Siste fra politiets Twitter-logg

RANSFORSØK: En person forsøkte å rane med seg dyre klokker hos Urmaker Bjerke i Prinsens gate tirsdag formiddag.

RANSFORSØK: En person forsøkte å rane med seg dyre klokker hos Urmaker Bjerke i Prinsens gate tirsdag formiddag. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Her kan du se hva Oslo-politiet har rykket ut på denne uka.

FIKK POLITIETS HJELP: Onsdag falt en fotgjenger ned i en luftesjakt, og ble sittende bom fast. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen

Søndag 3. november

TORSHOV, 11.59: Trafikkulykke på Ring 2 ved Fagerheimgata. 2 biler involvert. Snart ryddet på stedet. En fører har fått sitt førerkort beslaglagt. 12.11: Ring 2 er nå ryddet. Fire personer ble kjørt til legevakta for nærmere sjekk, men ingen er alvorlig skadet.

BRISKEBY, 10.58: Briskeby: Politiet pågrep en innbruddstyv i et hus. God hjelp fra melder på forholdet. I tillegg var mistenkte alt etterlyst.

OSLO, 09.52: Nødetatene er på vei til en boligblokk etter melding om røyktutvikling på et kjøkken. 09.58: Nødetatene er på stedet. Har vært nokså kraftig røykutvikling fra et felleskjøkken hvor en Grandiosa stod for lenge i ovnen.

MAJORSTUEN, 09.05: Majorstuen: Melder så en kar snoke rundt ved bodene i oppgangen. På stedet fant vi mannen. Han var etterlyst. Nå kjøres han til arresten.

RYEN, 08.54: Flere patruljer hadde promillekontroll på Ryen. 5 minutter uti kontrollen blåste en tysk kvinne til over lovlig verdi. Kjøres arresten.

ENSJØ, 06.20: Sigurd Hoels vei: Melding om en brannalarm som går på adressen. Ifølge melder skal det også lukte litt røyk i oppgangen. Nødetater på vei. 06.39: Tørrkok.

ROMSÅS, 02.22: På Romsås har en person blitt slått i ansiktet. Tre gj.personer løp fra stedet. Vi søker i området.

SENTRUM, 01.49: En dørvakt har blitt slått ned på et utested i Brenneriveien. En gj.person har løpt fra stedet. Vi er på vei.

SKILLEBEKK, 00.46: En person er slått ned på Skillebekk. Vi er på stedet. 01.20: Vi ønsker å komme i kontakt med et par, han utkledd i militærjakke og hun hadde "kaninører". De var på stedet da hendelsen skjedde.

Lørdag 2. november

SENTRUM, 22.13: Karl Johansgt, en mann slått og fraranet penger, fornærmede fulgte etter på avstand og vi pågrepet 3 personer, kjørt arresten, anmeldes.

HØYENHALL, 21.17: Høyenhall, melder møter en innbruddstyv på vei ut fra egen leilighet idet melder kommer hjem, vi er på stedet med mange enheter, søk pågår. 21.56: En sekk med tyvegods funnet av hundepatruljen, levert fornærmede, søket for øvrig uten resultat, vi åpner sak.

SENTRUM, 21.03: Christian Kroghs Gate, vi bistår med kontroll av to butikktyver, 2 menn pågrepet, kjøres arrest, anmeldes.

SOGNSVANN, 16.46: Sognsvann, slagsmål mellom flere personer, politiet raskt på stedet, 2 personer anholdt og kjøres arrest, anm ordensforstyrrelser.

ST. HANSHAUGEN, 16.37: Frimannsgt, trafikkuhell mellom to biler, store materielle skader, men ikke personskade, nødetatene er på stedet. 16.48: Viking har fjernet bilene, vi åpner sak, normal ferdsel på stedet.

SKULLERUDDUMPA, 10.28: På E6 utgående før Skulleruddumpa har en bil mistet et hjul. Dette skaper problemer for føreren. Kø bakover. Vi venter på tauebil. 10.29: Hjulskift til vinterdekk årsak til at hjulet ramlet av. Husk å etterstramme mutterne ved hjulskift.

HASLE, 09.16: Politiet har nå fått flere meldinger om smell i området Hasle T-bane. Dette er lovlig sprengingsarbeid i forbindelse med arbeid på stedet.

LINDERUD, 05.16: Vi er på Linderud senter hvor det har gått en innbruddsalarm i Bingo lokalet. Vi søker i området etter en mann med ett brekkjern. 06.44: Det ble ikke funnet noen gjerningsperson på Linderud. Vi har avsluttet på stedet.

SENTRUM, 03.50: En person har akkurat blitt utsatt for et ran ved Oslo S. Vi er på stedet og får opplysninger. Ingen som er skadd. 03.57: Det er ikke noe ran, men et grovt tyveri. Fornærmede oppdaget plutselig at en konvolutt med penger var borte. Vi hjelper fornærmede.

MARIDALSVEIEN, 00.03: Maridalsveien: Trafikkulykke. Melding om en person påkjørt. Uklart skadeomfang. Nødetater på vei. 00.35: Ingen trafikkulykke. En person trolig falt grunnet beruselse. Oppe og går igjen. Ingen politisak.

Fredag 1. november

SENTRUM, 22.54: Bryggetorget, bussjåfør og passasjer angrepet og slått av en mann, politiet raskt på stedet, pågrepet etter en løpetur, kjørt arresten anmeldes.

BRATTLIKOLLEN, 22.05: Brattlikollen, en person forsøkt fraranet mobiltlf vi er i området med store styrker inkl, hundepatruljer og helikopter. 22.45: Vi har anholdt 3 mistenkte personer, unge gutter, søket etter sistemann pågår for fult. fornærmede er uskadd og er ivaretatt av politiet. 23.09: Vi har anholdt den siste mistenkte. alle fire mistenkte er nå anholdt ,styrkene trekkes tilbake og vi åpner sak.

SENTRUM, 18.19: Skippergt, bil som kjørte mot enveiskjøring, vi var på stedet og bilen ble umiddelbart stanset. Fører anholdt, ruspåvirket, anmeldes.

GRØNLAND, 17.05: Grønland, person påkjørt i fotgjengerfelt, politi og ambulanse er på vei. 17.31: Fornærmede kjørt legevakt, lettere skadd, vi åpner sak.

VÅLERENGA, 15.55: Vålerenga, mann som har brutt opp et skap på et solstudio og løpt fra stedet, melder følger etter, vi har pågrepet en mann, kjøres arrest.

HJORTNES, 15.29: Mann observert gående i kollektiv feltet E18 utgående ved Hjortnes. 15.51: Mann som gikk på E 18 er stanset ved Bygdøylokket.

ST. HANSHAUGEN, 11.01: Nødetatene er på vei til Waldemar Thranesgt, hvor det er meldt om brann. 11.08: Tørrkokt kjele. Ingen skadde

VÅLERENGTUNNELEN, 07.17: Vi er på vei til Vålerengtunnelen sydgående, hvor et vogntog med en gravemaskin på planet, har kilt seg fast i taket. Høyre kjørefelt stengt. 07.49: Vogntoget står fortsatt fast i tunnelen. Jobbes med å få denne frigjort. 08.09: Vogntoget er frigjort. Jobbes med å få klarert tunnelen. 08.23: Tunnelen er åpnet for normal trafikk. Fører av vogntog blir anm og politiet beslaglegger førerkortet.

HOLMENKOLLEN, 04.46: Politiet har vært i Grindbakken, innbruddsmelding. Viste seg at en mann var innelåst i bagasjerommet på egen bil. Nå befridd og lykkelig.

LAMBERTSETER, 04.08: Politiet søker etter en 83 år gammel kvinne, saknet fra Antennev. Lambertseter. Ukjent klesdrakt. Observ. til 02800. 06.51: Søket etter kvinnen fortsetter. Frivillige mannskaper har deltatt i søket, i tillegg til politimannskaper. Observasjoner ønskes til 02800.

Torsdag 31. oktober

HELSFYR/BRYNSENG, 21.54: 2 tilfeller av mob.tlf-napping på hhv Helsfyr og Brynseng T-banestasjon. Ikke bruk av vold. Politiet søker i området.

GRØNLAND, 21.51: 2 pers fraranet hver sin mob.tlf i Nonnegt på Grønland. 5 gj.pers, mulig pakistanske, ene iført bandana-maske. En forn. ble utsatt for vold. 22.38: Ingen pågrepet for ranene. Ene forn ble kjørt til sykehus for sjekk. Politiet oppretter sak.

SINSEN, 20.00: 1 person slått og stukket med kniv på Sinsen. Søk etter 2 gj.menn pågår. Forn er ikke kritisk skadet ifølge helsevesenet. 20.36: Forn er i 20-åra og kjørt sykehus. Uviss foranledning. Søker etter 2 navngitte gj.personer ut fra fornærmedes forklaring. Åstedet er sikret.

E6 ABILDSØ, 18.05: E6 Abildsø utgående: Trafikkulykke. Fire biler har kjørt i hverandre, uvisst omfang. Nødetatene er på vei til stedet. 18.22: En del materielle skader samt mindre personskader. Trafikken flyer greit forbi på stedet og bilberger er rekvirert til to av bilene. 18.59: Ingen personskader likevel, skademelding er fylt ut og bilberger har hentet bilene.

BRYNSENG, 17.23: Meldinger om slåsskamp på Brynseng T-banestasjon. 5-6 personer skulle delta og noen skulle blø. Ikke kontakt med noen og politiet avslutter

AKER BRYGGE, 15.35: En mann gikk og viftet med kniv på Aker Brygge. Vedk pågrepet og kjørt arresten. Anmeldes for bæring av kniv og ordensforstyrrelse.

HØYENHALL, 12.10: Innbruddstyv ble overrasket av huseier. Hoppet ut en skrent og satte seg fast i et tre og falt ned. Blir tatt hånd om amb. 12.40: Ikke funnet at mistenkte rakk å begå noe innbrudd. Ble overrasket før han rakk å gjøre noe galt. Kjørt legevakt for kontroll.

SENTRUM, 03.26: Politiet pågrep en lommetyv ved Youngstorget. En kvinne ble frastjålet sin mobil. Heldigvis fikk hun igjen denne på stedet.

TORSHOV, 03.09: Hundepatruljen pågrep 2 personer ved en stjålet bil i Nordkappgata. Begge blir kjørt arrest, og må forklare seg om forholdet i morra.

Onsdag 30. oktober

BRYN, 20.24: Tre har falt over en strømledning i Østensjøveien på Bryn. Politiet og OBRE er på stedet. Hafslund er varslet. 20.43: Råttent tre er årsaken. Biltrafikken går forbi, men ene kjørefeltet og fortauet er sperret. 5-6 hus i området er uten strøm.

NORDSTRAND/LJAN, 18.52: Trafikkulykke i Ljabruveien: To biler involvert, uvisst om det er personskader. Politi og ambulanse på stedet. 19.15: Tre personer kjørt til OKL for sjekk etter trafikkulykken. Bilberger er på vei for å hente de to bilene.

SENTRUM, 10.10: Munkedamsv.: Kjøretøykontr. 1 anm for å ha lest avis under ferdsel, 13 forelegg for mobilbruk, 6 for kjøring i kollektivfelt og 3 uten belte

SENTRUM, 09.44: Hausmanns gate/Møllergata: Melding om en person som sitter bom fast i en sjakt. Uklar årsak. Vi undersøker nærmere. Brannvesen bistår. 10.14: Personen har tatt seg ned i et rom under en rist. Dette rommet var et par meter dyp og han kom så ikke opp igjen. En stige løste problemet.

SENTRUM/ST. HANSHAUGEN, 02.38: Politiet rykket ut på feststøy i Holbergs gate. Beboere ville ikke åpne opp for oss. Naboer fikk ikke sove. Åpnet opp etter en lengre dialog. 02.41: To beboere ble anmeldt for forholdet. Dette burde være unødvendig natt til onsdag. Flere patruljer brukte lang tid på oppdraget.

GRÜNERLØKKA, 02.19: En person er akkurat slått ned med et glass/flaske, nederst i Th. Meyers gate. Gjerningsmann løp fra stedet. Uvisst skadeomfang. 02.23: Vi søker etter en mann i 30-årene, lys i huden, skallet med hår på sidene, mulig rutete skjorte og Ola-bukser. Uviss retning. 02.31: Fornærmede blir kjørt til legevakt for å sy et kutt i hodet. Patruljen oppretter anmeldelse på vegne av fornærmede. Mistenkte ikke funnet.

Tirsdag 29. oktober

GRØNLAND, 20.55: Melding om mystisk mann i oppgang. Norsk mann som snakket lavt. Patruljen fant mistenkte. Det var "lisensmannen".

SANDAKER, 19.16: Bevæpnet politiet søker etter en person som muligens skal ha en pistol i hende. Borger Withs gate. Mistenkte; høy skallet mann, 170 cm høy. 19.26: 1 mann pågrepet, funn av en Softgun. Ingen fysisk skadet.

MONTEBELLO, 18.33: En person er akkurat blitt ranet, ved T-banen på Montebello. Beskrevet som 5-6 gutter, mørke i huden, 16-18 år gamle. 18.34: Guttene løp oppover, på oversiden av holdeplassen. Trolig ikke brukt våpen, kun truet verbalt. 18.53: Flere patruljer søker i området. Foreløpig har vi ikke pågrepet noen for forholdet. Trolig var dette et ransforsøk, ikke fått med seg noe. 19.07: Politiet har nå pågrepet to personer, mistenkt for ransforsøket. To gutter på 17 og 18 år. 19.38: Politiet har nå pågrepet ytterligere 1 person for forholdet. Gutt 17 år.

SENTRUM, 17.08: Politiet søker etter en mann, mørk i huden, iført sort jakke, ca. 30-35 år. Han viste fram noen som lignet en pistol i Storgata. 17.10: En patrulje tok raskt kontroll på mistenkte, like i nærheten. Ikke funnet noe våpen på han.

KALBAKKEN, 15.55: Alnaelva fra Kalbakken og nedover er for tiden helt grønn, kunstig grønn. Dette er ufarlig, og blir borte om litt. Vannverket jobber i elva.

SKØYEN, 12.47: 1 tyv stjal ei klokke til verdi kr. 4500 fra en klokkebutikk på Skøyen. Tyven pågrepet på bopel kort tid etterpå. Klokka er til rette.

SENTRUM, 11.24: Urmaker Bjerke, Prinsens gate: Forsøk ran kl 1100. Har vært basketak og mistenkte kom seg unna, dog uten å få med seg noe. 11.27: Vi er på jakt etter gjerningsmannen som skal være ca.170 cm. Blå jakke og olabukser, beige sixpence og joggesko. Kutt over øyet. Tips til 02800. 11.32: Det ble ikke truet med noe form for våpen under ransforsøket. Vi fortsetter søket etter gjerningsmannen. Les mer: Stakk av på sykkel etter ransforsøk

SENTRUM 04.42: En kvinne ble tidligere i natt frastjålet gjenstander i et park.hus i sentrum. Vi har pågrepet en mistenkt i besittelse av kvinnens bankkort. 04.44: Den mistenkte ble pågrepet på Jernbanetorget. Var i tillegg i besittelse av falske penger. Han kjøres arresten.

Mandag 28. oktober

TONSENHAGEN, 23.24: Vi søker etter to gj.menn som nettopp forsøkte å rane en person på Tonsenhagen. Beskr: To mørkhudede menn, En med blå jakke, hvite joggesko. 23.25: Den andre iført beige jakke og mørke bukser. Den ene var ca 190 cm høy. Begge løp mot Kristine Bonnevies vei. 00.44: Søk etter gjerningsmenn er negativt så langt. Vi sikrer bl.a overvåkingsvideo, og saken vil bli etterforsket videre.

ØKERN, 21.22: Politiet rykket ut til melding om husbråk og høye skrik i en leilighet i Økernveien. Det viste seg å være en kakerlakk i leiligheten.

ØKERN, 20.51: Melder observerte sin stjålne bil på Bjerke og fulgte ham nedover til Økern. Der krasjet den stjålne bilen i en annen. Vi er på stedet

SOFIENBERG, 20.47: Flere vitner melder om at en mann, ca 35 år, med skjegg ble ranet ved Sofienbergparken nå. Vi søker etter denne mannen og to mistenkte. 20.49: Vi søker etter to unge menn, mørke i huden, iført røde og hvite jakker, caps. Løp ned Rathkes gate eller Schjeldrups gate. 21.08: Søket etter de mistenkte ble resultatløst i området. Foreløpig heller ikke kommet i kontakt med fornærmede i saken.

BJERKE, 19.52: Statoil ved Bjerke. Nødetatene på vei til trafikkulykke. Dame påkjørt av en bil. 19.59: Feil melding. Ingen trafikkulykke. En sterkt beruset kvinne ramlet selv i et fotgjengerfelt.

AMMERUD, 17.47: En tykk mann i lys parkas stjal penger fra en mann (93). Tok kontakt på døra og ville ha hjelp til å åpne en boks. 02800 for tips. 18.18: Politiet har snakket med fornærmede, og oppretter sak på dette lavmål av et tyveri. Søket etter gjerningsmannen har ikke gitt resultat ennå.

BJERKE, 13.52: 1 person pågrepet for trusler mot NAV Bjerke. Hevdet han skulle sprenge NAV i lufta. Pågrepet uten dramatikk på utsiden av NAV-kontoret. Les mer: Truet med å sprenge Nav i lufta

TÅSEN, 09.59: Ring 3 ved Tåsentunnelen: vi har kontroll på en stjålet elbil og en ruset fører uten førerkort. Høyre felt i østgående retning er stengt nå.

FROGNER, 09.04: Ruspåvirket sjåfør stanset i Nobels gt. Kjøres arr. for videre prøvetaking. Også funn av piller og bankkort i bilen. Anm. for diverse forhold

VÅLERENGA/SINSEN, 04.04: På Vålerenga har vi pågrepet 3 innbruddstyver og på Sinsen har vi pågrepet 1 innbruddstyv etter gode observasjoner fra vitner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.