Siste fra politiets Twitter-logg

TIL SYKEHUS: En mann ble kjørt til Ullevål etter å ha blitt knivstukket på Tøyen tirsdag formiddag.

TIL SYKEHUS: En mann ble kjørt til Ullevål etter å ha blitt knivstukket på Tøyen tirsdag formiddag. Foto: Foto: Bjørn Skomakerstuen, Nettavisen

Politiloggen Oslo uke 50.

Søndag 15. desember:

GRANSTANGEN 11.56: Brannvesenet og vi er på stedet grunnet en brann i en vaskemaskin. Denne er nå slukket.

ETTERSTAD, 09.29: Det står en bil inni hekken, langs RV 190 ved innkjøringen til Vålerengatunnelen sørgående. Det er ingen folk i bilen. 10.45: Bilen er hentet av bergingsbil.

ROSENHOFF, 05.14: Vi er på vei til en adresse på Rosenhoff hvor det er utløst en brannalarm. 05.29: På Rosenhoff var det ikke brann, men en brannalarm som var feil utløst.

ROMMEN, 0032: I Margrethe Parms vei på Rommen er nødetatene på en trafikkulykke. En buss er involvert. 00.54: Vedr. bussulykken på Rommen. Det er flere hardt skadde. Alle nødetatene jobber fortsatt på stedet. 00.57: Oppdatering på ulykken. Flere personer er hardt skadde, en person er bekreftet omkommet. Uvisst årsak. 00.59: RV 4 er sperret i begge retninger nord for Fossumkrysset grunnet arbeid på åstedet for trafikkulykken. 01.10: Vedr. trafikkulykken er det opprettet plass for pressen forbi sperringene sør for åstedet. Innsatsleder vil møte der. 02.12: Vedr. trafikkulykken så er en person bekreftet omkommet, fire personer er kjørt til sykehus og 12 personer kjøres legevakta for sjekk. 02.59: I forbindelse med trafikkulykken på Rommen er Rv. 4 nå åpnet for trafikk i begge retninger.

ST. HANSHAUGEN, 00.07: I krysset Industrigata og Schønings gate har det vært et trafikkuhell mellom to biler. Trolig ikke personskade. Nødetatene er på stedet.

Lørdag 14. desember:

OSLO, 21.58: Vært en rolig kveld i Oslo så langt. Siste oppdrag var melding om husbråk. Viste seg å være en lillebror som spilte FIFA.

SENTRUM, 18.09: Melding om motorseiler med motorhavari. i fjorden utenfor operaen, nærmere posisjon ukjent. HRS involvert. Politibåten vår går til stedet. 18.32: Seileren har tatt seg til kai og ligger nå fortøyd. Alt er derfor OK.

FROGNER, 16.05: Nødetatene undersøker melding om røyklukt fra restaurant i Bygdøy Allè 65. Bygdøy Allè er midl. sperret i retning Skøyen. 16.14: OBRE har foreløpig ikke funnet årsaken til røyken, men de undersøker videre. Bygdøy Allè er åpnet for fri ferdsel igjen.

GAMLEBYEN, 13.47: På en bilforretning i St.Halvards gate er det en krangel mellom noen personer. Noen av dem slåss. Vi er på vei. 13.51: Vi er på stedet. Det er rolig her nå. Ingen som sloss og ingen som er skadet. Snakker med partene.

KALBAKKEN, 13.42: Vi er på vei til Kalbakken senter hvor en tyv har slått en butikkansatt.

VÅLERENGATUNELLEN, 12.12: Det står en bil med motorstans i Vålerengatunnelen, nordgående løp, høyre felt. Trafikken går greit på stedet.

OSLO, 10.34: Det har vært en rolig morgen. Ingen store hendelser og heller ingen store trafikale utfordringer. Vi ønsker alle en fin lørdag.

HAUGENSTUA, 08.09: Østre Akervei v/ avkj. Haugenstua: Bil med stans. Skaper noen farlige situasjoner der den står. Bergingsbil rekvirert. 08.17: Bilen meldes hentet av bergingsbil og vi er ferdige på stedet.

HØYBRÅTEN, 02.03: Nødetatene er på vei til Slåtteveien på melding om en røykfylt leilighet. 02.09: I Slåtteveien er det snakk om en tørrkokt kjele av noe slag.

ULLERN, 02.02:En svensk Mercedes ble observert i det den kjørte ned et trafikklys på Ullern. Vi har kontroll på bilen, men leter etter føreren.

SENTRUM, 00.59: Et utested i Universitetsgata er evakuert etter at det sannsynligvis er sprayet irriterende gass el. væske inne på stedet. 01.11: Utestedet kan nå åpnes igjen. Ingen personer meldt skadet. Foreløpig ukjent årsak.

Fredag 13. desember:

TORSHOV, 23.54: En mann påkjørt av en mørk Mercedes cabriolet som stakk fra stedet. Hvis noen ser en slik bil med kollisjonsskader, ring 02800. 00.25: Mannen som ble påkjørt ble kjørt av ambulanse for videre undersøkelser. Søket etter Mercedesen pågår for fullt fortsatt.

OPPSAL 22.56: Nødetatene er på vei til en blokk i Tvetenveien hvor det er meldt om røyk i oppgangen. 23.03: Røyken i oppgangen stammet trolig fra brent papir i kjelleren. Ingen skadet eller evakuerte. Vi undersøker videre.

BRISKEBY, 22.38: En mann (22) pågrepet på Briskeby etter å ha truet en kvinne med kniv i en leilighet. En mann tilses av ambulanse. Ingen alvorlig skadet.

FESTNINGSTUNNELEN, 21.34: Vi er på vei til Festningstunnelen, avkjøringa mot Vippetangen, hvor en beruset mann går i veibanen. Avkjøringa er midl stengt. 22.00: Vi har kontroll på mannen i Festningstunnelen. Han blir anmeldt for dette forholdet. Tunnelen er åpen for fri ferdsel for kjørende.

TORSHOV, 21.25: Melding om brann på en adresse på Torshov. OBRE på stedet ser ingen brann, men røyk i oppgangen. 21.37: En liten brann i en sofa er slukket. En person sjekkes av ambulansepersonell.

SENTRUM, 19.23: Vi har kontroll på en kvinne som er mistenkt for tyveri fra julemarkedet på Karl Johan. Vi søker etter en mistenkt mann som stakk før vi kom. 19.37: Kvinnen fra Karl Johan blir pågrepet for å ha stjålet penger fra et kasseapparat fra en julebod. Søk etter mistenkte mann så langt negativt.

ØKERN, 15.38: Ring 3 vestgående før Økern: Et sammenstøt mellom en personbil og en lastebil fører til ekstra kø baker. Nødetatene er på stedet straks. 16.06: Føreren av personbilen ble kjørt legevakta for sjekk. Bilene er fjernet fra veibanen og alle felt er åpne på Ring 3 vestg før Økern.

KLEMTSRUD, 14.39: E6 ut fra Oslo ved Klemetsrud: trafikkulykke med en lastebil og en personbil. Nødetatene er på vei. 14.57: Lange køer på E6 etter ulykken. Ikke alvorlige personskader, men store skader på personbilen. Bilberging på vei. 15.21: Veien er åpnet for fri fersel igjen.

TÅSEN, 14.12: Ring 3 Tåsentunnelen østgående retning: bil med stans i høyre felt. Vi er på stedet.

GRÜNERLØKKA, 11.53: Thorvald Meyers gate x Sofienberggata: trafikkulykke med 2 biler. Nødetatene jobber på stedet og det meldes om ikke alvorlige personskader.

BYGDØY, 10.22: Bygdøylokket utgående: Bil med stans som står i høyre felt. Vi er på stedet og har rekvirert bilberger.

ØKERN, 07.16: Økernveien: glatt veibane har medført trafikale problemer. Problemene er nå utbedret og trafikken er igang igjen. Vi forlater stedet.

OPPSAL, 04.56: Politiet stanset en stjålet bil, en mann og en kvinne pågrepet, kjørt arresten anm.

Torsdag 12. desember

OSLO, 23.16: Politihelikopteret er på patrulje over hovedstaden i natt.

AKER BRYGGE, 21.59: 4 menn pågrepet for å ha montert kortsnappere på minibanker i området Aker Brygge og Stortingsgata.

E18 VÆKERØ, 17.09: E18 inng ved Vækerø: Kjedekollisjon. 4 biler. Ikke meldt om personskader. 17.44: Det er ryddet på stedet. Normal trafikk.

ABILDSØ, 16.36: Enebakkveien 235: Påkjørsel av fotgjenger. Nødetatene på stedet. 16.52: Den skadde er en kvinne i 30 åra, hardt skadet, kjørt med amb til sykehus. Trafikale utfordringer på stedet. 17.43: Det er åpnet for trafikk på ulykkesstedet. Les mer: Kvinne døde etter påkjørsel på Abildsø

MAJORSTUEN, 12.30: Trafikkulykke i Majorstukrysset. MC som har kjørt ned i trikkeskinnene og veltet. Snakk om singelulykke. Ikke alvorlig skade. Sak opprettes

OSLO, 05.03: Det har vært en rolig natt for politiet i hovedstaden. Det er tett tåke og begrenset sikt langs mange av hovedveiene, kjør forsiktig!

Onsdag 11. desember

ST. HANSHAUGEN, 18.53: Mann (75) savnet fra Bærum, sist sett Bjerregaards gate ca kl 1230. Husker dårlig, dårlig til bens, går med stav / stokk. Sign: 175 cm. 18.55: Slank, grått, kort hår, iført blå lue, grønn vinterjakke m/skrinnkrave, grå bukser. Tips til tlf 02800. 20.02: Mannen er nå tilrette, ikke langt fra bopel.

FROGNERSETEREN, 14.09: Nødetatene i Frognerseterveien hvor det er meldt i røyk ut fra et hus. Det kommer røyk ut fra kjelleren i huset. 14.39: Politiet oppretter sak på branntilfellet i Frognerseterveien. En person var i huset, hun er sjekket av ambulansen og er ok.

MAJORSTUEN, 13.05: I Bogstadvn/Jacob Aalls gt er en person påkjørt av en bil. Trolig ikke alvorlig skadet. Vi jobber på stedet. 13.37: Bogstadvn: Kvinne (26) påkjørt i et gangfelt. Lettere skadet, sjekkes videre på legevakta. Førerkortet til bilføreren ble beslaglagt.

GRÜNERLØKKA/TORSHOV, 12.15: Nødetatene er også på vei til Toftes gate hvor det er en melding om røykutvikling i en oppgang. 12.22: I Toftes gate lukter det svidd fra noe elektrisk i kjelleren. OBRE undersøker dette. Beboere i oppgangen kan forbli inne i leil. sine.

BRISKEBY, 12.11: Nødetatene er i Eilert Sundts gt etter melding om røyklukt på stedet. Så langt har vi ikke oppdaget noe unormalt. 12.16: I Eilert Sundts gate tyder foreløpige undersøkelser på at årsaken er en tørrkokt kjele eller lignende. Vi undersøker videre.

BLINDERN, 10.16: Melder hadde sporing på sin stjålne iPhone. Vi fikk ferten på en trikk hvor telefonen var om bord. To personer ble pågrepet på Blindern.

SENTRUM ØST, 01.48: Heimdalsgata: På stedet sammen med OBRE grunnet melding om brann i noen søppelkasser i portrom. 01.56: Det har vært en liten brann i søppelkassene. Den er nå slukket og brannvesenet bedriver etterslukking.

Tirsdag 10. desember

TØYEN, 09.49: Meld om knivstikking. Politiet raskt på stedet. 5 pers stakk fra stedet. 4 av dem er anholdt. Fortsatt uklart skadeomfang. 12.04: Vi har pågrepet 3 pers (22, 23, 26), og den skadde (22) er til behandling på Ullevål. Vitneutsagn: 4 involverte. Bakgrunn fortsatt ukjent. Les mer: Mann knivstukket på Tøyen

FROGNER, 03.42: Vi er på vei til Tostrups gate etter melding om brann. 04.03: Det har brent i en leilighet men brannen er nå slukket av OBRE. Det jobbes det med å få ut røyk.

SENTRUM ØST, 02.47: I Calmeyers gate har vi stanset en mopedfører med promille. Nødvendige prøver tas i arresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.