RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg

Her er et utvalg av operasjonssentralens meldinger på Twitter i uke 25.

Søndag 23. juni

GRÜNERLØKKA, 14.16: Olaf Ryes plass: Flere meldinger om naken mann i området. Politipatrulje er underveis. 14.49: Den nakne mannen ble påtruffet i Brenneriveien. Kjøres i arrest.

ROMSÅS, 12.51: To bilskilt DH 40242 er stjålet i løpet av siste døgn. Tips til 02800.

FURUSET, 12.58: E6 nordover ved Furuset: Mann går på veiskulderen. Politipatrulje underveis.

FROGNER, 11.38: Bogstadveien: En kvinne, som ble innelåst i avfallsrom ved et uhell, er nå hjulpet ut i frihet av en politipatrulje.

OSLO, 07.44: Det har til tider, vært en hektisk natt for politiet i hovedstaden, uten de helt store hendelsene.

ENSJØ/ALNABRU, 07.08: Innbrudd i 3 bedrifter på Ensjø og Alnabru. Kontroll på en person som mistenkes for to av innbruddene.

SENTRUM, 02.47: Vært slagsmål ved et utested i Kristian Augusts gate. Kontakt med noen som er skadet, ikke alvorlig. 2 gj.personer har løpt mot Slottet.

HOVIN, 01.49: Patrulje sendt til støyende utefest i Hovinveien. Den avsluttes nå, så nå skal det bli nattero.

SENTRUM, 01.23: Person slått og sparket i hodet på et utested i Karl Johans gate. Kontroll på gj.mannen. Fornærmede blir behandlet av amb.personell.

BØLER, 00.50: Vi er på vei til Bølerskrenten - sort røyk skal være observert. 00.58: Bølerskrenten: Det brenner i en bil - nødetatene er på stedet. OBRE er i ferd med å slukke - ingen spredningsfare.

Lørdag 22. juni

SKØYEN, 22.56: Mange patruljer i omr Skøyen hvor en person er ranet med pistol.Beksriv: 175, utenlandsk oppr, 25-30 år, kort mørkt hår. Løpt mot McDonald. 23.38: Skøyen: vi har søkt i området, men ingen er pågrepet. Fornærmede er sjekket av ambulanse, og kjørt hjem. Fraranet lommebok.

FROGNER, 21.32: Frognerveien:Nødetatene er på stedet ifm melding om brann.Viste seg å være tørrkokt kjele.En person sjekkes av helse og OBRE lufter ut røyk.

GRÜNERLØKKA, 20.54: Mann pågrepet besittelse en gasspistol på nedre del av Grunerløkka. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Anmeldes for overtredelse våpenloven.

TULLINLØKKA, 20.11: Slåsskamp stanset utenfor Radisson Blue på Holbergs Plass. 1 person pågrepet og anm for ordensforstyrrelse samt vold mot off.tjenesteperson

URANIENBORG, 19.48: Det er funnet en liten hvit hund, mulig en terrier-rase, i krysset Oscarsgt/Uranienborggt. Har halsbånd, men ikke noe tlf. nr. Viking henter.

GRØNLAND, 19.02: Melding om trafikkulykke i Grønlandsleiret v/gamle brannstasjonen. Bil og motorsykkel som har kollidert. Uvisst skadeomfang. 19.14: Trafikkulykken: fører av moped har smerter i et kne. Blir sjekket av ambulansen nå.

BRYN, 18.29: Patrulje på vei til Brynstunnellen for å redde noen andunger som er på ville veier. Er i vestgående retning. 18.51: Patruljen har 4 andunger i politibilen. Vi skal nå finne et trygt sted hvor de kan være sammen med andre ender. 19.16: Desverre ble andemor påkjørt på ring3. Vi har kjørt ungene til Veterinærhøgskolen, slik at de kan vurdere hvor de kan være.

KAMPEN, 05.19: Melding om brann på Kampen. Poliitet er på stedet og bekrefter at det er full fyr og mye røyk. 05.35: Brannen på Kampen er ikke slukket, men OBRE har kontroll. Flere evakuerte, men ingen skadde. 06.57: Brannen på Kampen er forlengst slokket og beboerne har flyttet tilbake. Brannen har sannsynligvis startet i et søppelskur. Uviss brannårsak.

LES OGSÅ: SE VIDEO: 26 evakuert etter brann på Kampen

Brann Kampen

KALBAKKEN, 04.33: Taxisjåfør fraranet sin taxi på Kalbakken. Taxien stakk nordover på Riksvei 4 og ble gjenfunnet i Maria Dehlis vei. 1 person er pågrepet. 04.36: Taxiranet forts: Forn ble slått, ikke truet med noen gjenstand. Søk etter gj.mann nr 2 pågår med bl.a hundepatruljer og politihelikopteret.

OPPSAL, 04.18: Innbrudd på Meny på Oppsal. 1 tyv pågrepet kort tid etter. Tyven knuste ei rute og kom seg ut via taket. Pågrepne kjørt arresten.

RODELØKKA, 01.56: Lukter brent i en garasje på Rodeløkka. I tillegg går det en brannalarm. Politiet er på stedet. 02.20: Mye røyk fra en leil på Rodeløkka. Røyken stammer fra tørrkokt kjele. 1 beboer og 1 hund i leil. Personen sjekkes av amb.personell.

AMMERUD, 00.13: Bilbrann på Ammerud. OBRE har slukket brannen. Bilen er helt utbrent. Uviss brannårsak

Fredag 21. juni

LAMBERTSETER, 23.49: Vi er i Feltspatveien for å hjelpe en beruset naken mann som har låst seg ute av leiligheten sin.

VÆKERØ, 19.11: Trafikkorpset hadde kontroll på E18 utgående ved Vækerø fra kl. 15 - 17. 28 forelegg for kjøring i kollektivfelt, samt 1 promillekjører

FROGNER, 18.52: I Henrik Ibsens gate har vi stanset en mopedfører med promille. Han er på vei inn til arresten

ST. HANSHAUGEN, 18.49: I Damstredet pågrep vi en tyv idet han brøt seg inn i et bygg. I et forsøk på å løpe fra politiet knakk han benet da han hoppet ned en trapp.

KLEMETSRUD, 16.26: E6 inn mot Oslo ved Klemetsrud: hvit lastebil med motortrøbbel står ved veiskulderen. Røyk fra motor men ikke brann. Berging på vei.

FROGNER, 08.06: Trafikkulykke krysset Observatoriegt/Solligt: moped og bil, nødetatene på vei. 08.17: Tr.ulykke forts: har ikke vært kollisjon men en singel ulykke. 08.27: Tr.ulykke forts: moped fører har muligens fått armbrudd, blir kjørt legevakten.

SVARTDALSTUNNELEN, 04.56: Veitrafikksentralen stenger Svartdalstunnelen i retning fra Ryen mot sentrum i.f.m. trafikkulykke i utløpet av tunnelen. 05.43: Svartdalstunnelen i retning mot sentrum er åpnet igjen. Det var snakk om en singelulykke, og ingen personer ble skadet. Vi oppretter sak.

FROGNER, 04.25: Gabelsgt: Vi pågrepet en mann for legemsfornærmelse og ordensforstyrrelser.

HELSFYR, 02.26: Vi har pågrepet en mann som knuste en inngangsdør med balltre. Funn av våpen og narkotika i leiligheten.

Torsdag 20. juni

GREFSEN, 18.20: Mor har kommet bort fra sin datter på trikken mot Grefsen. Beskrivelse:6 år, somalisk, grønn genser,rød kjole, blåhvite joggesko. 02800. 18.41: Jenta på 6 år er til rette. Hun ble funnet hjemme. Mor og barn lykkelig gjenforent.

OPERATUNNELEN, 18.16: En bil har stans i Operatunnellen. Problemer med batteriet. Politiets mc-patrulje sendt til stedet, og fikk dyttet den over i havarilomma.

RØA, 18.12: 2 gutter, som hadde ranet en annen gutt, er pågrepet etter at de forsøkte å løpe fra patruljen ved Røa. Mobilen er tilbakelevert.

FJORDEN, 17.33: Politibåten har stoppet båtfører med promille. Holdt også for høy fart. Blir anmeldt.

STORO, 17.28: 3 biler er involvert i et trafikkuhell på ring 3 etter Storo,før Nydalen i vestgående retning.Blir litt ekstra kø.Politi og ambulanse på vei. 17.37: På ring 3 v/Nydalen: bilene stod i venstre felt og fylte ut skademelding. Er nå flyttet ut på veiskulder. Trafikken går forbi i begge felt.

TØYEN, 17.03: Ny melding om syklist som er påkjørt. Nå i Borggata. Skal være bevisst. Politi og ambulanse er på vei. 17.30: Syklisten fra Borggata er kjørt til OKL for en kontroll. Ikke alvorlig skadet. Politiet oppretter sak.

LJAN, 16.51: En syklist er påkjørt av en bil i Ljansbrukveien. Har smerter i beina. Politi og ambulanse er på vei. 17.11: Syklisten fra Ljansbrukveien blir kjørt til OKL med lettere skader. Førerkortet til sjåføren er beslaglagt.

LES OGSÅ: Sykkelsjef: Det er ikke farlig å sykle i Oslo

HASUGERUD, 13.25: En stjålet bil er funnet hensatt, en mann sett løpe fra bilen, hundepatrulje og politihelikopteret deltar i søket etter biltyven.

SENTRUM VEST, 11.27: Fredensborgveien, ansatt truet m/kniv av beboer, bevæpnet politi på stedet, vi har pågrepet en mann , ingen skadde, kjøres arrest, anm.

SENTRUM VEST, 09.30: Parkveien, stjålet bil kollidert på stedet, 2 personer løp fra stedet, politiet raskt på stedet, 2 personer pågrepet i Holbergsgt. Anm.

SENTRUM, 08.09: Klingenberggt, ruset og aggressiv mann med en tom barnevogn, politiet på stedet, en mann pågrepet, funn av narkotika, kjøres arrest, anm.

SENTRUM, 03.34: Ved Saga kino ble en person slått ned. Takket være gode vitneobservasjoner kunne vi pågripe en mistenkt mann ved Rådhuset like etter.

AKER BRYGGE, 01.19: Nødetatene er på vei til Aker brygge, hvor to personer har hoppet eller falt i sjøen. 01.33: Begge personer i vannet ved Aker brygge er reddet opp.

LES OGSÅ: Beruset mann ville svømme til Nesodden

Onsdag 19. juni

FURUSET, 21.57: Vi leter etter en 72 år gammel etnisk pakistansk mann som har forsvunnet fra Furuset i kveld. Han er lav, tynn og har kort grått hår. 1/2 21.58: 2/2 Den saknede har på seg en stor lang mørk vinterjakke, sort joggebukse og slippers. Tips mottas på tlf. 02800. 23.44: Vi leter fortsatt etter den saknede mannen fra Furuset. Han kan tenkes å ha tatt kollektivtransport, med mulighet for å ha sovnet underveis. 00.11: Den saknede mannen har blitt funnet i Oslo sentrum, takket være meget observante vektere. Vi takker disse for hjelpen.

RING 3, 17.46: Ring 3 inng. avkj, Ryen. Trafikkulykke. 5 biler innblandet. Nødetatene på stedet. 17.52: 8 pers. innblandet i tr.ulykken. 3 pers. til legevakten ved egen hjelp. 3 pers. kjøres til sykehus 2 pers. er uskadde.

GRÜNERLØKKA, 14.31: Nødetatene er på vei til Markveien for å sjekke ut meldinger fra publikum om observasjon av røyk. 14.40: Markveien: teaterrøyk i forbindelse med en brannøvelse som nødetatene ikke kjente til.

ULVEN/ALNABRU, 10.02: Trafikkulykke på Strømsveien: Personbil og lastebil involvert. Skal være personskade, men ikke alvorlig. Nødetatene underveis. 10.34: Forts. trafikkulykken: står i Breivollvn./Paralellvn. To personer ble med til OKL for sjekk. Viking rekv. Fri ferdsel i Breivollvn. igjen.

GRØNLAND, 05.06: Det har vært brann på Galleri Oslo, den er nå slukket. En person kjørt sykehus med brannskader. Endel sperringer rundt adr. 05.25: I forb. med brann Galleri Oslo er Tøyenbekken sperret for trafikk i begge ender. 05.37: Til de reisende så er det normal drift på Bussterminalen men noen av inngangene kan fortsatt være sperret. 05.56: Tøyenbekken åpnes nå for trafikk igjen. 09.45: Det blir pressebrief angående brannen i Galleri Oslo kl 1030. På Politihuset.

LES MER OM DENNE SAKEN:

Brann på Galleri Oslo – én person funnet død

Kvinne død – mann livstruende skadd

– Vi står overfor et drap

TORSHOV, 05.03: Seven Eleven Vogtsgt. forsøkt ranet i natt. 1 person pågrepet på stedet.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere