RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjeiker kjøpte fjorårets dyreste bolig i Oslo


105 millioner kroner la de saudi-arabiske oljesjeikene på bordet for å sikre seg eiendommen i Krags vei 7 i Holmenkollåsen.
105 millioner kroner la de saudi-arabiske oljesjeikene på bordet for å sikre seg eiendommen i Krags vei 7 i Holmenkollåsen. Foto: FOTO: GOOGLE
Styrtrike oljesjeiker bladde opp 105 millioner kroner for ny ambassadørbolig i Holmenkollåsen.

Det er Finansavisen som melder at Royal Embassy of Saudi Arabia punger ut i hundremillionersklassen, for å overta eiendommen i Krags vei 7, som dessuten består av en mindre enebolig og diverse garasjeanlegg.

Solid avkastning

Thorleif Solvang kjøpte eiendommen gjennom sitt selskap, Besserud Prosjekt, for 7 millioner kroner i 1991.

Han sier til Finansavisen at han ikke hadde boligen for salg, men at han fikk en henvendelse med et bud på 105 millioner kroner som ble akseptert.

LES OGSÅ: Så lekker at du snur deg

Det var Privatmeglerens Jon Kvisgaard som meglet boligen.

– Det har tatt mer enn 1,5 år å dra iland boligsalget, og det har vært mange utfordringer på veien. Allikevel har vi nå kommet i mål, og både selger og kjøper er svært godt fornøyd med det vi sammen har fått til.

– Den saudi-arabiske ambassadøren vil med denne eiendommen, residere i en av hovedstadens mest spektakulære villaeiendommer, fastslår Kvisgaard overfor hegnar.no.

LES OGSÅ: Oslo vest tar regningen

LES OGSÅ: Selger Oslofjordens kanskje beste utsikt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere