RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Siv danser videre


Siv Gaustad sammen med dansepartner Sergio Benvindo Junior. Foto: TVNorge
Siv Gaustad sammen med dansepartner Sergio Benvindo Junior. Foto: TVNorge
Siv Gaustad (33) røk ut av «So You Think You Can Dance Scandinavia» sist torsdag. Men tightsen støver ikke akkurat ned av den grunn.

SMESTAD: Det er klart det var synd at alle de norske røk ut, men de gjenværende er jo favoritter fra hvert sitt land, så det kom jo ikke akkurat som en overraskelse, sier trønderen og Smestad-beboeren Siv, som likevel innrømmer at hun ønsket å se minst én nordmann i finalen.

Fokus på nye prosjekter

Det å få vist seg frem hver torsdag i beste sendetid de siste ukene har vært svært positivt for den rutinerte danseren.

Jeg har fått flere jobbtilbud fra mennesker jeg sannsynligvis ikke ville ha truffet hvis det ikke var for denne konkurransen. Det er jeg utrolig glad for. Nå går likevel det meste av tiden til min egen produksjon, en helaftens jazzforestilling som settes opp på Edderkoppen Teater i juni, forteller hun.

I tillegg underviser Siv både på Bårdar og på Kunsthøyskolen, og hun innrømmer kjapt at hun er svært flink til å gå ut av avsluttede prosjekter og rett inn i nye.

Når jeg er med på noe, går jeg inn med 100 prosent, men jeg er likevel flink til å legge dette vekk og konsentrere med fullt om nye ting når det kreves. Det tror jeg var en stor fordel for meg når det kom til «So You Think You Can Dance Scandinavia». Når jeg vet at jeg har gjort mitt beste, kan jeg liksom være fornøyd med det.

Trives i ny rolle

Søren Mørkrid Thøgersen er Sivs assistent i arbeidet med forestillingen på Edderkoppen. Hun innrømmer at uten denne hjelpen ville hun neppe klart å fullføre.

Han er utrolig dyktig og ordner og fikser alt fra prøver til opprydning. Jeg får bare beskjed om å møte opp og gjøre det jeg er best til, og jeg kan jo ikke akkurat klage på det.

At hun trives i sin nye rolle som produsent, koreograf, pedagog og danser hersker det liten tvil om. Og med så mange jern i ilden blir forestillingen neppe det siste man hører fra Siv Gaustad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere