*Nettavisen* Nyheter.

Siste fra politiets Twitter-logg

En boligbrann på Nordstrand førte til stor utrykning mandag ettermiddag. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen

Her kan du se hva Oslo-politiet har brukt tiden på denne uka. Les Twitter-loggen her!

OSLO: Her får du et utdrag av politiets Twitter-logg denne uka. Vil du lese mer, finner du en fullstendig logg fra både politi og brannvesen i kolonnen til høyre.

Søndag 2. juni

VESTLI, 21.06: Trondheimsveien mellom Ragnhild Schibbyes vei og Fossumveien har en asfaltbil lekket fra lasteplanet. Feiebiler er på stedet. Redusert hastighet i retning sør.

ALEXANDER KIELLANDS PLASS, 20.31: Brannutrykning til Waldemar Thranesgt 59A. Nødetatene er på stedet. 20.45: Ingen brann i Waldemar Thranesgt. Det var kraftig sigarettrøyking som hadde utløst alarmen.

LAMBERTSETER, 14.58: E6 sydgående v/Lambertseter, mye vann i veien, skaper kø, VTS varslet og vil skilte på stedet.

LJAN, 12.38: Ljansbakken, veldig mye vann i veien, vi er på vei for regulere trafikken. 12.40: Ljansbakken, VTS har rekvirert ISS for å få vannet unna. 13.28: Mosseveienv/Ljansbakken sperret for personbiler, busser slipper fram, følg politiets anvisninger. 16.44: Mosseveien er nå åpnet igjen.

SENTRUM, 12.28: Karl Johansgt, Paleet, vann som trenger inn i bygget, OBRE, Hafslund og politiet på stedet, Karl Johansgt og Rosenkrantz sperret. 12.33: Karl Johansgt, sperringene hevet, vi forlater stedet.

NEDRE BEKKELAGET, 11.57: Mosseveien v/Ormsundveien, pga store nedbørsmengder er det store vannmengder i veibanen. 12.02: Mosseveien, VTS varslet, de melder at slukene er OK men det tar litt tid å fordøye de store nedbørsmengdene.

RØDTVET, 06.35: Nødetatene på vei til Rødtvetveien; En røykvarsler går på en adresse. 06.45: Rødtvetveien: Ikke brann her heller. En altfor godt stekt Grandiosa lagde røyklukt.

TØYEN, 05.27: Magnus gate: Melding om brann, muligens på en balkong. Nødetatene på vei. 05.39: Magnus gate: Ikke brann. Tørrkokt teflonpanne. Denne kan avgi farlige gasser. Slik tørrkoking er farlig, og bør være unødvendig.

SENTRUM, 02.59: Trafikkulyke like ved Rockefeller. Melding om en taxi på taket. Uvisst skadeomfang. 03.09: Taxiulykke ved Rockefeller: Fører ute av bil, trolig ikke alvorlig skadet. Mulig en annen bil involvert. Personer løpt fra stedet.

VESTLI, 02.47: Bil i full fyr ved Vestlisvingen. To personer løp fra stedet. Nødetatene på vei. 02.56: To biler i brann ved Vestlisvingen er nå slukket. Ingen skader utover dette.

SLEMDAL, 01.34: Person ble påkjørt av T-banen mellom Gråkammen og Slemdal. Frigjort og kjørt sykehus. Uvisst skadeomfang.

LINDERUD, 01.03: Politiet søker etter en person i omr Linderudsenteret. Iført hvit hettegenser og en hvit maske slik de har i skrekkfilmer. Hindrer biler. 01.52: Maskemannen ved Linderud ble påtruffet av politiet. Viste seg å være en gutt på 16 år. Etter en prat med far ordnet dette seg. Gutten angret.

OSLO, 00.48: Politiet får velding mange klager på privat feststøy i natt. Vi får dessverre ikke avsluttet alle. Vi må prioritere alvorligere saker.

Lørdag 1. juni

SENTRUM, 20.21: Vi leter etter en gutt på 3 år som har blitt borte fra Sofienbergparken: mørkt hår, mørke øyne, blå t-skjorte, grønn shorts. Ring 02800. 20.42: Den lille gutten er funnet rett i nærheten av Sofienbergparken. Er hentet av foreldrene nå.

SENTRUM, 17.16: Melding om mulig brann på taket av Karl Johansgt 13 v/Stortorget. Brannv sjekket nå. 17.43: Brannv har slukket en brann på taket i Karl Johansgt. 13. Trolig oppstått ifm arbeide som foregikk på taket. Sperringer vil opphøre snart.

GRØNLAND, 16.14: Det har vært slagsmål med kniv på Grønland. En person skal være knivstukket i ryggen, en annen har mistet deler av øret. 16.17: Politiet har tatt vare på øret og dette blir transportert til OKL. Politiet ønsker kontakt med eier av øret. 16.53: Forts. knivslagsmål. Politiet har fått kontakt med de involverte partene, også eier av øret. Vi jobber videre med forklaringer fra disse.

SENTRUM, 14.40: Storgata, vekter som blir angrepet ,slått og sparket, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet og kjøres arresten, anm.

GRØNLAND, 13.48: Grønland, eldre kvinne fraranet et gullkjede, fornærmede uskadd, politiet på stedet og en person pågrepet for ran. Kjøres arresten, anm.

SJURSØYA, 11.53: Sjursøya, arbeidsulykke, nødetatene er på vei. 12.02: Sjursøya, nødetatene er på stedet, en person hentet opp fra vannet, ukjent skadeomfang. 12.15: Sjursøya, tilskadekomne drev med vedligeholdsarbeide på et skip som ligger til kai. Tilskadekomne er kjørt Ullevål, ukent skadeomfang.

OPPSAL, 08.31: HaakonTvetersvei, bil m/fører som har kjørt inn i en dør, nødetatene på stedet. 09.04: Haakon Tvetersvei, Fører uskadd, fått et illebefinnende, ivaretatt av amb på stedet, fk.beslag og anm.

FREDENSBORG, 02.48: En lommetyv ble tatt på fersken i Iduns gate. En kvinne ble frastjålet sine eiendeler. Pågrepet i nærheten og kjørt arresten.

SENTRUM, 00.33: Politiet fikk melding om knivstikking nederst i Trondheimsveien. Etter søk i området fant vi heldigvis ikke noe. Trolig upålitelig melder.

Fredag 31. mai

SENTRUM, 16.07: Flere klager på en mann på Egertorget som var full og aggresiv. Patrulje er på stedet, og tar hånd om vedkomne.

HOLMENKOLLEN, 14.35: Nødetatene er i Måltrostveien for å sjekke melding om brann i kjelleren i et hus. 14.45: Måltrostveien: brannen i inngangspartiet til en enebolig er slukket. Huset skal ha vært tomt for mennesker. Fortsatt noe røyk fra huset.

LILLEAKER, 12.03: Lilleakerveien: en syklist har krasjet inn i en lastebil. Syklisten blir fraktet til sykehus med håndleddskader.

ØKERN, 10.19: Ring 3 fra Økern mot Ulvensplitten: glatt veibane på grunn av hydraulikkoljesøl - kjør forsiktig. Veitrafikksentralen tar saken videre.

SOLLI, 09.06: "Kjakan"-statuen på Solli Plass har blitt utsatt for skadeverk. Vi anmelder og saken etterforskes av Sentrum Politistasjon. 10.32: "Kjakan"-statuen: mor til en gutt (4 år) har kontaktet politiet og forklart at statuen veltet etter at gutten forsøkte å klatre på den. Gutten har fått legetilsyn for en hoven ankel etter hendelsen. Han skal ellers være uskadd.

TVEITA, 03.41: Kristins vei: Vi er på adr grunnet en tørrkokt kjele. En person har fått noe røyk i seg og blir nå sjekket av ambulanse. OBRE på stedet.

HOLMLIA, 01.33: Holmliaveien: Melding om brann. Nødetatene er på vei. 01.48: Holmliveien: Brann i en stengt barnehage. Brannvesenet har startet slukkearbeid. Beboere i nabolaget anmodes å lukke vinduer. En del røyk. 02.56: Holmliveien: Da skal brannen være slukket. Brannvesenet vil drive etterslokking utover natta.

Torsdag 30. mai

HASLE, 19.03: Hasle: Bil stanset av politiet etter å ha kjørt på rødt lys. "Nestenulykke" med fotgjengere. Bilfører får sitt førerkort beslaglagt.

RØA, 18.40: Ekraveien: Melding om brann. Nødetatene er underveis. 18.49: Ekraveien: Brannen slukket. En person har små brannskader.

STORO, 18.39: Storo senter: Vektere har kontroll på en tyv som har vært i flere forretninger. Stjålet klær for ca 10 000 kroner. Pågripes og inn i arrest.

GRORUD, 18.04: Grorud stasjon: Melding om person som hoppet på toget og hang på utsiden da toget kjørte videre mot Lørenskog. NSB har stanset toget. 18.32: Ang. "togsurfer" fra Grorud: Ingen personer funnet. Togtrafikken er i gang igjen.

ABILDSØ, 17.35: E6 inngående ved Abildsø: Melding om et rådyr som prøver å krysse veien. Vi er på vei. 17.47: E6 ved Albildø: Rådyret ikke sett. Forhåpentligvis slått seg til ro.

SENTRUM, 14.04: Bjørvikatunnelen, vestgående - påkjøring fra Mossevn.: Trafikkuhell - flere biler involvert. Uvisst skadeomfang. En god del kø på stedet. 14.34: Oppf. Bjørvika: Tre personbiler og en lastebil involvert. Ingen personskade. En av bilene hentes nå av Viking. Veien åpnet for fri ferdsel.

STORO, 13.04: Ring 3, påkjøringsfeltet retn. Storo: Trafikkuhell, tre biler innvolvert. Saktegående kø. Uvisst skadeomfang. Viking rekv. 13.40: ing 3 påkjøring retn Storo: Veien er ryddet. Ingen personskade, men gravid kvinne til sjekk på OKL. Fører anm for vegtr.lovens § 3

SOGN, 11.51: Vi er på vei til en adresse i Rolf Stenersens Alle: Melding om brann. 12.04: Oppf. Rolf Stenersens Alle: Ingen brann, viste seg å være tørrkok. En person har fått i seg litt røyk, behandles på stedet.

ABILDSØ, 10.01: Politiet har stanset 5 biler som kom E6 sydfra. Bilene er fullastet med øl og vin. Samtlige førere blir pågrepet. Tollvesenet er varslet og bistår. 10.32: Smuglingen på E6: Tatt beslag i et betydelig kvanta med øl, vin, brennevin og sigaretter. Bilene er tauet inn. I alt 6 personer er pågrepet. Les også: Tatt med 5.000 liter øl

Onsdag 29. mai

HUSEBY, 19.33: Husebybakken: Melding om trafikkulykke. Nødetatene er underveis. 19.55: Husebybakken: Bil mistet bremsene i en sving, kjørte gjennom et gjerde, dro med seg en person og endte opp i en parkert bil. Personen endte opp under bilen. Frigjort av Brannvesenet. Blir kjørt Ullevål sykehus. Ukjent skadeomfang, men bevisst. 20.22: Husebybakken forts: Personen som er kjørt Ullevål sykehus er alvorlig skadet. Fører av ulykkesbilen kjøres til Legevakten.

ALNABRU, 18.25: Alnabru: Tyv som tok et nettbrett forrige uke kom seg da unna. I dag kom han tilbake til samme butikk. Erkjente nå tyveriet og blir anmeldt.

NORDSTRAND, 17.40: Nordstrandsveien: Lastebil har kjørt seg fast under jernbanebrua. Bilberging er underveis. Vi dirigerer trafikken inntil videre. 18.34: Nordstrandsveien under jernbanebrua: Lastebilen er nå fjernet og trafikken går som normalt.

SENTRUM, 17.37: Storgata: To lommetyver er pågrepet. Ytterligere en mann er pågrepet for heleri i samme sak. Alle tre kjøres i arrest.

GRÜNERLØKKA, 17.22: Toftesgate: Vi har tatt hånd om en svært beruset mann. Han blir kjørt til Legevakten for pleie der.

MAJORSTUEN, 17.13: Majorstukrysset: Fotgjenger påkjørt. Politi og ambulanse er underveis. 17.33: En kvinnelig fotgjenger har gått på en bil som kom i lav hastighet. Kvinnen sier hun er uskadet. Sjekkes av ambulansepersonell.

ULLEVÅL, 16.42: Kirkeveien v/Ullevål sykehus: Trafikkuhell. Ingen personskade, men det blir en del kø. Bilberging og politiet på vei. 17.26: Kirkeveien v/Ullevål sykehus: To personer kjenner smerter i rygg og nakke. De oppsøker lege selv. Vi oppretter sak.

KLEMETSRUD, 16.00: E6 utgående ved Klemetsrud: Melding om at det ligger en stige i veibanen. Vi er på vei.

KARIHAUGEN, 15.48: E6 inngående ved Karihaugen: Trafikkuhell, tre biler involvert. 15.53: E6 ved Karihaugen: Åstedet ryddet og trafikken går som normalt igjen. Les også: Tre biler i krasj på E6

SENTRUM, 15.46: Kongensgate: Trafikkulykke, bil mot syklist. Syklist kjørt Ullevål sykehus, trolig ikke alvorlig skadet.

BISLETT, 06.41: Dalsbergstien, vekter melder om en innbruddstyv på stedet, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet, kjøres arresten, anm.

ST. HANSHAUGEN, 06.09: Geitmyrsveien, slagsmål mellom kvinne og mann, politiet raskt på stedet, begge pågrepet og kjørt arresten, anm.

SOFIENBERG, 05.17: Helgesensgt, melding om brann, nødetatene er på vei. 05.22: Helgesensgt 22, nødetatene på stedet, det kommer røyk fra bakgården. 05.34: Helgesensgt22, OBRE jobber med å slukke brannen i et portrom, 30 evakuerte så langt, vi er fortsatt på stedet. 05.40: Helgesensgt. 22, OBRE jobber med å slukke brannen i et portrom, 30 evakuerte så langt, vi er fortsatt på stedet. 06.03: Helgesensgt 22, alle de evakuerte kan trekke tilbake til sine leiligheter. Vi oppretter sak.

SENTRUM, 01.53: Pilestredet, utested som har mistet sin bevilling kontrolleres av politiet, skjenking av alkohol pågikk fortsatt, stedet tømt og stengt.

GRORUD, 01.03: Grorud, mann som opptrer truende mot passasjerer på t-banen, politiet på stedet, en mann pågrepet, kjøres arresten, anm.

BYGDØY, 00.33: Bygdøy, mann som banker på rute i hus og går til angrep på huseier ute, politiet raskt på stedet, en mann pågrepet, kjøres arrest, anm.

Tirsdag 28. mai

ST. HANSHAUGEN, 19.23: Fotgjenger påkjørt i Akersbakken. I fotgjengerfelt. Tatt med av ambulanse for sjekk. Det er tatt beslag i førerkortet til bilfører.

GRORUD, 14.57: Trondheimsveien ved Grorud: Det har vært brann i en bil. Brannvesenet må strø på absol i veibanen. Dette medfører kø.

NORDSTRAND, 13.17: Kyhnsvei: Melding om brann. Nødetatene er underveis. 13.47: Kyhnsvei: Full overtenning i bolig. Brannen har spredd seg til nabohuset. Les også: Omkom i brann på Nordstrand

GRORUD, 13.14: Stjerneblokkveien: Nødetatene er på stedet i forbindelse med melding om brann. Det viser seg å være tørrkok.

ST. HANSHAUGEN, 09.59: Stensberggata.: Mann stjal en veske fra en sykkel. Et observant vitne varslet politiet og fulgte etter. Tyven pågrepet i Dovregata.

Mandag 27. mai

KLEMETSRUD: 22.17: Maurtuveien, mann som sover i en bil, politiet på stedet, en beruset mann blir innbrakt mist kjøring i påvirket tilstand, flere vitner.

TVEITA, 21.45: Einars vei, melding om brann, nødetatene er på stedet, kontroll, to personer i leil sjekkes av ambulanse. Politiet åpner sak.

NORDSTRAND, 17.59: Nordstrand, pågående mann som oppsøker og vil kjøpe brukte truser av unge kvinner. pågrepet av politiet på Sæter, kjøres arresten, anm. Les også: Ville kjøpe brukte truser av unge kvinner

GRØNLAND, 15.19: Christian Kroghs gate, drosjesjåfør slått ned og fraranet bilen, bilen funnet ved legevakten, drosjesjåfør kjørt legevakten, vi søker i området. 15.57: Christian Kroghs gate, en mann pågrepet i Parkveien, kjøres arresten, anm.

SKULLERUDDUMPA, 13.06: E6 sørgående ved Skulleruddumpa. Et lite grantre ligger midt i høyre kjørebane. Ligger farlig til. Kjør forsiktig. Vi er på vei. 13.24: E6 sørgående ved Skulleruddumpa. Treet i veibanen er fjernet. Var ikke et grantre, men en thuja.

STOVNER, 12.40: Stovner/Fossumberget: Vi søker etter en savnet eldre mann. Vedrørende savnet person fra Stovner: Mannen er 72 år, 160 cm høy, solbrun, iført lyseblå bukse, mørk jakke, joggesko. Tips til 02800. 13.49: Vedr. saknet person fra Stovner: Mannen er kommet til rette.

LINDERUD, 10.18: Nødetatene er på vei til Sletteløkka. Melding om brann på kjøkken. 10.27: Fra Sletteløkka melder brannvesenet at brannen på kjøkkenet skal være slukket.

GRORUD, 08.30: Rv 4 ved Grorud. Vi har stoppet en stjålet bil. Fører har heller ikke førerkort. En stor takk til den som ringte og varslet oss om bilen.

BJERKE, 08.27: RV 4 inng v Bjerke. Buss og politibil som har hatt et mindre trafikkuhell. En passasjer i bussen ble lettere skadet. Noe trafikale problemer. 08.47: Rv 4 inngående ved Bjerke. Passasjeren på bussen er undersøkt av ambulansemannskapene, og var uskadd. 08.48: Rv 4 inngående ved Bjerke er ryddet. Trafikken går som normalt.

ULLEVÅL, 02.00: Nils Lauritssøns vei: Melding om røyk fra en bolig. Nødetatene er på vei. 03.04: Nils Lauritssøns vei: brann i elektrisk utstyr som ble slukket av beboer. Noen beboere ble kjørt til Legevakten for kontroll.

GRØNLAND, 01.43: I Grønlandsleiret har vi pågrepet en kar som har knust frontruten på 3 biler.

HAUGENSTUA, 00.33: Et utelager på Jysk i Garver Ytterborgsvei har brent. Nødetatene er på stedet og brannen er slukket. 00.56: Brannen på Jysk kan være påsatt. Flere ungdommer er sett løpe fra stedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.