RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste pris på Sogn?


Kunstneren Zu Yi Chen har gitt form til prisen, skulptur en «Enhet av motstand».
Kunstneren Zu Yi Chen har gitt form til prisen, skulptur en «Enhet av motstand».
Kanskje blir Sognprisen for 2008, som skal deles ut i år, den siste i sitt slag?

SOGN: Denne prisen har nå levd i vårt nærmiljø i 20 år. Den er utdelt 14 ganger. Blir utdelingen for 2008 den siste? sier Edvard Stang, leder av Lions Club Berg.

LES OGSÅ: Snøpark fikk lokal hedersbevisning

Mange andre priser

Sognprisen ble opprettet i 1989 av Lions Club Oslo Berg sammen med daværende Bydel Sogn, og videreført i 2004 av Lions-klubben. Formålet med prisen var å yte støtte og erkjennelse til personer, grupper eller organisasjoner som har gjort en innsats som kommer befolkningen i området til gode.

Bydel Nordre Aker opprettet sin egen bydelspris høsten 2008, Budstikka har sitt opplegg med årets navn. Det kan lett bli forvirrende med så mange priser i vårt område. Dog, vi synes det er bra at personer og foreninger blir hedret. Det var utgangspunktet da vi i Lions Berg startet opp dette sammen med bydelen Sogn i 1989, sier Stang.

Meld inn kandidater!

Ett er i hvert fall sikkert, Sognprisen vil i alle fall bli delt ut én gang til i forbindelse med en av Lyns hjemmekamper på Ullevaal stadion.

Området som nå dekkes med hensyn til kandidater som kan få tildelt prisen er begrenset av Kirkeveien i sør, Sognsvann i nord, Akerselva i øst og Sognsvannsbekken i vest. Vi ønsker å få inn så mange kandidater som mulig! sier Stang.

Kandidater meldes innen 20. februar, til: "Sognprisen, c/o Stang, Pb. 4 Tåsen, 0801 Oslo", e-post: ekrsta@online.no .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere