RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg


Brannvesenet måtte ut i gummibåt for å slukke en brennende flytebrygge på Sognsvann.
Brannvesenet måtte ut i gummibåt for å slukke en brennende flytebrygge på Sognsvann. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen
Politiet og kriminelle tar ikke sommerferie. Her kan du lese et utdrag fra ukens oppdrag.

SINSEN, 04.22: Istedenfor betaling ble en taxisjåfør slått i ansiktet. Dette skjedde i Sinsenveien. Kvinne og mann er pågrepet

FROGNER 02.54: I Observatoriegata har vi pågrepet 2 personer fra Romania som hadde nappet en veske fra en kvinne

SOGNSVANN 00.27: Melding om bålbrenning i skogen bak Riksarkivet. Brannvesenet og vi skal undersøke/slukke.

Lørdag 20. juli

NORDSTRAND, 22.03: Nordstrandområdet: Melding om brann i bolig. Nødetater på vei til stedet. 22.16: Brann på Nordstrand er begrenset til en hekk og noen treplanker. Brannen er slukket.

BJØRVIKA, 19.19: Vi har fått melding om buss som brenner i Bjørvikaområdet. Nødetater er på vei til stedet. 19.20: Angående buss i brann; passasjerer og bussjåfør er evakuert ut av bussen. 19.37: Brannen i bussen er slukket, kun litt røyk igjen. Ingen i bussen er skadd. En del trafikale utfordringer. Jobbes med å åpne for andre busser

TROSTERUD, 11.26: Johans Castbergsvei: Vi har mottat melding om brann. Ukjent omfang. 11.29: Matlaging var årsaken til røykutviklingen. Slukket med pulverapparat av beboer. Ingen personskade.

GRØNLAND 09.33: Smalgangen: Vi har mottatt ransalarm fra Forex. Vi er på stedet nå. Ikke vært ran. Noen ansatte som har trykket på feil knapp.

ST. HANSHAUGEN, 09.02: Har vært et slagsmål mellom 3 personer på Alexander Kiellands Plass. To mistenkte har løpt fra stedet. Fornærmede er lettere skadet.

LAMBERTSETER, 07.57: Meldt om røykutvikling i Steinspranget 52:. Brannvesnet er på stedet. Viste seg å være en liten brann i en blomsterkasse

SENTRUM, 04.44: En tysk turist på 29 år er pågrepet for skadeverk/tagging på Anker hotel

SENTRUM, 03.38: 5 kranglefanter er pågrepet på Youngstorget. Flere av dem var i besittelse av narkotika.

NYDALEN, 03.10: I Gjerdrums vei har vi pågrepet en veskenapper. Vi er i kontakt med en kvinnelig fornærmet.

Fredag 19. juli

BORGEN/MAJORSTUA, 18.13: Fange iført håndjern, rømte fra fengselsvesenet under fremstilling. Politiet søker etter fangen i omr Borgen/Majorstua. 18.26: Fangen er en rumener som er domfelt for grove tyverier. Han er 170 cm høy og iført en rød t-skjorte mrk "HYDRO". Ikke ansett som farlig

FROGNER, 17.47: Kraftig røyk fra bygård på Frogner. Nødetatene er på stedet. Det har brent i noen blomsterkasser på utsiden. Brannen er slukket

GALGEBERG, 16.38: To tyverier fra person på off sted i området Galgeberg. Skjedde med noen minutters mellomrom. Sannsynlig samme gjerningspersoner

SOGNSVANN, 13.28: Sognsvann: Melding om røykutvikling ved badeplassen. Trolig et bål, men nødetatene tar turen da det meldes om mye røyk. 14.00: Politihelikopteret bistår oss over Sognsvann. Melder at dette ser ut som bålbrenning og derfor en del røyk. OBRE undersøker fra bakkenivå.

CARL BERNER, 11.39: Carl Berner, trafikkuhell, en bil stikker fra stedet, funnet i Hekkveien, stjålet, hundepatrulje og patruljer søker i området. 12.14: Carl Berner, bilen tauet inn av Viking, søk negativt, vi oppretter sak.

