*Nettavisen* Nyheter.

Siste frist for Årets navn

 

I dag går fristen ut for å sende inn forslag til årets navn 2008 i Nordstrands Blad.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foreslått: Knut Hallan fra Ulvøya er bare en av mange personer som av lesere er foreslått til årets navn. Her sjekker deponimotstanderen blåskjell i Bunnefjorden. (ARKIVFOTO:AINA MOBERG)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foreslått: Sara Nordenstam

Klikk på bildet for å forstørre.

Foreslått: Arild Andersson

VÅRE BYDELER: På torsdag kan du lese hvilke fire som plukkes ut til finalen, de personene som leserne og redaksjonen i Nordstrands Blad mener har gjort seg mest positivt bemerket i året som er gått.

Blant forslagene som har kommet så langt er det personer som har gjort seg bemerket på ulike arenaer. Det eneste kravet vi stiller er at årets navn er fra en av våre tre bydeler, Nordstrand, Østensjø eller Søndre Nordstrand.

Sport og politikk

I bunken så langt finner vi både deponimotstander Knut Hallan, svømmer og OL-medaljevinner Sara Nordenstam, Amund Kveim i Østensjøvannets Venner og bydelspolitiker Arild Andersson, for å nevne et lite utvalg av de mange forslagene som er kommet inn.

Vinneren får et synlig bevis på utmerkelsen, men vedkommende får også anledning til å gi 10.000 kroner til et formål i lokalmiljøet. Det er Senter Syd som har stilt denne gaven til disposisjon.

Ditt forslag

Hvis du vil være sikker på at "din" kandidat skal komme i betraktning, har du altså ut dagen i dag på å kontakte redaksjonen med ditt forslag. Hvordan du går frem kan du lese i faktaboksen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.