RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste fra politiets twitterlogg


Denne bilen brant i Oluf Onsums vei på Ryen lørdag morgen.
Denne bilen brant i Oluf Onsums vei på Ryen lørdag morgen. Foto: Foto: Aina Moberg
Her kan du se hva Oslo-politiet har brukt tiden på denne helgen. Les Twitter-loggen her!

OSLO: Her får du et utdrag av politiets Twitter-logg denne helgen. Vil du lese mer, finner du en fullstendig logg fra både politi og brannvesen i kolonnen til høyre.

Søndag 9. juni

GRØNLAND, 14.03: Mann banket opp på Grønland, både ute på gata og inne i en bil. Kontroll på 1 person og aktuell bil. Leter etter fornærmede og flere gj.menn

KALBAKKEN, 13.18: Politiet har akkurat fått kontroll på 3 løpske hester på Kalbakken. Kontakt med eier som vil hente hestene

BJØRVIKA, 08.21: Flere observasjoner av en rådyrkalv ved Operaen. Foreløpig ingen trafikale utfordringer. Viltnemnda er varslet

OSLO, 06.29: Oslo-natten har vært preget av svært mange ordensforstyrrelser, slåssing og støymeldinger fra diverse fester.

SENTRUM, 05.41: Vi søker etter en gjerningsmann som rispet en vekter med kniv i parkeringshus under Oslo Plaza. Løp fra stedet. Vekter sjekkes på legevakt. 05.43: Beskrivelse på gjerningsmann parkeringshuset: Trolig østeuropeer, ca 30 år, kort mørkt hår, ca 180 cm, normalt bygd, iført svart jakke. 05.48: Vi har anholdt en mistenkt i forholdet fra parkeringshuset. Var også i besittelse av narkotika. Kjøres arresten

VEITVET, 01.56: Vi har pågrepet to menn som hadde brutt seg inn på SFO, Veitvet skole.

Lørdag 8. juni

TVEITA, 19.01: Nødetatane underveis til Tveita, brann i leiligheit. 19.25: Ad. brann på Tveita er brannen fortsatt ikke slokket. Pågår evakuering. 19.43: Brannen på Tveita er slokket. Fortsatt røykfyllt i blokka. SeaKing har vært i lufta i tilfelle evakuering fra lufta. 20.44: Brann Tveita: jobbes fortsatt med å sjekke beboere. 10 beboere blir foreløpig kjørt legevakt for sjekk- eksponerte for røyk.

SAGENE, 19.01: Politiet har søkt etter ein mann som på Sagene skal ha framstått truande med ein kniv. Kontroll på vedk. Køyrast arrest.

SENTRUM 13.17: Et lite barn i en solvarm parkert bil i Pløens gt. Politiet måtte knuse ei rute for å få ut barnet som kjøres til OKL for sjekk. 14.04: Kontakt med foreldrene til barnet i den solvarme bilen. De sikrer bilen selv. Politiet skriver rapport til barnevernet.

BYGDØY 05.51: Nødetatene er på vei til antatt tørrkokt kjele på Bygdøy.

OSLO, 05.55: Det har vært en meget hektisk natt for Oslo-politiet, med blant annet en rekke legemssaker, ran, branner og ordensforstyrrelser.

KARIHAUGEN 01.51: En bensinstasjon på Karihaugen har blitt ranet av en person med pistol. Vi søker med politihund, patruljer og politihelikopter. 05.23: Vi fant ingen gjerningsmann fra ranet på Karihaugen. Vi oppretter sak og forholdet etterforskes på vanlig måte i ettertid.

RYEN, 00.55: Politi og brannvesen er på vei til Oluf Onsums vei hvor det skal brenne i en bil. 01.07: Bilbrannen i Oluf Onsums vei er slukket.

VINDEREN 00.41: I en leilighet på Vindern har to menn stukket hverandre med kniv. Begge er kjørt Ullevål sykehus med skader. Vi jobber på åstedet.

Fredag 7. juni

SINSEN, 20.47: Vi er på vei til brann på balkong i Sinsenvn.

OSLO, 17.04: Endel trafikale problemer i ettermiddag. Gjenganger er biler med stans i Oslo tunnelene.Nå gjelder det Svartdals og Festningstunnelen

FROGNER, 16.58: Trafikkulykke Inkognitogata. Trikk mot bil.Nødetatene på vei tilstedet. 17.54: I Inkognitogt. var det mindre personskade.

AMMERUD, 14.22: Ammerudhellinga: Melding om brann. Nødetatene på vei. 14.52: Ammerudhellinga. Ikke brann, derimot røyk fra et godt stekt mat. Ingen personskade. Politiet oppretter sak.

RØA, 09.11: Nødetatene er i Harald Løvenskioldsei på brann i en underteasje på en bolig.OBRE er iferd med å få slukket brannen.Amb. behandler en person. 09.44: Brannen i H.Løvenskildsvei er slukket. 3 personer er behandlet av amb på stedet. Av disse er en kvinne kjørt til Ullevål sykehus, røykskadd.

RYEN, 07.45: Nødetatene er på vei til Ryen, mellom Svartdalstunnelen og Ryenkrysset der det er kraftig røykutvikling fra en buss. 07.46: Det skal ikke være noen passasjerer i bussen og sjåføren har kommet seg uskadd ut. 07.50: Trafikken er sperret i begge retningen. Løpet inn i Svartdalstunnelen fra Ryen blir åpnet om kort tid. Løpet mot Ryen åpnes noe senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere