RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne Mercedesen av eldre modell med sommerdekk skled inn i bussen og forårsaket trafikkaos. Foto: Vidar Bakken
Denne Mercedesen av eldre modell med sommerdekk skled inn i bussen og forårsaket trafikkaos. Foto: Vidar Bakken

Sjåføren stakk av

En bil med sommerdekk skapte totalt kaos i Ostadalsveien på Røa, da han skled inn i en buss som så ble dyttet inn i en annen buss.

RØA: Trafikken i Ostadalsveien ble effektivt stoppet tirsdag morgen da en personbil på vei opp bakken begynte å skli bakover.

Sommerdekkene fant ikke feste på det sleipe underlaget og bilen skled i full fart inn i 46-bussen som var på vei ned bakken.

Skled inn i en annen buss

Foran seg hadde bussen en annen buss og ferden fortsatte inn i denne bussen. Frontglasset på den første bussen sprakk i sammenstøtet og det ble andre mindre skader på bussene.

Sjåføren stakk av etter sammenstøtet. Han påsto han ikke hadde tid, men vi har tatt bilnummeret, sier busselskapets ansvarlige.

Helt fortvilende

Etter sammenstøtet ble biler og busser stående på tvers av veibanen og beboere i området innenfor måtte belage seg på lang ventetid. En time etter sammenstøtet var fremdeles oppryddingsarbeidet i gang.

Det er helt fortvilende. I og med at alle de andre veiene ut av området er sperret, er Ostadalsveien eneste utfart for mange tusen mennesker i dette området, sier en beboer på telefonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere