*Nettavisen* Nyheter.

Siste fra politiets Twitter-logg

STORE FORSINKELSER: To busser kolliderte på Carl Berner i morgenrushet mandag. Foto: Foto: Bjørn Skomakerstuen/Nettavisen

Politiet ble tilkalt av fortvilte naboer på Fagerborg i natt da kirkeklokker kimte på helt feil tidspunkt. Ellers har uka startet med busskollisjon, flere småbranner og nok en bilbrann i Kampen-området.

Klikk på bildet for å forstørre.

RYKKET UT: Full utrykning til Kristian Augusts gate etter melding om røykutvikling tirsdag morgen. Foto: Foto: Anita Bakk Henriksen

Onsdag 26. mars

FAGERBORG, 05.10: Flere meldinger om at kirkeklokkene på Døvekirken kimer på dette noe uvanlige tidspunktet. Patrulje på vei for å undersøke. 05.43: Det kimer fortsatt, men nå er en kontaktperson fra kirken underveis til stedet.

Tirsdag 25. mars

SENTRUM, 09.04: Nødetatene er på vei til Juristenes hus, Kristian Augusts gate på melding om røykutvikling. Uvisst omfang. 09.10: Brannvesenet jobber med å lokalisere røykens opprinnelse. Trolig stammer det fra 1.etg. 09.13: Noen har evakuert seg selv fra stedet. De tas vare på av nødetatene på stedet. Ikke meldt om noen personskade. 09.17: Trikkene i retning Rikshospitalet er sperret ved Tinghuset inntil videre. Trikkene i retning mot sentrum går som normalt. 09.31: OBRE har sjekket ut årsaken og røykutviklingen stammer fra brent mat. Politiet følger opp ansatte og vil opprette sak. Les mer: Røykutvikling på Juristenes Hus

OSLO, 05.25: Det er flere som klager ang støy i gatene i natt. Dette viser seg å være bymiljøetaten som rengjør gatene våre: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no. Les mer: Vårrengjøring i gang

EKEBERGTUNNELEN, 01.41: Vi har stanset en bil som vinglet mye i Ekebergtunnelen. Bilen er stanset på Sørenga. Mulig beruset sjåfør. Vi undersøker saken.

Mandag 24. mars

KAMPEN, 22.44: Kampen/Nordrehovgate: 1-2 biler som brenner. Spredningsfare til boligblokk. 22.53: Brannen er slukket. Skader på 2 biler. 23.59: Vi er ferdig på stedet. Ingen personer ble skadd. Vi oppretter sak og etterforsker for å finne ut av årsaken. Les om tidligere bilbranner her: To bilbranner på Kampen

LINDEBERG/FURUSET, 20.55: Hittet hund. Liten sort og hvit uten bånd. Eier kan ringe Viking 06000 evnt politiet 02800.

AMMERUD, 19.23: Nødetatene er i Ammerudveien, hvor det er utløst en brannalarm og sett røyk fra en bygning. 19.27: Også her var det snakk om en tørrkokt kjele. En person undersøkes av helsepersonell. 19.44: Beboer hadde fått i seg en del røyk, og kjøres til legevakten for en kontroll.

RING 2, 19.01: Politi og brannvesen på vei til Marcus Thranes gate, hvor det skal brenne i en søppelkasse. 19.05: Vi er på stedet. Det er ingen spredningsfare, men kraftig røykutvikling. 19.09: Brannen er slukket, men det er fortsatt en del røyk i området.

VÅLERENGTUNNELEN, 18.59: Patrulje og bilberger på vei til Vålerengtunnelen utgående. To biler med nødblink hensatt høyre felt, og personer ute til fots i tunnelen. 19.15: Bilene er fjernet, og veien er åpnet for normal ferdsel.

GRØNLAND, 18.25: Grønlandsleiret: I forbindelse med at en mann ble truet med kniv på gata kl 1700, har vi nå anholdt en mistenkt. Ikke funnet noe kniv på ham.

NORDSTRAND/KASTELLET, 17.59: Nødetatene undersøker en melding om røykutvikling fra et hus i Åssiden Terrasse. 18.01: Vi er på stedet. Det er snakk om en tørrkokt kjele, og en beboer undersøkes av helsepersonell, etter å ha fått i seg litt røyk.

FURUSET/GRORUD, 10.39: Vi fikk melding om to rusede menn som kjørte rundt i bil med tilhenger på Furuset. Vi har funnet bilen og de som var i den på Grorud. 12.21: De to rusede mennene på Grorud ble pågrepet for tyveri og narkotikabesittelse. Føreren blir også tatt blodprøve av og mister førerkortet.

BOGERUD, 08.31: Nødetatene på vei til Stallerudveien på Bogerud. Melding om røyk i bygget. 08.40: Første melding fra patruljene på stedet er at de ikke ser noe røyk. Brannvesenet undersøker innendørs. 08.54: Ingen brann på stedet, kun røyk fra ei pipe.

SENTRUM, 07.54: I Bjørvikatunnelen vestgående ligger det et jernrør i høyre felt. VTS skal fjerne røret. Feltet er sperret. Ekstra dumt å kjøre mot rødt der. 08.04: VTS har fjernet jernrøret fra veibanen i Festningstunnelen. Trolig ble ingen av bilene som kjørte over røret skadet. Alle felt åpne.

CARL BERNERS PLASS, 07.42: På Carl Berner har to busser kollidert. Ikke meldt om personskader, men det skal være trafikale problemer. Vi er på vei. 07.50: Vi er på Carl Berner. To busser har kollidert. Ingen personer meldt skadet, men det vil bli ekstra kø i området fram til de er tauet bort. 08.49: Bussene er fjernet fra Carl Berner. Hvis du var om bord i en av bussene som kolliderte ønsker trafikketterforskning å snakke med deg. Les mer: To busser har kollidert på Carl Berners plass

GAMLEBYEN/RYEN, 06.54: Svartdalstunnelen, utgående, bilstans i høyre felt, politi og berging er underveis. 07.13: Bilen i Svartdalstunnelen hadde flere tekniske mangler. Vi tar skiltene, mens vi venter på at tauebilen skal fjerne den fra veibanen.

FREDENSBORG, 03.18: Fredensborgveien, utagerende beruset mann som slår etter biler, vi er på stedet, en mann innbringes til arresten, anm.

BJØLSEN, 02.39: Treschows gate, vi kom over 3 personer som tagget på en vegg, 3 personer anholdt og innbringes arresten, anm

BJERKE, 01.13: Innbrudd i leilighet, politiet raskt på stedet, 2 menn innbringes arresten, anm.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag