Gå til sidens hovedinnhold

Siste fra politiets Twitter-logg

Her kan du lese dennes ukens utdrag, samt følge operasjonssentralen og brannvakta.

Søndag 7. april

SAGENE, 20.21: Bil stjålet fra Mølleparken for 5 min siden: Sort Ford Mondeo merket med "Senkveld med Thomas og Harald". Sist sett i Mølleparken. 20.39: Bilen til Thomas og Harald er funnet, uskadet, i Evald Ryghsgate. Bilen stod forlatt, og vi leter nå etter tyven.

BUNNEFJORDEN, 14.47: Funn av fiskeutstyr på isen, ingen personer ved utstyret, Politibåt, helikopter og patrulje på vei mot stedet. 15.30: Bunnefjorden, funn av fiskestang og bag. Helikopteret har søkt over, ingen råk å se, dykkere fra OBRE er på isen og søker. 15.45: Bunnefjorden, nødetatene avslutter søket, vi har sikret oss sekken som var observert og den er hos havnepolitiet. HRS orientert.

HVERVENBUKTA, 13.24: Flere meldinger om isfiskere på isen. OBREs dykkere advarer om stedvis usikker is i området. Vi er på stedet med bil og båt.

EKEBERG, 08.27: Kongsveien, bil m/campingvogn kjørt utfor veien, ikke personskade, politi på stedet. 08.53: Kongsveien, bilen trillet ca 60 meter ned i skogen, Viking på stedet. 10.26: Kongsveien, bil og campingvogn berget, fører anmeldt og fk beslag.

OSLO/GRÜNERLØKKA, 07.03: Natta vil ingen ende ta. Flere patruljer må nå avslutte et stort nachspiel på Schous Plass. Mange klager fra naboer. Høy musikk og mye bråk.

GAMLEBYEN/EKEBERG, 04.41: En meget beruset person prøvde å ta snarveien opp Ekebergtunnelen. Han ble plukket opp av en patrulje og trygt transportert ut.

OSLO, 03.20: En patrulje ble vist fingern til. Under kontroll av personen, brysket han seg opp og manet til kamp. Dette var ikke lurt. Ble lagt i jern.

SAGENE, 02.13: To innbruddstyver tatt på fersken i et garasjeanlegg i Kristiansands gate. Gjort innbrudd i biler, boder, postkasser m.v. Kjøres arresten. 02.14: Oppdatering Kristiansands gate. En politihund sporet opp en tredjemann, pågrepet han også.

ÅRVOLL, 01.15: Brann i bil ved Bård Skolemesters vei. Flammer flere meter opp i lufta. Nødetatene på vei. 01.32: Bilbrannen i Bård Skolemesters vei var påsatt. En molotowcoctail ble kastet inn i bilen. Spredning til to biler. Slukket nå.

SENTRUM, 00.04: Trafikkulykke i Henrik Ibsens gate. Bil kjørt inn i en trikk. Fører av bil smerter i bryst, oppegående. Ambulanse på vei.

Lørdag 6. april

MARIDALEN, 12.39: Maridalsvannet, skadet svane med en sluk i nebbet, fuglehjelpen og OBREpå stedet for å hjelpe svanen. 13.35: Maridalsvannet, OBRE har hentet svanen og den er brakt til Veterinærhøyskolen.

SMESTAD, 11.25: Bilbrann, nødetatene er på vei. 11.39: Smestad, bilen overtent, nødetatene på stedet. 12.05: Smestad, bilen helt utbrent, ingen personskade, brannen oppstå under kjøring, politiet oppretter sak

OSLO, 07.19: Ei natt uten veldig store hendelser. Mye fyll og ordensoppdrag. Relativt godt belegg i arresten. Mange må betale dyrt for fredagsfesten sin.

SAGENE/TORSHOV, 06.24: Ingen brann i Holsts gate. Matlaging i de seine nattetimer årsaken til røykutvikling. Naboer er nok ikke glade for slik evakuering nå.

JORDAL, 04.53: I forbindelse med en krangel på en buss ved Jordal, hevdet en person seg truet med kniv. Bevæpnet politi søkt i området, negativt.

Fredag 5. april

OSLO, 06:13: I natt har det vært noen få ordensoppdrag ellers har det vært en stille og rolig natt. Ønsker alle en god helg!

SENTRUM, 03.56: Ved Kirkeristen er en person skallet ned. Vi er på vei. 03.58: Vi er ved Kirkeristen, her er det en mann som har blod i ansiktet. Vi snakker med ham.

SENTRUM, 00.43: Festningstunnelen: Rampe østgående. Bilstans. Fører tar bena fatt og løper i tunnelen. Uklar årsak. Vi er på vei. 00.57: Festningstunnelen: Mannen som løp fra bilen er nå pågrepet. Bergingsbil kommer for å hente bilen som står forlatt i tunnelen.

Torsdag 4. april

HØYENHALL, 21.10: Vi er ved Høyenhall T-banestasjon, hvor en lastebil skal ha kilt seg fast under broen. 21.28: Lastebilen ved Høyenhall T-banestasjon har nå kommet seg løs. Broen er tilsynelatende uskadd.

EKEBERG 17.06: Ekebergtunellen nordgående: Tre biler har kollidert. Trolig ingen personskade. 17.54: Ekebergtunellen: En person til Legevakten med lettere skader. En av førerne fikk beslaglagt sitt førerkort. Åstedet er nå ryddet.

ULLEVÅL, 09.29: Personbil mot trikk i Sognsveien ved Ullevålsalleen. Ikke personskade. Kø må påregnes

SKØYEN, 05.57: I Hovfaret overrasket en vekter noen tyver som holdt på å stjele noen dekk fra en SUV i et garasjeanlegg. Hundepatruljen tar seg en tur.

SENTRUM, 05.50: En person ble ranet i nærheten av Youngstorget, for ca. 40. min. Gj.person hadde bl.a langt rasta hår. Har du opplysninger? ring oss.

GRÜNERLØKKA, 03.19: Vi er på vei til et utested på Olaf Ryes plass hvor det meldes om amper stemning.

SENTRUM, 02.15: Vi påtraff en 16 år gammel jente som vandret rundt på Oslo S. Hun ble ivaretatt av oss og kjørt hjem til barnevernsinstitusjonen i Follo.

OSLO, 00.39: Politinatten har startet stille og rolig for oss. Håper alle får en stille og rolig natt! Vi er på jobb for en trygg hovedstad. Sov trygt.

Tirsdag 2. april

SENTRUM 13.54: Vi er i Operatunnelen vestgående, hvor en bil har fått stans i høyre felt ved avkj Dronning. Mauds gate. Bilberger på vei. 14.01: Operatunnelen er ryddet, og trafikken går som normalt.

HELSFYR 11.14: Nødetatene er på vei til Ring 3 i retning fra Økern mot Ryen, avkj. Helsfyr. Flere biler har kollidert, trolig ikke personskader. 12.02: Ring 3 ved Helsfyr er åpnet for normal ferdsel.

KALBAKKEN 09.51: I løpet av påskedagene er det stjålet en svart Audi A6 2,8 Quattro med reg.nr BC87740 fra Kalbakken- Tips på tlf 02800.

SAGENE 08.30: Vi har mottatt flere meldinger om at Uelands gate er usedvanlig glatt, spesielt på oversiden av Ring 2. Strøbil på vei, men kjør forsiktig. 09.15: Inntil videre stenger vi Uelands gate fra Kierschows gate til Griffenfeldts gate, inngående retning.pga svært glatt veibane. 09.47: Uelands gate er nå åpnet for normal ferdsel igjen. Veibanen er strødd.

SENTRUM 05.06: Nødetatene er i Dronningens gate hvor det er en tørrkokt kjele. Beboere har evakuert seg selv. 2 personer har fått i seg røyk i følge OBRE.

SENTRUM 02.46: Mann observert med en pistol i Osterhaus' gate. Vedk pågrepet i sin leil. Beslag av en pistol og ett gassvåpen. Anm overtredelse våpenloven.

Mandag 1. april

BOGERUD 23.44, OBRE: Vi er på vei til Bogerud t-bane. Melding om en rullestol i skinnegangen.

FROGNER 22.54: Hansteensgt, mann som løper oppå og hopper på biler, politiet er på vei. 23.16: Hansteens gt, kontrol på to menn, ingen skader på bilene. Personalia notert og begge bortvist fra stedet.

TORSHOV 19.22: Vogts gate: Vi er på stedet grunnet en legemsbeskadigelse. Nødetatene er på vei.19.35: Vogtsgt, knivstikking, to skadde, uvisst omfang, kontroll på 4 peroner som stakk fra stedet i bil. politiet er bevæpnet. 2 knivskadde,kjørt Ullevål, 2 behandles på legevakta for slagskader, 4 personer pågrepet, funn av bla pistol.

LES MER OM HENDELSEN: Angrep med kniver, sverd og øks

GRØNLAND 17.08: Eiriks gate: Melding om røyk fra leilighet. Nødetatene på vei. 17.23: Eiriks gate, det viste seg å være røyk fra pipe, vi forlater stedet.

ROSENHOFF 16.16: Jørgen Løvlands gate: Biltyveri. Skjedd i løpet av natten. PP74536, en sølvfarget Audi A3 Påtreffes denne, ring 02800. 16.43: Jørgen Løvlands gate: Bilen meldt stjålet med reg nr PP74536 har kommet til rette.

ROMSÅS 14.46: Romsås skole: Melding om brann i bil. Nødetatene på vei. 14.48: Rettelse: Bilbrannen var like ved Rommen skole. Brannen er slukket. Ingen skadet.

ILA 14.27: Darresgt: Politiet har kontroll på en mistenkt som stjal deler fra sykler

ST. HANSHAUGEN 11.46: Ullevålsveien 61: 2 biler kolliderte på stedet. Den ene kjørte inn i 2 parkerte biler. Ingen personskader. Politiet på stedet.

STOVNER 09.25: Fossumkroken: Politi og amb rykket ut da en kvinne hadde satt seg fast i en undergang med mye smeltevann. Skoene fikk vi ikke med oss.

OSLO 08.59: Oslo politidistrikt har besluttet å avslutte vår Twitterkonto f.o.m. 8.4.13 kl 0900. Dette for å frigjøre ressurser til viktigere oppgaver.

OSLO 07.33: Det har vært en rolig natt i Oslo.

GRÜNERLØKKA 03.55: I Th. Meyers gate har vi pågrepet en tagger. Sekken full av spraybokser og et kamera med flotte bilder av ugjerningen

SAGENE 02.36: En promillekjører er stanset i Sannergata. Han er påvei til arresten og Viking har hentet bilen.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto