RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

Siste fra politiets Twitter-logg

En taxipassasjer tok tak i rattet inne i en tunnel, med det resultatet at taxien krasjet i en annen bil. Dette var ett av Oslo-politiets oppdrag hittil denne uka.

Søndag 8. desember

OSLO, 19.03: Vi har en kortesje med gjester til Nobel på vei inn til Oslo sentrum fra OSL nå. Medfører bruk av blålys og noen midlertidig stengte veier.

KASTELLET, 08.28: Kastellet: Brann i villa, åpne flammer og kraftig røyk. Nødetatene på stedet. 6 evakuerte kjørt hhv OKL og sykehus. Uklart skadeomfang.

LES OGSÅ: Seks til sykehus etter villabrann på Kastellet

OSLO, 08.19: Glatte veier i hele Oslo. Vi oppfordrer bilførere til å avpasse farten etter forholdene.

BYGDØY, 06.52: Melding om brann i hus på Bygdøy. Nødetatene er fremme på stedet og det viser seg å være tørrkokt kjele. 2 personer eksponert for litt røyk.

ALEXANDER KIELLANDS PLASS, 04.40: Fotgjenger påkjørt av taxi på Alexander Kiellands Plass. Skjedde i fotgjengerfelt. Førerkortbeslag. Fotgjengeren kjørt sykehus for sjekk.

ALNA, 02.15: Innbrudd på Alnasenteret. Oppbrutt safe. Uvisst hva som er borttatt. Bygget er i ferd med å bli gjennomsøkt. Foreløpig ingen pågrepne.

GRÜNERLØKKA, 01.18: Fallulykke fra ett stillas i en bygård på nedre Grunerløkka. Kvinne kjørt til sykehus. Ukjent skadeomfang, men kvinnen var bevisst. 01.27: Intet straffbart som har skjedd. Kvinnen var ute for å røyke og falt ned da hun skulle returnere til leiligheten. Politiet oppretter sak.

BISLETT, 00.52: Trafikkulykke i Colletts gt. Fotgjenger påkjørt av bil. Politi og ambulanse på stedet. Fotgjengeren er oppegående og blir påsatt nakkekrage.

Lørdag 7. desember

FURUSET, 19.24: E6 inngående Furuset: Trafikkuhell mellom personbil og lastebil. Vi er på stedet sammen med bilberger.

GRØNLAND, 17.11: I Olafiagangen er en mann på 46 år pågrepet med en stjålet Iphone. Funnet ved hjelp av mobilsporing. Telefonern ble stjålet igår.

VIKA, 16.49: Observatoriegata: Vi er på stedet sammen med OBRE etter melding om røykutvikling i en kjeller. 17.36: OBRE har slukket brannen og driver etterslukking. Vi drar etter hvert fra stedet og opphever sperringer så snart som mulig.

TÅSEN, 13.37: Tåsen: Røykutvikling fra et bolighus. Nødetatene på stedet. Årsak foreløpig ukjent. Brannv. jobber i kjellerent. Endel røyk. Ingen skadet.

HØYBRÅTEN, 11.19: E6 inngående ved Høybråten: Bil har fått stans. Politiet på stedet. Venter på Viking. 11.44: Ingen trafikkale problemer på stedet.

ALNABRU, 10.59: E6 inng. ved bomstasjonen Alnabru: Brann i bil.Nødetatene på vei. 11.07: Er ved Furuset. Ikke brann men røyk pga oljesøl i motoren. Vi venter på Viking som skal hente bilen. 11.27: Bilen er dyttet ut av veien, i påvente av at Viking skal hente den. Trafikken går som normalt forbi stedet.

STORO, 10.58: Ring 3, østg ved Storo: Trafikkulykke. Nødetatene på stedet. Noe trafikkale utfordringer. 11.01: Trafikken går forbi i venstre felt. 11.30: Fører av bil kjørt sykehus, uavklart tilstand. Singelulykke. Bilen tauet og trafikken går nå som normalt på Ring 2. Vi oppretter sak.

OSLO, 06.56: Mye folk på byen i går kveld og natt i forb med julebordsesongen. En del ordensforstyrrelser, men politiet har hatt god kontroll.

MAJORSTUEN, 04.17: 2 t-banevogner tagget ned på Majorstua. En bil med to mistenkte stakk fra stedet. Senere utpå natta, ble bilen stanset og to pers pågrepet

SENTRUM, 02.53: Pilestredet: Trafikkulykke - kollisjon mellom to personbiler, uvisst skadeomfang. Nødetatene er på stedet. 03.07: Sjåføren av den ene bilen, sjekkes av helsepersonell. Den andre sjåføren, har stukket fra stedet. Bilberging er rekvirert. Sak opprettes.

SENTRUM, 02.24: Slagsmål på et utested i nærheten av Tinghuset. En person forsøkte å stikke en annen med kniv. Avverget av politi på stedet. Vedk pågrepet

GRØNLAND, 00.51: Mann pågrepet besittelse narkotika på et utested på Grønland. Sjekket fordi han bl.a gikk med skuddsikker vest.

Fredag 6. desember

TØYEN, 21.35: Vi har pågrepet en 19 år gammel mann på Tøyen. Han slo en 58 åring så nesa knakk

BISLETT, 20.31: Oscars gate: Vi er på stedet sammen med OBRE etter en melding om brann. Skal være i en bakgård. 20.47: Det har brent i en container og spredt seg videre til et skur. OBRE driver nå etterslukking og vi drar etterhvert fra stedet.

GAMLEBYEN, 19.34: Vi er på vei til Konows gate sammen med OBRE etter en melding om røyk i en oppgang. 20.28: Kun snakk om matlaging, vi har dratt fra stedet.

FROGNER, 17.31: Vi er på vei til Lassons gate der det er kommet inn en melding om brann. 17.45: Viste seg å være en pipebrann, vi forlater stedet og OBRE følger opp videre.

BYGDØYLOKKET, 17.01: På bygdøylokket har det vært et trafikkuhell mellom personbil og lastebil. Vi er på stedet sammen med bilberger for å ordne opp.

SENTRUM, 16.30: I nedre slottsgate har vi pågrepet to personer for grovt tyveri. Tatt på fersken da de stjal en i-pad fra fornærmede på bussen.

HAUGERUD, 15.55: Vi er i Johan Castbergs vei sammen med OBRE ifm med en brann som nå er slukket.

ØSTRE AKER VEI, 12.59: Østre Aker vei retn. sentrum: Bilstans. Bergingsbil rekvirert.

FROGNER, 11.51: Drammensveien: En lastebil har kjørt på kjøreledningen til trikken. OBRE rekv. Uklart skadeomfang, men deler av kjøreledn. er falt ned. 12.01: OBRE melder at det nå er strømløst på stedet. Anslår at dette kan ta et par timer. Trafikken omdirigeres. Dette er i krysset Nobels gate. 13.07: Det jobbes fortsatt på stedet. Trikken som kom etter uhellet, er skadet og må "skyves" inn til repr. Pågående arb i ca 2 timer til....

SANDAKER, 11.00: Trafikkulykke - Carl Jeppesens gate: I rundkjøringen krysset Hans Nielsen Hauges gate. Vi er på stedet. Amb rekv. 11.03: En hvit varebil med blå logo og nå skader på høyre side, har valgt å kjøre fra ulykken. Retning Nordkappgata. Bergingsbil rekv. 11.21: Bergingsbil har fjernet bilen i rundkjøringen. Varebilen som kjørte fra stedet, skal ha vært en liten varebil.

STOVNER, 04.12: Stovner Senter: Innbrudd. Gj.menn har tatt seg gjennom taket. Vi undersøker åstedet. 04.53: Stovner Senter er gjennomsøkt. Gj.menn har ikke kommet seg inne i butikkene. Vi avslutter på stedet.

GRORUD, 03.41: Grorud jernbanestasjon: Meldt om 2 lastebiler i brann. 03.47: Nødetatene på stedet. En lastebil er overtent. 04.11: Brannen er slukket. Mistanke om at dette er påsatt.

Torsdag 5. desember

HOLMEN, 20.18: Tråkka mellom Dalsveien og Østre Holmensvingen er inntil videre stengt for kjørende og gående da det er fare for fallende trær.

LINDERUD, 18.33: Nødetatene er på vei til Statsråd Mathiesens vei hvor en bil skal ha kollidert med en gravemaskin. Ukjent omfang. 19.12: Nødetatene ferdig. En bil hadde kjørt inn i en parkert gravemaskin. Tre personer kjørt OKL, ingen alvorlig skadd. Politiet oppretter sak.

ALFASET/ALNABRU, 13.44: Trafikkulykke, lastebil mot personbil, nødetatene er på vei.14.03: Nødetatene er på stedet, Uhellet er ved Alnabruterminalen, ikke meldt om personskader, lastebilen lekker diesel. 14.18: VTS på vei for å strø på stedet med absol pga dieselsøl, vi oppretter sak.

HASLE, 11.44: Tyveri av veske fra eldre dame, fratatt handleveske av to menn, vitner fulgte og tok kontroll på de mistenkte, 2 mann pågrepet, anm.

SKULLERUD, 10.54: Skullerud aktivitetssenter, stjålet 50 sekker med ved som var tenkt levert ut til eldre mennesker før jul. Politiet på stedet, tips 02800.

E6 FURUSET, 08.01: E6 inng. v/Furuset: Trafikkulykke. 4 biler involvert. Nødetater på vei. Bergingsbiler rekvirert. 08.24: 2 felt sperret. Saktegående trafikk og kø. Ambulanse ser til berørte på stedet, men trolig ingen alvorlige personskader. 08.42: 1 person kjørt til legevakta for rutinekontroll. Siste bilen blir berget nå og kun litt feiing gjenstår. 08.48: Trafikken åpnet igjen i alle felt. Les også: Fire biler kolliderte på E6

ST. HANSHAUGEN, 03.13: Geitmyrsveien: Bilfører kjøres inn for utvidet prøve. Mistanke om kjøring i ruset tilstand.

RYEN, 01.57: Valhallveien: Melder fra stj. båtmotor. Mistenkte pågrepet i bil 20 min senere, på vei hjem til egen bopel. 03.09: En lykkelig båteier har fått igjen sin båtmotor.

Onsdag 4. desember

NORDSTRAND, 21.43: Trafikkulykke E18 Mosseveien, ved Katten. Trafikkulykke, trolig flere biler involvert. Uvisst skadeomfang. 21.46: Ulykken er inngående like ved Shellstasjonen. 21.53: Kun en bil involvert. Fører får behandling av ambulansen, trolig ikke alvorlige personskader. Litt kø inngående nå.

MAJORSTUEN, 17.28: Trikkene i området Majorstukrysset er strømløse. Medfører store trafikale utfordringer i området. Ruter jobber med å få trafikken i gang.

SANDAKER, 17.10: Et observant vitne hjalp oss slik at en mann ble pågrepet for innbrudd i bod. Mannen var også i besittelse av en kniv.

CARL BERNER, 16.01: Trafikkulykke på Trondheimsveien ned mot Carl Berner. 2 biler involvert, foreløpig uvisst om det er personskader. Politiet på stedet snart. 16.19: Kun en bil involvert, kjørt i autovernet. Mindre personskader.

ULVEN, 15.53: Knud Bryns vei på Ulven. Lastebil står i brann. Nødetatene på stedet nå. 16.05: Litt dårlig stand teknisk på lastebilen. Defekt hjullager, varmgang i dekk og en liten brann oppstod. Slukket nå.

TØYEN, 14.17: En antatt nakotikaselger løp fra politiet i Jens Bjelkes gate. Gode vitner gjorde sitt til at han ble funnet liggende under en arbeidsbrakke.

VÅLERENGTUNNELEN, 03.29: Vålerengtunnelen, nordg: Trafikkulykke. Forelpig ikke mere informasjon. 03.48: Passasjer i en taxi hadde tatt tak i rattet i bilen. Dette medførte at bilen svingte og traff en annen bil. Taxi ikke kjørbar. Viking rekv. 04.14: Bilen er tauet, og alle felt er igjen åpne for trafikk.

Tirsdag 3. desember

SENTRUM, 19.19: Storgata, vektere som har kontroll på en som selger sigaretter på gata, sigarettene beslaglagt, en mann pågrepet, kjørt arresten, anm.

STORO, 16.51: Ring 3 østgående v/Storo, trafikkulykke, nødetatene er på vei. 17.31: Nødetatene ferdige på stedet, 3 biler involvert, en kjørt legevakt, lettere skadd, bilene fjernet, fri ferdsel, fk beslag, anm.

STOVNER, 10.08: Vi har tatt hånd om en gutt på ca 2 år som var alene i Stovnerbakken. Tynnkledd, sør-østasiatisk opprinnelse. Vi prøver å finne foreldre/bhg. 10.18: Gutten er gjenforent med sin far. Les også: Tynnkledd toåring funnet alene i Oslo

LAMBERTSETER, 09.54: Vi er på vei til E6 utg ved Lambertseter hvor en lastebil og en taxi har kollidert. Skal ikke være noen personskade. 10.22: E6 utg. ved Lambertseter er åpnet igjen. Ingen personer ble skadet, men drosjen måtte taues fra stedet. Ingen politisak.

BJØLSEN, 04.01: Ran av person i Bjølsengata. Tre østafrikanere truet vedkommende. En truet med kniv, en annen slo fornærmede i hodet. Vi søker i området. 04.10: Vi søker i området Bjølsen nå. Har funnet lommeboka til fornærmede. Fornærmede var en kvinne og en mann som gikk sammen. 04.11: Ang ranet: To av gj.personene er 180cm høye, den siste er veldig lav. 04.36: Vi har sjekket en del bakgårder og oppganger uten å finne gj.personene. Vi oppretter anm. Det var kun èn fornærmet, en mann. Les også: Slått ned og ranet

SENTRUM, 03.29: I Tollbugata var det en som knuste en rute akkurat nå. Vi stopper fire personer hvorav èn av dem utførte skadeverket.

ST. HANSHAUGEN, 02.58: Geitmyrsveien: Melding om innbrudd. Knust en rute og tatt seg inn. Person sett løpende retn. St.Haugen. Vi søker i området med hundepatrulje

RISLØKKA, 02.53: Midtveien: Melding om innbrudd og knust rute i et bokollektiv. Etter et raskt søk i området har hundepatruljen kontroll på en mistenkt.

SENTRUM, 01.53: Brugata: Nødetater på stedet grunnet en liten propanlekkasje. Brannvesenet avdramatiserer dette og har kontroll.

Mandag 2. desember

KVÆRNERDALEN, 23.54: En bil har kjørt i en lyktestolpe i Kværnerdalen, inngangen til Ekebergtunnelen. Nødetatene er på vei. Uvisst om det er personskade. 00.47: Ingen personskade. Bergingsbil tar med seg bilen. Fører måtte vike grunnet annet kjøretøy som kom brått på, og traff lyktestolpen. Udramatisk.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere