RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siste stoppested: Nydalen

"Ein psykologisk thriller frå jazzmiljøet i New Orleans på 1920 og 30-talet" finner veien til Riksteaterets scene i Nydalen tirsdag, onsdag og torsdag kveld denne uken.

NYDALEN/HUSEBY: Huseby-beboer og Himmeblå-skuespiller Ane Skumsvoll har, sammen med Karl Sundby og Ole Martin Aune Nilsen, reist med Sogn og Fjordane teater på kryss og tvers i Sogn og Fjordane helt siden slutten av februar med stykket Stoppestaden – skrevet av Julian Garner. De avslutter turneen med tre forestillinger i Nydalen.

"Den rike jazzsamlaren Joe står og blar seg gjennom jazzavdelinga i ein stor bokhandel i New York. Det neste han veit er at han vaknar på eit ikkje alt for fint hotellrom i New Orleans. Kidnapparane veit alt om den brennande og lidenskapelege interessa han har for 1920-åras jazzklarinettist, Leon Roppolo og dei gir han eit tilbod han ikkje kan avslå... Joe legg ut på ei halsbrekkande reise inn i hovudet, kroppen og sjela til sin mystiske helt," kan vi lese på teaterets nettsider.

– Dette høres dramatisk ut, Ane.

– Det er kanskje ikke dramatisk, men mer psykologiske forviklinger. Publikum må være med og finne ut av tingene selv, tenke litt, sier Ane Skumsvoll til Ullern Avis Akersposten.

– Å spille dette stykket er gøy, særlig ettersom dette er reelle mennesker, som fantes den gang, sier hun.

– Har det vært fullt hus og stormende jubel i Sogn og fjordane?

– Om ikke fullt hus alle steder, så har det i hvert fall vært stormende jubel! sier hun.Siste stoppested for Stoppestaden er altså:

Torsdag 25. mars kl 19.00, Riksteatret, Nydalen

Mer info på www.softeater.no.


 


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere