Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg

TRUET TIL SEG BIL: En bil fra Pizza & Kinaekspressen på Lambertseter ble stjålet fredag. Den ansatte ble truet med kniv.
TRUET TIL SEG BIL: En bil fra Pizza & Kinaekspressen på Lambertseter ble stjålet fredag. Den ansatte ble truet med kniv. Foto: Foto: Aina Moberg
Alvorlige ulykker, knivran, båtbranner og blind vold. Det har vært en svært travel helg for Oslopolitiet.

TRYGT OVER VEIEN: Andemor og ungene hennes fikk politieskorte søndag.

Søndag 16. juni

BYGDØY/SJØLYST, 23.16: Bil kjører i motgående felt mot Bygdølokket. Vi bruker alt tilgjengelig mannskap til å hjelpe bilen. 23.18: Bilen er stanset på Sjølyst. 00.47: Vedrørende fører som kjørte motgående E18 mot Bygdølokket, førerkortbeslag og anm.

LES SAK: Bil i motgående kjørefelt på E18

OSLO, 22.51: Politihelikopteret er på treningstur over Oslo by.

SKULLERUD, 21.53: Skulleruddumpa: Hest på rømmen. Fare for at den begir seg ut i trafikken.

STORO, 21.08: Nordlandsgata: Melding om brann. Nødetater på vei. 21.19: Nordlandsgata: Bekreftet brann i leilighet. OBRE melder at brannen nå er slukket og utlufting av røykgasser iverksatt.

TJUVHOLMEN, 19.47: Vi er på vei til Tjuvholmen hvor det er brann i en båt. 19.56: Vi er ved båten nå. Det har vært åpne flammer, men det skal være slukket nå. Redningsskøyta er også på stedet. Politiet er leder på stedet.

FAGERBORG, 19.12: Vi er på vei til Fagerborg hvor det har vært en trafikkulykke. Personen som er påkjørt skal være bevisst, eller uvisst skadeomfang. 19.27: Trafikkulykken: Personen ble påkjørt i et gangfelt. Vedkommende blir nå fraktet til sykehus. Vi oppretter sak.

GALGEBERG, 17.45: Det har vært et personran i Schweigaards gate på Galgeberg. Det ble truet med kniv. Gj.person: i 30 årene, 185cm, tørkle foran ansiktet. 17.46: Ang ranet: Ingen ble fysisk skadet i ranet. Gj.personen fikk med seg en iPhone og en laptop. Vi søker i området.

OSLO, 03.12: I dag har det vært en ganske rolig dag for Oslopolitiet. Vi kunne hjelpe andemor og hennes familie trygt over veien.

GAMLEBYEN, 13.59: Oslopolitiet ønsker å berolige vår befolkning ved å orientere om at det blir avfyrt saluttkanoner på festival i Middelalderparken, kl.1615.

OSLO, 06.18: Det har vært en travel natt for politiet i hovedstaden.

AKER BRYGGE, 05.53: 2 personer som prøver å bryte seg inn i en båt. Tatt kontroll på av vektere, politiet på stedet, 2 personer pågrepet, anm.

SANDAKER, 03.58: Hans Nielsen Hauges gate, grovt tyveri fra bedrift, vektere kontroll på en som kom krypende ut med en flatskjerm, politiet på stedet, pågr. anm.

MAJORSTUA, 01.14: Blind vold, kvinne slått ned, politiet og amb på stedet. Fornærmede kjørt legevakten, hodeskader, en mann pågrepet, kjørt arrest.

SENTRUM, 00.51: Stortorvet, trafikkulykke, bil mot fortgjenger, fotggjenger kjørt Ullevål, alvorlig skadd, en mørk MB Vito er sett kjøre fra stedet. 01.59: Vi ber alle drosjesjåfører i Oslo som kjører en mørk MB Vito om å møte Borggt politihuset for en kontroll ifbm trafikkulykke på Stortorvet.

OPPSAL, 00.01: En person slått og ranet m/kniv. Bevæpnet politi på stedet, hundepatrulje og politihelikopteret bistår i søket. 00.46: Oppsal, vi har kontroll på en mistenkt, pga mistenktes lave alder følges saken opp av barnevernet. Politiet åpner sak.

Lørdag 15. juni

TØYEN, 21.27: Det brenner i noen sekker som står i Åkebergveien. Skal ikke være spredningsfare. OBRE og vi er på vei. 21.35: Åkebergveien: en person tente på en søppelkasse i protest mot at han hadde blitt sluppet ut av politiarresten. Protesten ble tatt til følge.

GREFSEN, 20.58: To personer skyter med pil og bue i området Glads vei på Grefsen. Vi drar mot stedet, har på oss brynje og en liten lanse.

MOVATN, 20.26: Vi får melding om at det er en fest på Movatn togstasjon og at det går folk i togsporet. Dette gjør at togene kjører med redusert hastighet. 20.29: Vi er på Movatn togstasjon. Ingen fest her nå.

SENTRUM VEST, 18.10: Kiwi, Parkveien: Melding om ransforsøk. Også her bruk/trusler m/kniv. Samme beskr. på gj.person som på Deli de Luca. Tips oss på 02800. 18.22: Oppdatert beskr. på gj.person ran/ransfors. Kiwi og Deli: Norsk, 20-25år, ca180cm, kort mørkt hår, grå hettegenser m/hvit skrift. Tips 02800.

SENTRUM VEST, 18.03: Deli de Luca Edvard Stormsgate: Ran. Utført m/kniv. Nordisk utseende, 20+, grå trøye m/hette, mørke solbriller. Løp retn. sentrum Tips 02800.

NORDSTRAND, 16.25: Amund Hellands vei: Trafikkulykke. Bil mot syklist. Nødetatene på vei.

FURUSET, 13.18: Politiet har tatt vare på en gutt i 3-årsalderen ved Furuset skole. Vi iverksetter tiltak for å få gjenforent gutten med foreldre. 13.25: Da er far og sønn lykkelig gjenforent på Furuset skole.

HELLERUD, 12.29: Nødetatene er på vei til Hellerudveien der det har skjedd en trafikkulykke. Skal være en singel MC ulykke. Ukjent omfang. 12.40: Fører av MCen er bevisst og blir behandlet av amb. 13.03: MC fører er kjørt Ahus, ukjent skadeomfang. Politiet vil etterforske saken.

STOVNER, 06.32: Mann som bryter et besøksforbud overfor en kvinne, politiet på stedet, en mann pågrepet, kjøres arrest.

SINSEN, 05.21: Sinsenveien, melding om pågående innbrudd i butikk, politiet raskt på stedet, en mann m/hammer pågrepet. anm.

SENTRUM VEST, 04.03: Parkveien, en mann slått og fraranet telefon og penger. Politiet på stedet, en mann pågrepet, kjørt arrest, anm.

SENTRUM, 03.45: Storgata, legevakta, vekter tatt 2 personer som stjeler bagasjen til pasienter, politiet raskt på stedet, 2 pågrepet og kjørt arresten anm.

SENTRUM, 03.29: Grensen, slagsmål, politiet på stedet, 1 mann innbringes til arresten, anm ordensforstyrrelse.

SENTRUM VEST, 02.42: Louisesgt, trafikkulykke, bil mot syklist, nødetatene er på vei. 03.19: Louisesgt, syklisten kjørt legevakt, ukjent skadeomfang, politiet åpner sak.

SENTRUM, 02.17: Akersgt, vektere har tatt kontroll på en tagger som tagget på stedet. Politiet på stedet, en mann pågrepet kjøres arresten, anm.

SENTRUM ØST, 02.15: Christan Krohgsgt, melding om brann, nødetatene er på vei. 02.20: Christan Krohgsgt, nødetatene på stedet, 2 personer med et lite bål ved Akerselva.

VIPPETANGEN, 00.57: To personer slått ned m/balltre, politi og amb¨på stedet, fornærmede kjørt legevakten, søk etter gjerningsmann, negativt, vi åpner sak.

Fredag 14. juni

LAMBERTSETER, 22.08: En bil tilhørende PIzza og Kina expressen på Lambertseter har akkurat blitt stjålet. KH33381 Toyota Yaris. Kjørte mot E6. Tips oss på 02800. 23.42: Ang Pizza&Kina ekspressen: Bilen ble fraranet den ansatte. Det ble truet med kniv. Vi har ikke funnet bilen eller pågrepet noen enda.

APALLØKKA, 20.38: På Apalløkka skole brenner det i en søppelkasse. OBRE og vi er på vei mot stedet. 20.58: Apalløkka skole: viste seg å være noen som grillet. Ingen brann.

SKØYEN, 20.33: Skøyenveien: Papegøye på rømmen. Grå m/rød hale. Har på seg liten rød vest. (uklart om denne fortsatt sitter på) Tips 02800

FROGNER, 18.09: Det har vært en demonstrasjon ved den Iranske ambassaden. To personer ble pågrepet da de gikk inn på ambassadens område. Ellers stille.

FURUSET, 15.58: E6 utgående v/Furuset: Trafikkulykke. Flere biler og trolig en MC involvert. Nødetater på vei.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!