Sjefen tok ansvar

Hasle/Lørens spillende trener, Lars Bratseth, dominerte stort i det tøffe lokaloppgjøret mot Grei og scoret hele fire ganger.

GREI 5
HASLE/LØREN 10

Ammerud: Det er alltid gøy å score. Jeg er veldig fornøyd, forteller Lars Bratseth stolt.
På sesongens syv første kamper var ikke den spillende treneren i nærheten av en nettkjenning. Nå har han scoret åtte på de tre siste og på søndag laget han ekte hat trick i 1. periode!
Jeg startet sesongen i forsvar, men så flyttet jeg meg selv fram på banen. Det har fungert bra, ler goalgetteren.
Lars Bratseth fungerte mesterlig i løperrekke sammen med Daniel Baronowsky. Duoen blendet hjemmelaget med frekke kombinasjoner, og de sto bak 7 av 10 mål.
Kjemien mellom oss er god. Det beviste vi i dag, sier Bratseth stolt.

Effektive

Hasle/Løren lå dypt oppgjøret igjennom og det var nettopp dette som ble avgjørende.
Grei er bedre teknisk enn oss, men vi er veldig godt trent. I dag fungerte kontringsspillet bra. I tillegg var vi veldig effektive, sier Lars Bratseth.
Hasle/Løren har på sesongens ti første kamper plukket 16 poeng. De ligger nå a poeng med serieleder Bærums Verk og Nor 92.
Er målet å rykke opp til Eliteserien?

For oss er det helt uaktuelt å rykke opp. Vi har verken ressurser eller spillerstall til å ta det steget. Målet er å havne på øvre halvdel, og det skal vi klare, forteller treneren ydmykt.

Skuffet sjef

For Grei sin del ble kampen mot Hasle/Løren en gedigen skuffelse. Vertene dominerte banespillet, men de klarte ikke å demme opp bakover. Det florerte av individuelle feil og de våknet ikke opp før det sto 1-8 på lystavla. Ifølge Grei-treneren, Rune Hilseng, var det hele en pinlig affære.
Vi ble rett og slett pissa på i dag. Hasle var gode, men vi var veldig dårlige, forteller han oppgitt.
Hva gikk galt?

Gutta var altfor dårlige i duellspillet. I tillegg fikk motstanderen stå alene i "slottet". Målet vårt er å fighte om en kvalifiseringsplass til eliteserien. Skal vi klare det må vi forbedre oss betraktelig, avslutter Rune Hilseng til Lokalavisen Groruddalen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.