HOLMENKOLLEN, 09.38: Ingen syklist å se på E6. Vi setter kursen mot Vålerengtunellen nordgående hvor det ligger en stålplate i venstre felt for å plukke opp den. 09.49: Dagaliveien, 3 personer evakuert, OBRE har slokket brannen, en person eksponert for røykgasser, ivaretatt av ambulanse på stedet.

KARIHAUGEN, 09.22: E6 inng. v/Høybråten - Karihaugen. Melding om en mann på sykkel. Vi undersøker nærmere. 09.45: Ingen syklist å se på E6. Vi setter kursen mot Vålerengtunellen nordgående hvor det ligger en stålplate i venstre felt for å plukke opp den.

BRYN, 08.23: E6 vestgående v/Bryn Senter, gjenstand i høyre felt, politiet på stedet. 08.26: E6 vestgående v/Bryn Senter, stor pappeske fjernet av politiet, fri ferdsel på stedet.

Torsdag 18. juli

SENTRUM, 19.12: Godt samarbeid med lommetyverigruppa og uniformert politi ved Jernbanetorget. 1 polakk pågrepet idet han prøvde å ta ut penger i minibank. Brukte fornærmedes kode, fikk ut penger, og ble pågrepet. Fornærmede glad for å få igjen lommebok og pengene.

TØYEN, 18.33: En kvinne ble slått ned av det hun beskriver som en somalier ved Tøyen T-bane. Kjørt legevakt for behandling. Ingen pågrepet enda.

OSLO, 17.44: En kvinne ble frastjålet sin lommebok. Hun fulgte etter tyven mens hun snakket med politiet. Gjerningsmannen pågrepet. Fornøyd kvinne.

FROGNERPARKEN, 16.25: Israelsk turist saknet fra sitt følge i Frognerparken. 80 år, grått hår, sandaler m svarte sokker, kortermet mørk blå skjorte, blå jeans. 16.33: Vi glemte å opplyse om kjønn. Den israelske turisten er en mann. Fortsatt ingen observasjoner. Søker i området Frognerparken. 17.07: Den israelske turisten er kommet til rette.

AKER BRYGGE, 10.58: Bil kjørt ned et skilt v/rundkjøring Aker Brygge og lekker noe drivstoff. Vi er på vei.

MAJORSTUEN, 09.02: Majorstua, melding om beruset kvinne, kun iført en truse og t-skjorte, som har kjørt bil. Politiet på stedet, Fk beslag og anm.

SOGNSVANN, 08.09: Sognsvann, melding om brann i en flytebrygge, Nødetatene er på vei. 08.26: Sognsvann, nødetatene på stedet, det brenner i flytebrygga som ligger langt fra land, ingen personer på stedet, OBRE lar den brenne ned. Les også: To branner i samme flytebrygge

HØYBRÅTEN, 07.57: Linjeveien , melding om brann, nødetatene er på stedet, en person tatt ut av leilighet, behandles av helse på stedet, tørrkokt kjele, anm,

GRØNLAND, 01.40: Nå er det en full mann på et tak på Grønland. Vi prøver å få ham trygt ned ved hjelp av brannvesenet. 01.50: Etter mye om og men har mannen omsider latt seg redde ned fra taket. Mannen er uskadd

SENTRUM, 00.36: I rundkjøringen ved Oslo S har vi tatt hånd om en overstadig full person som satt og vippet på betongkanten. Han er geleidet på trygg grunn.

Les også: Drapssiktet mann (65) døde

Onsdag 17. juli

GRÜNERLØKKA, 23.23: På Olaf Ryes plass er en mann blitt slått ned, ikke alvorlig skadd. To mistenkte er foreløpig anholdt.Politiet fortsatt på stedet.

BJØRVIKA, 22.17: En svømmer med dårlig sjøvett la på svøm ut fra Bjørvika. En overstadig beruset mann ble plukket opp av sjøen av politibåten. Beruset...

LILLEAKER, 20.46: Granfosstunnelen: En person går i vestgående løp. Politiet på vei for å plukke han opp. Ikke lov å gå i tunnelen. 21.01: Granfosstunnelen er nå åpnet opp igjen. Personen ute av tunnelen.

AKER BRYGGE, 18.52: Akkurat skjedd et grovt tyveri fra person ved Aker Brygge. En mistenkt i rosa pique-skjorte løp fra stedet, retning Rådhuset.

MARIDALEN, 17.07: Maridalen, like ved kirka. Trafikkulykke. Syklist skal ha kjørt inn i en parkert bil. Uvisst omfang. 17.38: Trafikkulykken i Maridalen: En syklist under tempotrening kjørte inn i en bil. Klager over smerter i et bein, ikke alvorlig skadet.

HOLMLIA, 16.37: Nødetatene på vei til Sloreåsen. Meldt om brann i et garasjeanlegg, ved en bil. Uvisst omfang. 16.44: Patruljene på stedet melder om kraftig svart røyk fra et garasjeanlegg. Brannvesenet er i gang med slokking. 16.56: 2 biler har brent, men brannen er slukket nå. Fortsatt en del røyk igjen i området.

DRAMMENSVEIEN, 16.10: Politiet tok kontroll på en mann ved Biermanns gate. Han truet forbipasserende med en jernstang. Jernstenger skal ikke brukes til slikt.

TORSHOV, 16.04: Politiet tok kontroll på en mann ved Biermanns gate. Han truet forbipasserende med en jernstang. Jernstenger skal ikke brukes til slikt.

GREFSEN, 10.59: I Grefsenkollveien brenner det i en bil. Nødetatene er på vei.

SENTRUM, 00.58: Hausmannsgt: Vi har pågrepet en innbruddstyv. Hadde gjemt seg inne i en bod, men kom seg ikke ut igjen!!!

Tirsdag 16. juli

VIKA, 14.15: Nødetatene på vei til området Vika Terrasse. Meldt om trafikkulykke. Uvisst omfang. 14.24: Vika Terrasse: En liten jente ble påkjørt, klager over smerter i rygg, og blir kjørt til sykehus for behandling.

VÅLERENGA, 10.49: Vålerengatunnelen nordgående. En lastebil har laget ekstremt mye røyk. Lastebilen er ute nå, røyken avtar. Litt køer nordover.

BOGSTAD, 06.44: Bogstad, avisbud frastjålet sin bil, vi påtraff bilen kjørende i Holmenkollen, stanset og mist gikk til angrep på politiet, pågrepet, anm.

ILA, 04.03: Kingosgt, melding om brann, papir tent på utenfor en dør, nødetatene er på stedet, brannen slokket, en mann pågrepet, kjørt arrest, anm.

Mandag 15. juli

PILESTREDET, 23.51: Pilestredet, innbrudd i garageanlegg, politit på stedet, 2 personer pågrepet og kjørt arrest.

ILA, 21.35: Uelands gt 18: Melding om brann. Røykutvikling. Nødetatene er på stedet. Brann i leil i øverste etg. 21.47: Brannen: Korrekt adresse er Bjerregaarsdgt 51. Vi evakuerer. Brannv driver forsatt på med slukking. 21.52: Bjerregaardsgate: Brannen er slukket. Pågår etterarbeid. 21.54: Bjerregaardsgt: Ikke meldt om skadde personer: Totalt 14 evakuerte.

HØYBRÅTEN, 21.28: Høybråten: Vi kjører inn bilfører mistanke kjøring i påvriket tilstand. Hadde kjørt bil med 4 flate dekk.

SENTRUM, 16.25: Brugata: Politiet har pågrepet 5 utenlandske borgere som solgte sigaretter på gata

FROGNER, 01.44: Nils Juels gate: Melding om brann på en terrasse. Viser seg være i en blomsterpotte. Skal nå være slukket. Vi er på stedet med brannvesenet.

ENEBAKKVEIEN, 01.36: Vi er i en boenhet i Enebakkveien der noen har demontert og stjålet et helt sikringsskap.

SOFIENBERG, 00.38: Lakkegata Skole: Vi er på stedet sammen med OBRE grunnet brann i noen søppelkasser. Er nå slukket.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere