RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste frist for å stemme!


Jentene i Lyn J93 er en av tre kandidater som kniver om tittelen Årets Fotballnavn i Nordre Aker.
Jentene i Lyn J93 er en av tre kandidater som kniver om tittelen Årets Fotballnavn i Nordre Aker.
Hvem synes du bør bli Årets Fotballnavn i Nordre Aker? I dag er siste sjanse for å være med på avgjørelsen.

NORDRE AKER: Oslo Fotballkrets ønsker å hedre profiler, lag eller ildsjeler i oslofotballen, og har derfor inngått et samarbeid med Lokalavisene i Oslo.

Sammen skal vi hedre lokale idrettsprofiler, og til slutt kåre en vinner for hele osloområdet.

Her kan du stemme på din favoritt


Nordre Aker Budstikkes lesere har selv nominert de tre kandidatene fra vår bydel. På våre nettsider har leserne deretter hatt muligheten til å stemme på den kandidaten de synes er mest verdig den gjeve tittelen.

I dag er det derimot siste sjanse for å være med å bestemme. Avstemningen er åpen frem til midnatt, deretter teller vi opp stemmene for å finne ut hvem som blir årets vinner.

Den lokale vinneren fra Nordre Aker skal så ut i "konkurranse" mot lokale vinnere fra hele osloområdet. Vinneren blir hedret på kretstinget i mars, og får tildelt en premie med en verdi på 10.000 kroner.

Dette er de lokale kandidatene:

* Lyn J93 – i front for den rivende utviklingen av jentefotballen i Lyn. Vant Norway Cup og ble historiens første norgesmestere i J16. Ble også nr. 4 i junior-EM for klubblag.

* Erik Botheim (f. 10. januar 2000). Stort talent som spiller i Lyn, og trener med Lyn-akademiet. Studerer Ronaldo-finter, scorer utallige mål for laget sitt, blant annet mot Vålerenga i oppvisningskampen i pausen mellom A-lagene på Ullevaal stadion.

* Brage Sandmoen – Kjelsås-dommeren som har vært kampleder på toppnivå i fotball i en årrekke. Har nok en gang gjort en god figur i Tippeligaen. Sandmoen noterte et snitt på 5,06 på årets VG-børs.

Her kan du stemme på din favoritt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere