RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sistemann ut

Kiwanis Club Holmlia er siste organisasjon ut som får kjøre rundt i Humanitærbilen.

Søndre Nordstrand: Dette var kjempeoverraskende, sier Arne Pettersen som er president i klubben. Klubben som holder til i Prinsdal ble stiftet i sommer og meldte seg sent i kampen om humanitærbilen. Overraskelsen var derfor stor blant medlemmene da de fikk vite at Kiwanis var trukket ut som en av ti finalister til å vinne bilen.

Kalender

Nå vil den humanitære Kiwanis-klubben benytte seg av bilen for å profilere kalenderen de selger. Og allerede lørdag var Åge Breiby på plass midt på Holmlia senter med bil og kalender. Det er kjente og kjære motiver fra Søndre Nordstrand som pryder kalenderen som selges. Pengene klubben får inn vil uavkortet gå til humanitære formål i lokalmiljøet.

Morsomt

Det er veldig flott for klubben vår at vi får lov til å ha bilen. Vi er glade for at vi blir lagt merke til selv om vi er så ferske, smiler Pettersen.

Nå vil klubben ta kontakt med eldresenteret og kirken for å høre om de har noen behov som humanitærbilen kan hjelpe til med. Fordi det kom så overraskende på har ikke klubben rukket å planlegge hvordan de skal benytte bilen ennå, men i en hektisk førjulstid tror klubbpresidenten at mange kan ha behov for litt hjelp.

Hvert enkelt medlem får nok legge hodene i bløt, men vi skal nok finne på noe selv om vi ikke hadde planlagt dette, smiler han fornøyd.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere