RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIL TAKKE: I fire uker har Bengt Eriksen og de andre i aksjonsgruppa organisert leteaksjoner etter Sigrid Giskegjerde Schjetne her fra Østensjø skole. Nå er Sigrid funnet, og i kveld ønsker de å rette en takk til alle som har bidratt.
VIL TAKKE: I fire uker har Bengt Eriksen og de andre i aksjonsgruppa organisert leteaksjoner etter Sigrid Giskegjerde Schjetne her fra Østensjø skole. Nå er Sigrid funnet, og i kveld ønsker de å rette en takk til alle som har bidratt. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen

Siste samling for de frivillige

Klokken 18 onsdag blir det felles samling for de som har lett etter Sigrid på Østensjø skole. – Dette oppleves bare som tomt og trist, sier Bengt Eriksen.

ØSTENSJØ: Det er aksjonsgruppa bak alle de frivillige leteaksjonene etter Sigrid Giskegjerde Schjetne som har tatt initiativ til en siste samling ved Østensjø skole.Samlingen er for de frivillige letemannskapene og andre berørte. Den finner sted på Østensjø skole, onsdag 5. september klokken 18.

LES OGSÅ: Åpner Skøyenåsen skole for sørgende

Vil takke de frivillige

Familievenn og koordinator Bengt Eriksen sier at de vil markere at letingen er over, nå som Sigrid er funnet.

– Vi har til hensikt å si takk, og så regner vi med at noen ønsker å bruke anledningen til å markere at det er over, sier Eriksen.

I fire uker har aksjonsgruppa, bestående av venner, familie, naboer og kollegaer, samt uttallige frivillige søkt etter Sigrid.

Mandag kveld ble hun funnet drept i et skogholt på Sofiemyr, og hele Norge føler med Sigrids nærmeste i sorgen.

Les alt om Sigrid Giskegjerde Schjetne-saken her

Vil skåne de yngste

På nettsiden www.finnsigrid.no ber aksjonsgruppa om at blomster og lys tas med til Skøyenåsen skole.

– Vi anbefaler at eventuelle blomster og lys tas med til Sigrids skole, Skøyenåsen ungdomsskole, og plasseres ved flaggstangen utenfor skolen. Av hensyn til de yngste barna anbefaler vi at Østensjø skole og Østensjø Kanvasbarnhage skjermes så langt det er mulig i denne vonde tiden, skriver Ingvild Storaker Kilander på nettsiden til aksjonsgruppa.

DU KAN SKRIVE EN SISTE HILSEN TIL SIGRID HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere