RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets Twitter-logg


PLAGSOMME PASSASJERER: Tirsdag morgen var det to fulle personer som nektet å gå av 20-bussen. Politiet bisto bussjåføren.
PLAGSOMME PASSASJERER: Tirsdag morgen var det to fulle personer som nektet å gå av 20-bussen. Politiet bisto bussjåføren. Foto: Arkivfoto
Ruteknusing, trusler med sverd, fulle personer på bussen og rev (mot Ulven) på Ring 3. Det har vært travle sommerdager for politiet.

Søndag 4. august

SMEDSTAD, 20.19: Vi er på Smedstad og får en skadet hund opp fra T-banesporet.

ENEBAKKVEIEN, 16.08: Trafikkulykke i Enebakkveien. Bil har kjørt på en sykkel med 2 personer på. Les mer: Mor og sønn på sykkel påkjørt av bil

SENTRUM, 15.28: 7/11 Storgata ble forsøkt ranet av en maskert mann. Det ble ikke truet med våpen. Politiet søkte etter mannen og pågrep han v/ Jernbanetorget

TORSHOV, 03.34: Christian Michelsens gate / Vogts gate: Trafikkulykke, tre biler involvert. Politi på stedet. Fortsatt uklart skadeomfang og hendelsforløp. 05.46: Chr Michelsens gt :En kassebil skal ha kjørt på rødt. Kollidert med to taxier. Disse sjåførene letter skadet. Fører av kassebil stukket av. 04.28:  Christian Michelsens gate / Vogts gate åpnet for fri ferdsel igjen.

SMEDSTAD, 03.21: Melding om brann i villa i nærheten av Smestad. Brannv og politi på stedet. Ryker kraftig. 15.39: Smestad: Brannv har gått gjennom huset. Tomt. Det brenner fortsatt i taket og slukking pågår.

Lørdag 3. august

BYGDØY/SKØYEN, 15.04: E18 inngående v/Bygdøy: Meldt om bil som har kjørt i autovernet. Skal ikke være personskade. Vi er på stedet. Bergingsbil er bestilt. 15.18: Tr. ulykka på E18 Bygdøy/Skøyen Vegen er rydda.

VÅLERENGATUNNELLEN, 14.48: Trafikkulykke etter utløp av Vålerengatunnelen nordgående. Bil har kjørt i autovernet, 1 person med smerter i ryggen. Nødetatene på stedet. 15.01: Tr.ulykken etter Vålerenga tunnelen: Veien er nå ryddet. Sak opprettes.

OSLO, 12.28: Mye nedbør i Oslo. Vegtrafikklovens §3: Enhver som ferdes i trafikken skal være hensynsfull, aktpågivende og varsom. Ekstra viktig nå.

FROGNER 12.20: Flere meldinger om tre som har falt over kjøreledningen til trikken i Drammensveien v/nr. 104. Vi er på stedet. Ikke meldt om personskade. 12.32: Ifb. med treet i Drammensveien er veien sperret i begge retninger mens det jobbes med kjøreledningen. 13.35: OBRE: Vi er i Drammensveien med Redningsbil og Bergningsbil, Redningsavdelingen bistår Oslotrikken med en trikkeledning som er i spenn pga et tre. 14.03: OBRE: Da er snart Drammensveien åpen for fri ferdsel, vi rydder opp. 14.59: Drammensveien: Fortsatt stengt ifb. med nedfall av kjøreledning. Forventes åpnet i løpet av 15 min. 15.37: Drammensveien: Kjøreledningen for trikken er ordnet, veien er åpnet

LILLEAKER, 11.56: Granfosstunnelen vestgående - vogntog med stans i høyre felt. Feltet er sperret. Politi underveis. 11.59: Vogntoget i Granfosstunnelen har kjørt videre. Vegen åpnet.

