RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

STOLSKIFTE: Både Per Nygaard (f.v.) og Arnfinn Aabø er på vei ut av Østensjø BU. Her med BU-sekretær Therese Lundstedt og bydelsdirektør Tove Stien.
STOLSKIFTE: Både Per Nygaard (f.v.) og Arnfinn Aabø er på vei ut av Østensjø BU. Her med BU-sekretær Therese Lundstedt og bydelsdirektør Tove Stien. Foto: ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

Siste kveld med BU-gjengen

Mandag 19. september avholdes det siste møtet i nåværende Østensjø bydelsutvalg.

ØSTENSJØ: Møtet 19. september er det første etter sommerferien, og det siste før et nytt utvalg av lokalpolitikere overtar plassene i Østensjø bydelsutvalg (BU).

På programmet står blant annet en orientering om bydelens økonomi, samt reguleringssaker for Skullerudbakken og ikke minst Tor Jonssons veg 9.

Del på Facebook

BU skal ta stilling til tiltak for å bedre språkforståelsen i barnehager, gratis kjernetid og mulighet for faste hjemmehjelpere innenfor bydelens hjemmetjeneste.

En rekke rapporter for alt fra bydelens instituasjoner til barnevernstjeneste skal også gjennomgås.

Mer informasjon om sakene som skal behandles på møtet finner du på bydelens hjemmesider.

Møtet starter klokken 18.30 og finner sted i bydelens lokaler bak Bøler senter. Lokalbefolkningen har anledning til å komme med innspill under «åpen halvtime».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere