Siste sjanse i Borgenveien

Ønsker du å bo i en av de nye leilighetene i Borgenveien 50 på Vinderen, må du kjappe deg. Det er kun en leilighet igjen.

Vinderen: For halvannet år siden ble de 28 leilighetene i Borgenveien 50 lagt ut for salg, og i dag er 27 leiligheter solgt. I følge megler i DnBNor eiendom, Finn Bragnes, har leilighetene så og si solgt seg selv.
- Det har nesten ikke vært behov for markedsføring av dette prosjektet. Disse leilighetene er veldig populære, sier han.
Det er godt voksne mennesker som har kjøpt seg leiligheter i Borgenveien 50 og Bragnes er sikker på at beliggenhet har mye å si for hvem som er interesserte.
- Leilighetene ligger rett ved T-banen. Dette gjør det enkelt for folk som ikke kjører bil. I tillegg kommer det ICA- butikk i 1. etasje og det er attraktivt for eldre mennesker.
Den siste leiligheten som ligger ute for salg er en 39 kvadratmeter stor to- roms med balkong. Den ligger i en høy andre etasje.
- Det er mange som har vist interesse for leiligheten, forteller Bragnes som regner med at den vil bli solgt i løpet av kort tid.
Leiligheten selges til fastpris og kjøper må ut med 2 195 000 kroner inkludert garasjeplass. Alle leilighetene har tilhørende sportsbod på fem kvadratmeter.
Leilighetene er planlagt innflytningsklare 4. kvartal 2007.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.