OSLO, 11.46: OBRE: Vi er på vei til Ullevålsallen, Forskningsveien,Østhellinga og Kringsjå trær over veien

NORDSTRAND, 06.42: Nødetatene er på vei til Nordstrandveien, hvor det er meldt om brann i enebolig. 06.55: Brannen i en hybelleilighet i en bolig i Nordstrandveien er slukket, Flere personer evakuert ut av boligen.

AKER BRYGGE, 01.56: Nødetatene er på vei til Aker Brygge, hvor det skal brenne i noen kabler. 02.00: Aker Brygge: Det er snakk om varmgang i noen kabler i en kjeller.

GRORUD, 00.48: Nødetatene er på vei til Steinbruvann på Grorud, hvor det skal brenne i en utedo. 00.55: Brannen i utedoen ved Steinbruvann er slukket. Ingen er skadet.

Fredag 2. august

ROMSÅS, 22.06: Nødetatene er på vei til Ravnåsveien, hvor det er meldt om mye røyk i en leilighet. 22.40: Ravnåsveien: en beboer har fått i seg røyk, og blir undersøkt av ambulansepersonell. Røyken skyldtes trolig gjenstand på varm stekeplate

VÅLERENGA 17.58: Vålerengtunnelen nordg.: MC stans i høyre felt. VTS har sperret av et felt. Vi er på stedet.

OPPSAL, 14.41: Nødetatene er på vei til Oppsal sykehjem på melding om brann. Uvisst omfang, men nødetatene sender rikelig med enheter. 14.56: OBRE: Oppsal sykehjem. Mindre brann i en taklampe. Brannen slokket.

VÆKERØ, 12.06: E18 vestg, Vækerøtoppen: Trafikkulykke, lastebil og personbil. Nødetatene på vei. Kø. Uklart skadeomfang. 12.25: Vækerø: Ikke personskader, kun materielt. Midterste og venstre felt åpnet for trafikk. Fortsatt kø på stedet. 12.45: Vækerøtoppen: Den siste bilen er fjernet, og E-18 er igjen åpen for trafikk

BJØLSEN, 11.22: Patrulje stanset stjålet bil på Bjølsen. Fører anmeldes for dette, samt for å ha kjørt uten gyldig førerkort. Pågripes. Passasjer dimittert

SENTRUM, 02.37: I Hegdehaugsveien har noen sloss. 2 av disse er på vei til arresten

Torsdag 1. august

EKEBERGTUNNELLEN: 22.45: Ekebergtunnellen nordgående, vogntgf med stans, VTS på stedet, Berging rekv.

TROSHOV, 22.16: Edvard Griegs Alle, en kvinne knivstukket i hånda, bevæpnet politi og amb på stedet. Politihelikopteret henger over området. 22.39: Edvard Griegs Alle, slagsmål i en leilighet, en kvinne skadet handa på knust glass, IKKE knivstukket, hendelsen tonet ned og ingen pågr.

SENTRUM, 20.35: Brugata, butikktyv som utagerer etter å ha blitt tatt på fersken av en vekter, politiet raskt på stedet, en mann kjørt til arresten og anm

BUNNEFJORDEN, 19.19: Bunnefjorden, båt som har kantret, 2 personer brakt til land av politibåten, patruljer, heli, amb og OBRE bistår. HRS koordinerer. 19.53: Bunnefjorden, ikke personskade, båten sikret av OBRE og tauet til Bunnefjorden.

DÆLENGA, 18.31: Toftesgate, utagerende og aggresiv mann, politiet på stedet, en mann innbrakt til arrest og anm ordensforstyrrelser.

SENTRUM, 16.07: Storgata, mann som utagerer overfor en vekter, politiet på stedet, en mann innbringes arrest, anm.

GRORUD, 15.39: OBRE: Trondheimsveien ved Grorud Granitt. Trafikkulykke med bil og mc. Ingen personskade men noe trafikkproblemer ut av byen

KALBAKKEN, 15.22: Østre Aker vei v/Kalbakken: Melding om en kvinne i rullestol på veien. Vær obs! Politi er på vei. 15.39: Vi har lett etter kvinnen i rullestol, ikke sett noenting.

BJERKE, 15.26: Trondheimsveien 268, retn. sentrum: Trafikkulykke. Bil mot MC. Nødetatene er på vei. 15.37: Trondheimsveien 268, ikke personskade.

STORO, 15.22: Storolokket, vestgående: Varebil med stans like ved utgangen av tunnelen. Politi og berging er på vei. 15.35: Storolokket: Bilen er fjernet, og trafikken går som normalt.

SENTRUM, 14.24: Nødetatene er på vei til Pilestredet Park på melding om røykutvikling. Uvisst omfang. 14.38: Røykutviklingen i Pilestredet Park skyldtes en beboer som ristet brød. Ingen utsatt for farlig røyk. Nødetatene ferdig på stedet.

OSLOFJORDEN, 14.03: Godt vær og mange båter på sjøen har gitt sjøtjenesten vår en travel sommer. Åtte er tatt med promille.

BYGDØY, 13.11: Politiet jobber for en trygg hovedstad, nå er vi på Bygdøy i søk etter to innbruddstyver. Både politihund, helikopter og båt er i område. 13.57: De to mennene er kontrollert. Ikke pågrepet da de ikke har gjort innbrudd. Beboere på Bygdøy var dog fornøyd med å se politiet i aksjon. 13.57: De to mennene er kontrollert. Ikke pågrepet da de ikke har gjort innbrudd. Beboere på Bygdøy var dog fornøyd med å se politiet i aksjon.

SENTRUM, 11.18: Pilestredet 7: Fotgjenger påkjørt av en bil. Nødetatene på vei. Uklart skadeomfang. 11.24: Pilestredet: Politiet på stedet. Tilfeldig lege på stedet: Ikke alvorlig skadet fotgjenger. 11.46: Pilestredet: Kvinnen kjørt OUS Ullevål med ambulanse. Politiet oppretter sak.

GRÜNERLØKKA, 03.13: I Thorvald Meyers gate har vi vært inne i en leilighet og gitt en hund et muntlig pålegg om å la være å bjeffe resten av natten.

Onsdag 31. juli

SENTRUM, 22.18: Politiet bistår en melder som har tatt hånd om en ilder som har forvillet seg inn i Slottsparken. 22.37: Ilderen fra Slottsparken er kjørt til Veterinærhøyskolen for husly.

SENTRUM, 21.52: Storgata, slagsmål mellom 2 personer, politiet raskt på stedet, en mann kjørt arresten og anm for ordensforstyrrelse.

SENTRUM, 20.29: Torggt, vekter som sloss med to butikktyver som hadde stjålet øl, politiet raskt på stedet, 2 mann pågrepet, kjøres arrest, anm.

SENTRUM, 20.16: Oslo S vekter slått ned, politiet raskt på stedet, forn kjøres legevakt, ukjent skadeomfang men bevisst, en mann pågrepet, kjøres arrest.

BEKKELAGET, 17.46: Jomfrubråtveien X Ekebergveien, trafikkulykke, bil mot sykkel, nødetatene er på vei. 18.07: Jomfrubråtveien, syklisten kjørt legevakt, hodeskader, fk beslag hos bilfører, brutt vikeplikt, vi åpner sak.

SENTRUM, 17.18: Ruseløkkveien, en butikk har fått en hel andefamilie inn i butikken. Vi er på vei for å bistå. 17.37: Ruseløkkveien, andefamilien er forsiktig plassert i en pappeske og kjørt av politiet til bopel i andedammen ved Slottet.

BYGDØY, 16.59: Melding om person m/pistol i bukselinninga, Bevæpnet politi på stedet, filminnspilling. Ikke varslet. Det gjør de ikke en gang til!

ULLEVÅL, 15.45: Ullevål sykehus, mann med søppelsekk over hodet som knuser ruter, politiet er på vei. 17.25: Ullevål sykehus, mannen med plastpose over hodet ikke funnet, men han er navngitt av ansatte på stedet, anm.

FROGNER, 15.42: Frognerveien, butikk ranet m/kniv kl. 1506, 2 unge gutter løp fra stedet, forn ikke fysisk skadet, bevæpnet politi søker i området. 16.04: Frognerveien, søk i området, neg, for tidlig å si om det er sammenheng mellom dette ranet og ranene siste helg, sentrum pst etterforsker.

BYGDØY, 13.53: Politi og ambulanse er på Huk, hvor en kvinne skal ha falt ned fra en høyde og er bevisstløs. 13.59: Fra Huk så har trolig kvinnen sklidd på svaberget og slått hodet i fallet. Er ved bevissthet nå, og undersøkes av ambulansepersonell.

BÅNKALL, 09.25: Nødetatene er på vei til Trondheimsveien ved Bånkall. Melding om front-kollisjon mellom lastebil og personbil. 09.42: Rv4 ved Bånkall. To skadde personer kjørt sykehus. Vi iverksetter vekselskjøring på stedet inntil videre. Bilberger underveis. 10.27: Vi er ferdige med arbeidet på Rv 4 ved Bånkall, og veien er åpnet for normal trafikk. Les mer: Frontkollisjon mellom lastebil og personbil

BISLETT, 03.55: Nødetatene er på en trafikkulykke i Pilestredet. Bil har krasjet i ett tre, fører fremstår uskadet. 04.49: Veien ryddet i Pilestredet - fører sjekkes på Legevakta. Sak opprettes.

BISLETT, 03.53: Person har blitt slått i hodet med en flaske på Bislett. Søk etter gj. mann uten resultat. Anm. opprettes.

GRÜNERLØKKA, 03.29: Melding om skrik og bråk fra Birkelunden, mulig slagsmål. Patr. sjekker ut. 03.40: Patrulje kom over 3 som bråka ved Birkelunden. Roa ned, og forsøkt sendt hjem. 2 skjønte ikke pålegget og blir kjørt arresten.

Tirsdag 30. juli

MAJORSTUEN, 16.52: Majorstua politistasjon: Brannalarm utløst på stedet, noe røyk. OBRE konkludert med at det ikke har vært brann, men boning som har utløst alarm.

SENTRUM, 16.49: Royal Christiania Hotel: Brannalarm på stedet og gjester evakueres. Ikke tegn til brann enda, politi på stedet. 16.56: Royal Christiania Hotel: Ikke brann på stedet, noe elektrisk som har smeltet og har utløst alarmen.

SMESTAD, 13.03: Grovt tyveri av 15000 euro. Fornærmet skulle kjøpe gods kontant og ved overrekkelsen forsvant selger i en sølvgrå tysk reg Mercedes. Les mer her: Mann skulle kjøpe båt – ble frastjålet 15.000 euro i kontanter

STOVNER, 12.57: Stovner Senter: Melding om en bil som har kjørt inn i og står nå fast i noe buskas. Bilen er uten kjennemerker og sjåfør. Vi undersøker...

HOLMLIA, 12.12: Åsbråtstien: Melding om rop om hjelp fra bolig. Vi rykket ut. Viste seg være barn/ungdom som spilte playstation og var svært høylytte.

SENTRUM, 08.57: Festningstunnelen vestg.: Trafikkulykke. Nødetater på vei og Viking rekvirert. 09.11: Festningstunnelen: Mindre personskade og en bil involvert. Sjåføren får tilsyn av lege på stedet. Skal ha truffet veggskille v/ avkjøring. 09.41: Festningstunnelen: Bilen fjernet og alle felt er igjen åpne for trafikk.

OSLO, 07.16: 20 bussen: Sjåføren melder om 2 berusede personer som nå er med på andre rute-runden. Nekter å gå av bussen. Vi er på vei. 07.30: 20 bussen: Da har vi bistått bussjåføren og den fortsetter runden sin fri for berusede personer. 08.47: 20 bussen: Samme berusa person som ble uformelt bortvist tidligere i dag, har nå gått på bussen igjen. Ilagt formelt pålegg og bussnekt i 2t.

OSLO, 06.42: Det har vært en hektisk natt for politiet i Oslo, men ingen store eller interessante oppdrag

Mandag 29. juli

TORSHOV, 18.44: Ole Bulls gate: en mann er knivstukket og fraktet til sykehus. Vi har flere enheter som søker i området. 19.01: Ole Bulls gate: en mann er alvorlig skadet og vi har funnet åstedet i en leilighet i nærheten. Søker etter andre involverte. 20.19: Ole Bulls gate: fornærmede (33) er alvorlig men ikke livstruende skadet. Vi har nettopp pågrepet en mann (30) som er siktet for hendelsen.

VESTLI, 16.25: Vi er i Vestlisvingen etter melding om knivstikking. Vi har funnet en skadet person og leter etter gjerningspersonen. 16.33: Vestlisvingen: vi har pågrepet en mann utenfor adressen. Mannen som er knivstukket er betegnet som ikke alvorlig skadet. Vi etterforsker. 16.49: Vestlisvingen: trusler med sverd inne i leiligheten og den skadde ble kuttet opp etter en tur gjennom ei glassrute. Ikke knivstikking.

ETTERSTAD, 15.57: Vi har flere enheter på vei til Etterstadsletta etter meldinger om ordensforstyrrelse inne og utenfor en bygård. 16.11: Etterstadsletta: vi har kontroll på alle involverte parter i hendelsen og en gasspistol som ble vist frem i krangelen.

SINSEN, 15.28: En lastebil med motorstans i rundkjøringen i Sinsenkrysset. Vi og berging på vei.

LINDERUD, 14.54: Erich Mogensøns vei, trafikkulykke, nødetatene er på vei. En person skal være påkjørt. 14.59: Erich Mogensøns vei, nødetatene er på stedet, fotgjenger lettere skadd, behandles av amb på stedet.

SKØYEN, 14.40: En butikktyv har stjålet elektriske artikler for store verdier i en foliert bag. Pågrepet og kjørt arresten, anm.

VÅLERENGA, 13.06: Vålerenga, i anledning VIF 100 år, opptog som går fra Vålerenga kirke til Arbeidergt, ca 400 deltagere, politiet bistår med ledsagelse.

GRØNLAND, 12.09: Utagerende kvinne som går til angrep på vekter. Politiet på stedet, en kvinne kjøres arresten, anm.

DÆLENENGA, 09.47: Fagerheimgata: Melding om røykutvikling. Nødetatene på vei. 09.56: Fagerheimgata: Brannv. melder om brann i noen blomsterkasser utenfor. Skal nå være slukket. Trolig en kastet sigarett som har antent papir.

SAGENE, 09.39: Sagene kirke: Melding om beruset person ute i veibanen. Iført rosa skjorte, lilla bukser og brune sko. Vi er på vei.

GRÜNERLØKKA/SOFIENBERG, 05.18: Ranene i natt. Vi leter etter 2 unge gutter i 20-årene, lyse i huden, snakker østlandsk, uviss bekledn. Mulig samme gj.menn på begge ranene.

GRÜNERLØKKA, 04.45: Deli de Luca i Waldemar Thranes gate er akkurat blitt ranet med kniv. To unge gutter løp fra stedet. Iført hettegenser og skjorte.

RING 3/ULVEN, 01.16: Politiet har fått melding om at det på Ring 3 løper en rev ned mot Ulven. Dette kan bli farlig både for trafikanter og reven.

SOFIENBERG, 01.00: Esso i Tr.heimsveien 61 er nylig blitt ranet med kniv. 3 unge gutter forlot stedet nedover mot sentrum. Foreløpig ikke beskrivelse. 13.06: Beskrivelse ran Esso: 3 ungdommer i 20-årene, trolig lyse i huden, lyse klær. Uviss retning ut fra stasjonen.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere