Siste fra politiets Twitter-logg

STENGT ETTER TRUENDE BESØK: Gjestene i den nattåpne Oslo domkirke fikk seg en støkk.

STENGT ETTER TRUENDE BESØK: Gjestene i den nattåpne Oslo domkirke fikk seg en støkk. Foto: Arkivfoto: Ann-Elisabeth Stentvedt

Her kan du lese utdrag fra Oslo-politiets Twitter-logg, samt følge operasjonssentralen og brannvakta.

Klikk på bildet for å forstørre.

SKJØT I TAKET: Natt til fredag var det et væpnet ran av butikk i Prinsdal, der ranerne skal ha skutt med pistol i taket. Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen

23.48: OBRE: I kveld har vi bistått Helse med to innlåsninger. En på Sandaker og den andre på Lambertseter.

20.36: Politibåten vår bistår Asker & Bærum pd. Leter etter en båtfører med mulig promille ved Ostøya. 21.09: Politibåten vår fant aktuell båtfører. Mistenkes for promille, blir overlevert til en patrulje på land fra A&B pd.

19.46: Vålerengatunnelen nordgående: Bilstans i høyre felt.Bilen kommer litt brått på, vis hensyn. 20.12: Vålerengatunnelen er nå åpnet i alle felt igjen. Bergingsbil tok med seg bilen.

18.16: Søndag ettermiddag har vært veldig rolig i hovedstaden. Folk nyter det gode været. Ta vare på hverandre og ha en fin søndag videre.

10.05: En stille og rolig start så langt denne fine søndagen for politiet i Oslo. Ønsker alle en fortsatt riktig god formiddag.

07.31: Nødetatene er i Conradis gate: tørrkokt kjele som har forårsaket røykutvikling. Ikke personskader.

02.39: Nødetatene er på vei til Lofsrudhøgda på melding om brann i bil. 02.45: Politi og OBRE på stedet i Lofsrudhøgda. Det brenner godt i en bil, men det er ikke spredningsfare. 03.14: Nødetatene er ferdig i Lofsrudhøgda. OBRE driver litt etterslukking. Politiet oppretter sak.

01.06: Ring 2 er åpen igjen.En mann kjørt OKL, lettere skadd.Årsaken er trolig rødlyskjøring, og det endte med førerkortbeslag for den ene føreren.

00.14: Trafikkulykka er i krysset Sandakerveien og Ring 2. En drosjesjåfør sjekkes nå av ambulanse.

00.02: Nødetatene er på vei til Vogtsgate ved Ring 2 på trafikkulykke. Uvisst skadeomfang.

Lørdag 4. mai

23.32: Holmenkollen Restaurant: Lovlig avfyring av fyrverkeri. Dette er grunnen til alle smellene i området.

22.58: En "hjemme- og alene-fest" gikk litt over styr på Manglerud. Ca. 90 ubudne gjester løp fra stedet. En forebyggende-patrulje har nå kontroll.

22.25: Etter en relativt rolig lørdagskveld i hovedstaden, har det nå tatt seg litt opp i byen. Flere ordensforstyrrelser og tilløp til bråk.

21.56: Politihelikopteret er på patrulje over hovedstaden i kveld. På jobb for en trygg hovedstad også fra lufta.

20.12: Armauer Hansens gate: Meldt om en ny pipebrann. Nødetatene på vei. 20.16: Armauer Hansens gate: Ikke dramatisk brann, kun vanlig fyring i pipe. Det kalde været får ta litt av skylda her, trist vi må fyre nå i mai.

19.37: Voksenkollveien, ikke dramatisk. Brannen i ei pipe er slukket.

19.30: Festningstunnelen østgående: Bil med stans i høyre felt. 19.40: Bilen i Festningstunnelen er nå hentet av bergingsbil. Fri flyt i høyre felt igjen.

19.29: Voksenkollveien: Meldt om pipebrann. Uvisst omfang, nødetatene på vei.

17.07: Politiet pågrep 2 personer i en stjålet bil. Bileier oppdaget selv bilen kjørende på Vålerenga. Kort tid etterpå fant en patrulje bilen.

14.01: Frydenlundgata: Ingen brann. Skal være noe vanndamp som har sett ut som røyk. Udramatisk.

13.53: Frydenlundgata: Melding om røykutvikling fra leilighet. Nødetatene på vei.

EKEBERG 13.03: Svartedalstunnelen østgående: Melding om bilstans i høyre felt. Nødetatene er på vei. 13.08: Svartedalstunnelen østg.: Tunnelen er midlertidig stengt for trafikk. Noe oljerøyk fra bilen. Nødetatene på plass og Viking rekv. 13.23 Svartedalstunnelen: Da er tunnelen ryddet og igjen åpen for trafikk.

GRØNLAND 12.34: Nødetatene er i Norbygata på Grønland for å undersøke meldinger om røyk fra leilighet. 12.39: Norbygata: røyk fra en tørrkokt kjele. En person blir sjekket av ambulanse etter mulig eksponering for røyk.

LJAN,10.45: Ljan skole: Holder loppemarked. Noe som ifølge melder skaper en del trafikale problemer grunnet mange biler og uforsvarlige parkeringer.

SINSEN, 10.43: Sinsenkrysset: Mann på tur med sin hund har kommet over en liten pose med hasj. Vi plukker den opp for destruering.

LILLEAKER, 09.24: Lilleakerveien: Liten gutt på 4 år observ. alene. Mens vi søker etter han, har gutten klart å komme seg på buss 32. Vi prater med ham. 09.26: Lilleakerveien/Buss 32: Gutten har navn på klær og vi nøster nå opp i mot hva som har skjedd og forsøker kontakte foresatte.

SENTRUM, 09.12: Legevakta: Funn av en liten pose med noe hvitt pulver. Trolig amfetamin. Den er nå destruert.

SENTRUM VEST, 09.01: Vestheimgata: Melding om en svært beruset utagerende person som har skremt beboere med sin oppførsel. Vi har kontroll på vedkommende.

SENTRUM, 03.54: Tollbugata: Tre passasjerer ville stikke av fra drosjeregning. I basketaket som oppsto fikk sjåføren skulderen ut av ledd.

SENTRUM, 03.41: Mauritz Hansens gate: Mann slått ned og fraranet en mobiltelefon. Han er ikke alvorlig skadet. Gjerningsmannen er ikke funnet.

SENTRUM, 02.17: Åpen Domkirke i natt. En mann utkledd som Lucifer kom inn og opptrådte truende. De ansatte så ble oppskaket at kirken nå er stengt.

ØKERN, 02.06: Spireaveien: Kontroll på tre menn som har stjålet materialer fra en byggeplass. Dette blir nå båret tilbake der det kom fra av de tre.

SENTRUM 01.57: Storgata: En svært beruset mann er tatt hånd om av en politipatrulje. Kjøres til Legevakten for omsorg der.

Fredag 3. mai

SINSEN 21.11: Nødetatene på vei til Sinsenkrysset. Trafikkulykke med personskader. Uvisst omfang. 21.16: Korrekt adresse er Ring 3 vestgående like før avkjøring Sinsneveien. Bil kjørt i veggen. Kødannelse. 21.22: Ring 3 vestgående er stengt. 1 person skadet, uvisst omfang, men våken. Kjøres sykehus.

OSLO, 21.54: To mindreårige jenter ble tatt for tyveri på en butikk. De stjal også med seg den utfylte anmeldelsen, og løp fra stedet.

RØA, 17.57: Nødetatene er på vei til en pipebrann i Nordengveien på Røa. Uvisst hvor mye det brenner. 18.05: Nordengveien: Ingen brann. Dessverre måtte beboer fyre i peisen nå i starten på mai. Ble litt flammer opp pipa, men ikke farlig.

RYEN, 17.17: Politiet stanset en bil like ved Ryen, etter at fører ikke ville stanse for kontroll. Kort forfølgelse, men ingen fysiske skader.

SENTRUM, 11.47: Ei jente ble utsatt for et lommetyveri på Jernbanetorget. Vi sporet telefonen og fant den i lommen til en tyv på Majorstua.

E6 NORD, 10.28: E6 nordgående ved Karihaugen: trafikkuhell som inkluderer en varebil og en lastebil. Varebilen står i vestre felt. Nødetatene på vei. 10.32: E6 nordgående Karihaugen: veien er ryddet, ikke personskader.

MAJORSTUA 05.25: 2 russ som går i t-banesporet i tunnelen ved Volvat. Politiet raskt på stedet og to russ innbringes til arresten anm § 350.

PRINSDAL, 00.28: Berglyveien, væpnet ran av butikk, bevæpnet politiet på stedet, politihelikopter over området. 01.20: Berglyveien, krimtekn og krimvakt på stedet, teknisk og taktisk etterforskning pågår på stedet, aktivt søk etter 2 mørkkledde mistenkte pågår.

LES MER OM SAKEN HER: Væpnet ran av nattåpen butikk

Fredag 2. mai

HOLMLIA, 23.42: Under en fotballkamp ble en fotballspiller drapstruet av en tilskuer, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet, kjørt arresten.

GRORUD, 19.07: Grorud Fotballbane: Har vært tilløp til slagsmål i forbindelse med kampen. Flere som har løpt. Vi søker i området. 19.09: Ca 40 casuals som brått dukket opp. Gikk mot Kanarifansen. Vakter og politiet fikk avverget. Ingen skadet.

LES MER HER: Vålerenga-casuals kom til Grorud for å slåss

STOVNER, 12.58: Melding om brann i et garasjeanlegg, i Smiuvegen. Kraftig røykutvikling på stedet. Nødetatene er snart på stedet. 13.14: Oppdatering brann i garasjeanlegg: Brann i flere garasjer. Fortsatt røykutvikling, brenner fortsatt. Ingen melding om skadde. 13.22: Brannen i garasjeanlegget skal nå være slukket. Har vært brann i 9 garasjer. Etterslukking pågår.

LES SAK HER:Ti garasjer og flere biler ødelagt i brann

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.