUSET 16.50: E6 nordgående ved Furuset: kjedekollisjon med flere biler. Nødetatene er på vei. 17.12: E6 nordgående Furuset: 2 felt er stengt. Vi jobber med å fjerne skadde biler. 1 person fraktet med ambulanse til legevakten. Lange køer.

VIKA 15.57: Fridtjof Nansens Plass: kvinne påkjørt av bil. Uvisst skadeomfang. Nødetatene på vei. 16.12: Fridtjof Nansens Plass: fotgjenger lettere skadd. Behandles av ambulanse og kjøres til legevakten for sjekk. Vi anmelder forholdet.

RING 3/ULLERN 15.57: Ring 3 vestgående ved Radiumhospitalet: melding om trafikkulykke med 4 biler. Nødetatene er på vei. 16.10: Ring 3 vestgående ved Radiumhospitalet: lange køer på stedet grunnet ulykken, anbefaler de som har mulighet til å kjøre alternativ vei.

MAJORSTUEN 15.52: Det har falt mursteiner ned fra Valkyriegata 13. Vi sperrer av utenfor og brannvesenet er på vei for å undersøke. Ikke personskader. 16.32: Nedfallet i Valkyriegata medfører store trafikale problemer i Majorstukrysset, spesielt Kirkeveien. Anbefaler bilister å kjøre andre veier.

OSLO 11.38: 3 år gammel gutt bortført fra et familiesenter i Oslo. Nærmeste familie er mistenkt i saken. Gjerningsbilen har stukket fra stedet. 11.42: Gjerningsbilen er en hvit svenskregistrert Mercedes 190 E, reg.nr EGT 519. Bortføringen skjedde i forb med samvær. Tips på 02800. 11.44: Rettelse: Jente som er bortført fra et familiesenter.

LES SAKEN: Jente (3) bortført fra familiesenter

HELLERUD 11.08: Melding om bilbrann i garasje på Hellerud. Nødetatene er på vei.

LES SAKEN: Bilbrann på Hellerud

HELSFYR 10.36: Trafikkulykke på Ring 3 østgående ved Valhall. Flere biler involvert. Trafikken går sakte forbi ulykkesstedet. Nødetatene er på vei. 10.55: Ulykken har skjedd 150 meter før avkjøring Helsfyr. 2 biler som er direkte involvert. 1 person klager over hodesmerter. Trafikken glir forbi. 11.06: Ring 3 er åpen igjen. Politiet oppretter sak. Førekortbeslag grunnet brutt vikeplikt.

ABILDSØ/MANGLERUD 04.43: Tre løse hester ute på vandring i Byggveien, på vei mot Manglerud senter. 04.58: De løse hestene blir forsøkt gjetet hjem til stallen sin, forhåpentligvis på Abildsø gård. 05.24: Hestekyndige folk fra Abildsø gård har tatt over hestene og går de hjem til stallen. Byturen, som ikke ble lang, er over for denne gang.

SENTRUM 03.49: Royal Christiania Hotel: Tre menn gjort innbrudd i baren og stjålet mange vinflasker. Tatt på fersken av vekter. Pågrepet og kjørt arresten.

SENTRUM 02.54: Rådhusgata: Melding om støy fra kran. Arbeidet er nå over for i natt.

SINSEN/ØKERN 02.52: Vi har fått melding om en mann som går langs veien på Ring 3 fra Sinsen mot Økern. Patrulje på vei for å plukke han opp. 03.00: Ring 3: Mannen er borte.

TIRSDAG 26. FEBRUAR

ALNABRU 20.43: Smart Club: Kontroll på 2 personer som har stjålet varer for flere tusen kroner. Begge kjøres arresten. Sak opprettes. 21.23: Personene som ble tatt på Smart Club fikk også beslaglagt sin bil pga at den har blitt benyttet til en rekke kriminelle forhold

OSLO 17.48: Politiet bortviste en mann fra et offentlig toalett, etter at han hadde tilbudt seksuelle tjenester gjennom et hull i veggen mellom båsene.

GRÜNERLØKKA 13.27: Politiet tok kontroll på en person på Schous Plass. Meldingen gikk på at en kniv var skjult langs beinet. Viste seg å være ei skje.

GRÜNERLØKKA 08.13: En fortvilet hundeeier savner sin Sibirian Husky fra Kiwi i Tr.heimsveien. Hunden stod bunnet på utsiden, nå borte. Observasjoner 02800. 09.39: En svært lykkelig hundeeier er nå gjenforent med sin Mira. Hunden ble funnet, og levert på politivakta. Hundeeier takker hundefinner.

OSLO 05.47: Det har vært en rolig natt. Minner om offisielt besøk av Presidenten fra Myanmar idag, noe som vil medføre en del eskortekjøring i sentrum.

SENTRUM ØST 01.22: Hausmanns gate: Taxisjåfør kommet over en kar som har blitt slått ned. Vedkommende er bevisst. Vi er på stedet og ambulanse rekvirert.

ST. HANSHAUGEN 01.18: Waldemar Thranesg: Bråk og slossing på et gatekjøkken. Vi er på stedet og snakker med mistenkte og fornærmede. Ingen alvorlige personskader.

MANDAG 25. FEBRUAR

SINSEN 23.51: Sinsen t-banestasjon: Tagging av t-banevogn. Vi søker gjerningsperson i området.

SKØYEN 18.18: Vi søker etter to taggere i området ved Skøyen togstasjon. Begge ca 180 cm, iført svarte hettegensere. Tips på tlf 02800

VEITVET 17.06: I en matforretning på Veitvet, pågrep vi to utenlandske menn som hadde stjålet varer og lagt disse i en "foliert" bag. De kjøres arresten.

STENBRÅTEN 16.19: I Stenbråtveien har det vært en kollisjon mellom to biler. Politi og ambulanse på stedet. To personer blir kjørt til legevakten for kontroll. 16.46: Fra ulykken i Stenbråtveien endte det med at den ene bilføreren fikk beslaglagt førerkortet, da vedk. ikke hadde overholdt vikeplikten.

NORDSTRAND 10.19: En lastebil står på tvers og sperrer Nordstrandveien v/kysset Mosseveien. Bergingsbil er på vei. Politiet er også på stedet.

SOGN/NORDBERG 05.47: Politiet har fått inn melding om en eldre forkommet, mulig dement kvinne, i området Sogn/Nordberg. Beskr: mørk boblejakke, lue, sekk. 05.53: forts. beskr: jakken har muligens hette med pels. Kvinnen går med staver. Ved påtreff må politiet varsles på 02800. 06.25: Kvinnen vi har søkt etter på Nordberg er til rette, og i god behold.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.