RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste sjanse til å påvirke


Ansvarlige redaktører i Lokalavisene Oslo AS, Ivar Brynildsen (t.v.) og Tore Bollingmo, ser frem til stort engasjement i kåringen av Årets Navn 2008.
Ansvarlige redaktører i Lokalavisene Oslo AS, Ivar Brynildsen (t.v.) og Tore Bollingmo, ser frem til stort engasjement i kåringen av Årets Navn 2008.
Hvem fortjener å få utmerkelsen "Årets Navn 2008" i Bydel Nordre Aker? Nå har du siste mulighet til å komme med ditt forslag!

NORDRE AKER: I løpet av året skjer det utrolig mye i vår del av byen. Aktivitetsnivået er høyt, det være seg innen barneidrett, ungdomskultur, lokalpolitikk, menighetsliv, foreningsliv, frivillig arbeid og mye, mye mer.

Gode krefter i nærmiljøet

Veldig mange av oss deltar på en eller annen måte i fellesskapet, og vi vet alle at det fins mennesker i lokalmiljøet som gjør en ekstra innsats for sine medmennesker.

Når vi i Nordre Aker Budstikke nå skal finne frem til den person som skal få den ærefulle tittelen, trenger vi hjelp fra våre lesere.

Etter at vi gikk ut med oppfordringen første gang i siste utgave før jul, har vi fått inn en rekke gode forslag, og du kan fremdeles bidra!

Send inn forslag!

Er det noen i ditt nærmiljø som kan være aktuell, send inn forslaget til redaksjonen! Legg gjerne ved noen linjer om personen.

Vi ønsker forslag sendt inn på e-post eller post innen mandag 12. januar klokken 12. Send e-post til: redaksjon@ nordreakerbudstikke.no eller ring tlf. 23 20 56 60.

I avisen vår 15. januar vil vi presentere fire kandidater som våre lesere kan stemme frem.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere