RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjarmerte stort


Barna sjarmerte publikum i senk.
Barna sjarmerte publikum i senk.
Akerhellinga barnehage fylte 30 år og feiret med skikkelig teaterforestilling.

AKER SYKEHUS: Akerhellinga er en av personalbarnehagene til Aker sykehus, og feiret jubileet en hel uke til ende. Barna hadde øvd siden påske, og torsdag i forrige uke var foreldrene spesielt invitert til forestillinga. De søte små sjarmerte stort med flere innøvde nummer.

Inspirert av Geir Lystrup

Første nummer var inspirert av Geirr Lystrups «Mauritz maur og den store barnnålkrigen». Deretter fulgte «Jonas i jungelen», løver, prinsesser, sirkushester, sterke menn, apekatter, sjørøvere, kosedyrsangen og klovnenummer.

Pedagogisk leder Helen Yssen var regissør for forestillinga, og mottok heder og ære, samt blomster for sin innsats. Yssen har jobbet i barnehagen i 20 år, og går inn i pensjonistenes rekker til høsten.

Vi har forsøkt å finne balansen; ikke øve for mye, og ikke for lite. Det behøver ikke være så intenst. Barna responderer forskjellig. Dette er noe vi alle har fått til sammen, sier hun.

Gledet seg

Yssen forteller at både barn og ansatte har hatt det morsomt under forberedelsene, og alle hadde gledet seg veldig til forestillinga. Barna syntes også det var stas å få ansiktsmaling og kostymer.

De har vært helt oppunder taket i hele dag, smiler hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere