RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste frist for å stemme!


Morgan Kornmo er en av de lokale kandidatene som kniver om tittelen Årets Fotballnavn i Oslo vest.
Morgan Kornmo er en av de lokale kandidatene som kniver om tittelen Årets Fotballnavn i Oslo vest.
Hvem synes du bør bli Årets Fotballnavn i Oslo vest? I dag er siste sjanse for å være med på avgjørelsen.

NORDRE AKER: Oslo Fotballkrets ønsker å hedre profiler, lag eller ildsjeler i oslofotballen, og har derfor inngått et samarbeid med Lokalavisene i Oslo.

Sammen skal vi hedre lokale idrettsprofiler, og til slutt kåre en vinner for hele osloområdet.

Her kan du stemme på din favoritt


Ullern Avis Akerspostens lesere har selv nominert de tre kandidatene fra våre bydeler. På våre nettsider har leserne deretter hatt muligheten til å stemme på den kandidaten de synes er mest verdig den gjeve tittelen.

I dag er det derimot siste sjanse for å være med å bestemme. Avstemningen er åpen frem til midnatt, deretter teller vi opp stemmene for å finne ut hvem som blir årets vinner.

Den lokale vinneren fra Oslo vest skal så ut i "konkurranse" mot lokale vinnere fra hele osloområdet. Vinneren blir hedret på kretstinget i mars, og får tildelt en premie med en verdi på 10.000 kroner.

Dette er de lokale kandidatene:
* Røa A-lag, damer. Seriemestere og cupmestere for andre år på rad. Hadde en litt trøblete start, men viste til slutt at de er det beste laget i Norge – igjen.

* Morgan Kornmo. Talentet fra Ullernåsen som fikk kontrakt med spanske Malaga. 17-åringen har allerede vist seg positivt frem på juniorlaget, der han ofte har fått tillit fra start.

* Henning Aamodt. Materialforvalter og ildsjel for Røas dynamite girls. Alltid blid og gjør en kjempejobb for fotballjentene.

Her kan du stemme på din favoritt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere