*Nettavisen* Nyheter.

Siste hinder før cupeventyret

Oldenborg holdt på å slå ut det daværende eliteserielaget Kongsvinger i cupen i fjor. Laget jager ny cupsuksess i år, og møter Eidsvold Turn i andre kvalikrunde. Foto: FOTO: ANDREAS LINDBÆK

Andre kvalifiseringsrunde i cupen er klar. Dette er siste hinder før breddeklubbene i Oslo kan håpe på motstandere fra eliteserien.

OSLO: For mange lag i 3. divisjon er det en drøm å spille mot et eliteserielag i første runde i cupen. Det kan bety både en stor opplevelse og store penger i kassa.

Før den ettertraktede førsterunden må lagene gjennom to kvalifiseringsrunder. Etter første runde denne uken, hvor blant annet Oldenborg, Bøler og Ullern tok seg videre, er nå andre runde satt opp.

Lokaloppgjør

Syv lag fra Oslo har kommet seg videre til andre kvalikrunde. Seks av dem har fått bortekamp, mens det syvende – Holmlia – har fått hjemmekamp mot et annet Oslo-lag, nemlig Bøler.

Det ligger altså an til et skikkelig lokaloppgjør, der en førsterundeplass ligger i potten.

De andre kampene er:
FuVo - Vestli
Eidsvold Turn - Oldenborg
Flisa - Korsvoll
Gjøvik FF - Grüner
Birkebeineren - Sagene
Sparta Bragerøen - Ullern

Se hele oppsettet her!

Topplagene senere

Vinneren av alle disse kampene går til første ordinære runde. Da kommer alle lagene i eliteserien og 1. divisjon inn i cupen.

Det samme gjelder Oslos lag i 2. divisjon.

Så gjenstår det å se om noen av lagene får de samme opplevelsene som i fjor:

Oldenborg holdt på å slå ut eliteserielaget Kongsvinger. Enda nærmere var Hasle-Løren, som hadde masse sjanser, men likevel tapte 0-1 for Sandefjord.

Oppsal fikk det derimot litt tøffere, og tapte hele 1-11 mot Vålerenga.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.