RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TOK DET BOKSTAVELIG: Tøyenbekken ble en bekk da et vannrør sprakk natt til mandag og skapte kaotiske tilstander i området.
TOK DET BOKSTAVELIG: Tøyenbekken ble en bekk da et vannrør sprakk natt til mandag og skapte kaotiske tilstander i området. Foto: Foto: Politiet

Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du se hva Oslo-politiet har rykket ut på denne uka.

Torsdag 7. november

SOLLI PLASS, 18.56: På Solli plass har to personer slått til en annen person. Fornærmede blør noe fra hodet. Vi søker etter to mistenkte med krøllete hår.

BERGKRYSTALLEN, 18.29: En person har blitt ranet ved Bergkrystallen t-bane. Vi søker etter fire mørkhudede gutter i området, en med lys jakke. Tips oss på 02800!

RIS, 17.32: Vi har mange politienheter i området Ris ifm med et innbrudd i bolig. Vi ser etter en mørkkledd mann i olabukse, sist sett ved Ris t-bane.

E6 OSLO, 16.57: En dansk bil stakk fra et trafikkuhell på E6. Ville ikke stoppe for melder. Da politiet kom til stedet forsøkte føreren å løpe fra oss. 16.58: Føreren klarte ikke å løpe fra oss. Uvisst om dette hadde sammenheng med at han etterpå blåste til over 1,5 i promille.

E6 SKULLERUD, 16.36: I Skulleruddumpa utgående står en bil med stans i venstre felt. Politi og tauebil er på vei. 16.43: Det er to biler med stans på E6 utgående ved Skulleruddumpa. De står med noen hundre meters mellomrom. Tauebil på vei til begge. 17.07: Nå er begge bilene som hadde stans i Skulleruddumpa utgående fjernet.

SENTRUM, 07.48: En person har falt i togsporet på Oslo S. Nødetatene på vei. Togsentralen har stanset togtrafikken i det aktuelle sporet. 07.50: Vi er på stedet. Mannen er tatt opp fra sporet, ikke alvorlig skadet. 08.07: Nødetatene forlater stedet, fornærmede kjørt legevakt, sporet åpnes for ordinær trafikk.

OSLO, 01.51: Ubehagelig pubgjest som bl.a stjal øl fra andre. Bortvist av politiet. Kom tilbake etter 10 min. Kjørt arresten. Anmeldes for forholdet.

Onsdag 6. november

GALGEBERG, 19.37: En liten hvit hund som kjørte 20-bussen alene fra før Carl Berner til Galgeberg er hos Viking. Ring dit om du eier denne selvstendige karen.

ULLERN, 07.53: Melding om ulykke på Bjørnsletta T-banestasjon. Nødetatene er på vei. 08.08: Nødetatene er fremme. Ligger en kvinne under t-banen. Ikke fastklemt, men kommer ikke løs. Uviss årsak til ulykken. 08.23: Kvinnen er hentet ut og kjørt til sykehus. Ikke alvorlig skadet. Togsettet blir tømt for passasjerer. Åstedet er i ferd med å bli undersøkt. 09.21: Arbeidet ferdig på Bjørnsletta t-banestasjon. Trafikken er gjenopptatt på t-banen.

CARL BERNERS PLASS, 04.24: Moped med 2 personer på , veltet. Ingen skadde. Fører, mann 31 år, beruset. Kjørt arresten for utvidet prøve.

SENTRUM, 03.53: Karl Johans gt: 3 kvinner var i krangel med en mann. En kvinne, 26 år, ble slått og sparket. Kjørt legevakt av amb. Mistenkte stakk av i Taxi.

Tirsdag 5. november

EGERTORGET, 18.38: Vi har stanset en gruppe på 50-60 personer på Egertorget. De er alle maskert med maske. Vi forsøker dialog. 18.48: Ifølge sosiale medier skal det være en "millionmaskmarch" for anonymous i dag. Den er annonsert som en stille marsj. Vi har god dialog. 19.03: Gruppen fikk tilbud om å ha sin markering, men de ville ikke følge instruksene fra Store Bror. De valgte å snu.

SAGENE/ST. HANSHAUGEN, 16.43: Marcus Thranes gate: Bil mot syklist. Syklisten er melder og sier seg uskadd. Vi er på vei. 17.01: Ingen personskade. Rett gate skulle være Waldemar Thranes gate.

E6 FURUSET, 07.56: Trafikkulykke på E6 inng. ved Ikea. Politi, brann og amb. på stedet. To personbiler involvert. En del kø forbi åstedet. 08.06: E6 er ryddet etter trafikkulykken og trafikken flyter normalt. En person kjøres legevakta for sjekk.

HAUKETO, 06.27: Hauketo stasjon, brann i tog, nødetatene er på vei. 06.30: Alle passasjerene skal være ute av toget i følge OBRE. 06.35: Varmgang og røyk fra en motor, ikke røyk inne i togsettet, evakuerte samlet på Hauketo stasjon, ingen meldt skadet. 06.51: Togsettet blir stående på Hauketo stasjon inntil videre.

E6 SKULLERUD, 06.15: E6 inngående v/Skullerud, trafikkulykke, flere biler involvert, nødetatene er på vei. 06.23: Nødetatene på stedet, venstre felt sperret, trafikken går i høyre felt forbi ulykkesstedet. 06.48: Berging er på stedet, 2 personer kjørt legevakt for sjekk.

GRÜNERLØKKA, 05.15: Thorvald Meyers gate, slagsmål inne i en kiosk, politiet raskt på stedet, en mann innbringes til arresten, anm.

TØYEN, 03.02: Hagegata, innbrudd i bil 3-4 menn sett løpe fra stedet, politiet raskt på stedet, søk iverksatt,  4 menn pågrepet av hundepatruljen, anm. 03.07: Funn av tyvegods som stammer fra bilen, Bileier forsøkt varslet, Vi oppretter sak.

Mandag 4. november

ETTERSTAD, 20.58: Kl 1930 ble en mann funnet hardt skadd, hodeskader, i en oppgang. Foreløpig undersøkelser tyder på fallskade. 21.00: Ingen opplysninger så langt om at mannen, ca 50 år, er blitt påført ytre vold.

VEITVET, 08.35: Nødetatene er på vei til Veitvetveien på melding om trafikkulykke. Uvisst omfang. 09.04: En kvinne er kjørt sykehus, bevisst, men med smerter i hode og rygg. Hun ble påkjørt av en ryggende bil og falt under bilen. Les mer: Kvinne rygget ned, ble sittende fast under bilen

E6 FURUSET, 06.54: Trafikkulykke på E6 inng v/Furuset. Fire biler involvert. Uvisst om det er personskade. Nødetatene på vei.

GRØNLAND/TØYEN, 04.15: I Tøyengata, ved Grønland Basar, er det store mengder vann ut i veibanen. Mulig vannrør som har sprukket. 04.37: Patrulje F20 er på stedet og har tatt bilder av vannmassene. 04.40: Fra en annen vinkel ser det slik ut. 04.58: Vann- og avløpsetaten har klart å stanse vannlekkasjen. Det er store mengder vann i noen garasjeanlegg. Ikke meldt om skadde personer. 05.26: Vannlekkasjen er stanset. Vannet renner greit unna, men det vil ta litt tid før det er helt borte. Kollektivtrafikken kan gå som normalt. Les mer: Gatene ble til elver på Grønland

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere