*Nettavisen* Nyheter.

Siste mulighet til å påvirke Årets Navn

Ansvarlige redaktører i Lokalavisene Oslo AS, Ivar Brynildsen (t.v) og Tore Bollingmo, ser frem til stort engasjement i kåringen av Årets Navn 2008 i Bydel Ullern.

Hvem fortjener å få utmerkelsen "Årets Navn 2008" i Bydel Ullern? Nå har du siste mulighet til å komme med ditt forslag!

ULLERN/ VESTRE AKER: I løpet av året skjer det utrolig mye i vår del av byen. Aktivitetsnivået er høyt, det være seg innen barneidrett, ungdomskultur, lokalpolitikk, menighetsliv, foreningsliv, frivillig arbeid og mye, mye mer.

Gode krefter i nærmiljøet

Veldig mange av oss deltar på en eller annen måte i fellesskapet, og vi vet alle at det fins mennesker i lokalmiljøet som gjør en ekstra innsats for sine medmennesker.

Når vi i Ullern Avis Akersposten nå skal finne frem til den person som skal få den ærefulle tittelen, trenger vi hjelp fra våre lesere.

Etter at vi gikk ut med oppfordringen første gang i siste utgave før jul, har vi fått inn en rekke gode forslag, og du kan fremdeles bidra!

Send inn forslag!

Er det noen i ditt nærmiljø som kan være aktuell, send inn forslaget til redaksjonen! Legg gjerne ved noen linjer om personen.

Vi ønsker forslag sendt inn på e-post eller post innen mandag 12. januar klokken 12. Send e-post til: redaksjon@ akersposten.no eller ring tlf 23 20 56 60.

I avisen vår 15. januar vil vi presentere fire kandidater som våre lesere kan stemme frem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag