Siste fra politiets Twitter-logg

Klammeri mellom VIF- og Lillestrøm-supportere og stengt Storokryss i timesvis. Det er blant sakene Oslo-politiet har jobbet med denne helgen.

Søndag 25. august

KAMPEN, 22.22: Vi rykket ut for å pågripe en innbruddstyv i Kampen øko. barnebondehage da innbruddsalarmen gikk. Ingen tyv der, bare et løst esel.

RYEN, 19.44: Trafikkulykke på Ryen. To biler involvert. Nødetatene er på vei. Slipp dem fram! 19.54: Trafikkulykke Ryen: Nødetatene på stedet. I den ene bilen satt det et lite barn. Virker som alt går bra der. Kjør gjerne alternativ rute.

SINSEN, 19.37: Vi har vært i Sinseområdet, i nærheten av Aker sykehus, og søkt etter en person som viftet med en kniv. Ingen personer skadd eller truet. 19.39: Sinsen: Personen som hadde kniv var ca. 180cm, i 40-årene, gult hår og blå gammel jeans. Hvis noen ser han så ring oss.

ST. HANSHAUGEN, 19.16: Nødetatene på vei til Nordahl Bruns gate hvor det meldes om røyklukt. 19.21: Vi er på stedet i Nordal Bruns gate sammen med OBRE. Det kommer røyk fra 3 etg. Ikke meldt om noen skadde eller evakuerte personer pr. nå. 19.32: I Nordal Bruns gate er det nå evakuert 23 beboere. Ikke meldt om noen personskader. Ambulanse er på stedet.

OSLO, 17.43: For de som ikke er glad i fotball skal vi sørge for en trygg hovedstad. Ta gjerne kontakt med oss og kom å se på de kule MIK bilene våres.

OSLO, 17.42: I forbindelse med VIF-LSK kampen i dag skal vi sørge for at arrangementet foregår på en trygg og sikker måte for alle som er glad i fotball..

SØRKEDALEN, 16.30: Vi er på vei til Sørkedalen hvor det har vært en trafikkulykke med en syklist. Ambulanse er på vei. 16.59: I Sørkedalen har ambulansen tatt hånd om syklisten. Vi er på stedet for å finne ut av hva som har skjedd.

HJORTNES, 11.11: Beruset bilfører kjørte i land fra Kielferga og ble stanset av mannskaper fra Tollvesenet. Kjøres i arrest.

GAMLEBYEN, 10.00: Svartdalstunnelen: Fotgjenger på vei mot Ryen. Vi er på vei for å plukke han opp.

BRANNFJELL, 09.11: Sulten og tørst hund tatt vare på. Hunden er en brun tispe, likner på en boxer. Hundevakten til Viking henter hunden.

HELSFYR, 08.47: Grenseveien: Melding om innbrudd hos bruktbilforhandler. Politiet raskt på stedet og kontroll på en mistenkt.

OSLO, 05.57: Meget hektisk natt med mye folk ute - mange ordensforstyrrelser og mindre alvorlige voldssaker. VIF- og LSK-supportere i klammeri. Forts. 06.00: Supportere: 5 til OKL og Ahus for sjekk. 9 innbragt til arresten, og senere gitt pålegg om bortvisning.

Lørdag 24. august

TØYEN, 22.12: Nødetatene er i Vahls gate. Trafikkulykke. Trolig har flere personer løpt fra stedet

OSLO, 21.16: MC klubben Bandidos arrangerer fest i Oslo. Politiet har i den forbindelse pågrepet 7 personer. Besittelse narkotika og vedtak om utvisning.

MANGLERUD, 20.26: Politiet var i Rugveien for å fjerne en kranglefant. Han mente det var smart å kaste en mobiltlf på politibilen. Oppholder seg nå i arresten.

ROMSÅS, 17.08: Nødetatene er i Romsåsveien. Trafikkulykke, 2 biler front i front. Mindre personskade. 17.48: I Romsåsveien er 7 personer skadd. Fører av den ene bilen mistenkes for promillekjøring.

GRØNLAND, 16.36: En mann ble knivstukket ved Grønland T bane. Alvorlig skadd og kjørt sykehus. Antatt gjerningsmann er pågrepet og kjørt i arrest

SENTRUM, 11.30: Akersgata: Sykkeltyv tatt på fersk gjerning. Vi har kontroll på mistenkte og oppretter sak.

FROGNER, 08.49: Frogner Plass: Vi mekler mellom taxi-sjåfør som ikke får betalt for turen og passasjer som nekter betale av ukjent årsak.

ST. HANSHAUGEN, 08.37: Bjerregaards gate: Kvinne truet av mann med pistol. Politiet raskt på stedet. Pågrepet en mistenkt m/replikavåpen på seg. Udramatisk pågrip.

BEKKELAGET, 00.29: Sandstuvn: Innbrudd. Kun stjålet bilnøkler og en hvit kassevogn med logo "Rett hjem". Ukjent reg.nr. Tips om bilen på tlf 02800. 00.38: Sandstuvn: Nøkler til alle firmabilene stj. I tillegg er to VW Crafter, DP19818 og DP19820 stjålet. Begge tydelig merket "Rett hjem". 03.03: Sandstuvn: Begge bilene er funnet i Oslo. To menn, hhv 38 og 49 år pågrepet i annen sak, kan også være aktuelle i biltyverisaken.

Fredag 23. august

OSLO, 21.54: Politiet stoppet en ureg.bil med "blålys," dvs. blåe lyspærer både foran og bak. Fører blir anmeldt.

HOMANSBYEN, 19.17: Melding om brann i leilighet i Welhavens gt. 19.20: Brann i gardin som var lagt over en lampe. Slukket. 19.36: I Welhavens gt. var det ei lita jente på 8 år som var alene hjemme.

URANIENBORG, 14.39: Parkveien: Trafikkulykke: person påkjørt av bil - uvisst skadeomfang. Patrulje og ambulanse er underveis. 14.57: Oppf. Parkveien: Ingen trafikkulykke, - en person som har falt i veibanen. Kjørt legevakt for sjekk.

ALNABRU, 11.47: Strømsveien: Trafikkulykke - singelulykke: Personbil som har kjørt i et tre. Uvisst skadeomfang. Politi og ambulanse er på stedet. 12.09: Strømsveien: Ifm med trafikkulykken, er veien stengt mellom Brobekkvn. og Smalvollvn. Les mer: Én person omkom i bilulykke

E6 LAMBERTSETER, 10.45: E6 utg.v/påkjøring Lambertsetervn.: Bil med henger, der fører har mistet last fra hengeren. Vi har patrulje på stedet og bergingsbil rekv.

SENTRUM, 08.34: Platous gate: Trafikkulykke - syklist mot bil. Vi er på stedet, sammen med ambulanse. Uvisst skadeomfang. 09.00: Oppf. Platous gate: Syklisten overholdt ikke vikeplikten. Kjørt legevakt for sjekk. Ferdig på stedet.

STORO, 08.05: Nødetatene er på vei til Storo krysset. Trafikkulykke. 08.09: Storokrysset. Lastebil med kran som har revet ned strømkabel til trikken. 08.59: Storokrysset: Bilen er i ferd med å bli flyttet. Amb har tatt med seg en person, for sjekk. Trafikken vil bli dirigert, mens arb. utføres. 13.32: Storokrysset og Grefsenveien er nå åpnet for fri ferdsel. Les mer: Trafikkaos etter ulykke i Storokrysset

SENTRUM ØST, 03.15: Trondheimsveien: kvinne overfalt, frastjålet veske. Beskrivelse av mistenkt: mann, ca 175, 23-29 år, lys i huden, piggsveis, sort skinnjakke. 03.22: Trondheimsveien forts: vesken er funnet, politiet søker etter mistenkte. 03.40: Trondheismveien forts: mist pågrepet i Båhusveien etter at han prøvde å komme seg inn en dør. Kjørt arrest.

SINSEN, 02.20: Rosenhoffgata: Hundepatruljen pågrep en innbruddstyv i det han prøvde å bryte seg inn i ett hus, kjørt arrest.

ENERHAUGEN, 02.18: Enerhauggata: hittet hund. Terrier, lys beige, blind på venstre øye. Tatt vare på av Viking.

TVEITA, 01.20: Tvetenveien: Taxi sjåfør slått ned av kunde. Mistenkte løpt fra stedet, ukjent retning. Beskrivelse: etnisk norsk, 30 årene, hvit jakke.

SENTRUM VEST, 00.47: Solligata: Dørvakt bitt i armen av en hissig gjest, en mann pågrepet og kjørt til arresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.