RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Lars Erik Lunde Halbrendt, Thomas Bakke, Camilla Flåt og Rebekka Kvalheim fikk møte idolene Heidi Løke og Kristian Kjelling.
Lars Erik Lunde Halbrendt, Thomas Bakke, Camilla Flåt og Rebekka Kvalheim fikk møte idolene Heidi Løke og Kristian Kjelling. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Sjekk de stjernetrenerne!

Kristian Kjelling, Heidi Løke og Karl Erik Bøhn arrangerte forrige uke håndballskole i regi av Bjørndal Idrettslag.

BJØRNDAL: 151 barn var i en uke samlet i Bjørnholthallen for å lære mer da Bjørndal Idrettslag sammen med Kristian Kjelling, Heidi Løke og Karl Erik Bøhn arrangerte håndballskole for sjette år på rad.

– Det har vært utrolig morsomt og jeg har sett veldig mange gode spillere. Jeg er rett og slett imponert over hva de har fått til her, sier Heidi Løke til Nordstrands Blad.

Hun var ny instruktør under håndballskolen ettersom hun ikke spiller i Larvik lenger.

– De har tilrettelagt det perfekt for oss. Det har gått knirkefritt, skryter håndballesset.

Skal bli best

Sportslig leder i Bjørndal håndball, Truls Wettergreen, er strålende fornøyd med håndballskolen de har hatt i seks år på rad.

– Vi tenker helhetlig. Håndballspillerne her skal få et totalopplegg med både kosthold, skadeforebygging, basistrening og håndballøkter. Sammen med Kristian Kjelling, Heidi Løke og Karl Erik Bøhn har vi fått til en skikkelig håndballskole. Målet er å bli Norges beste håndballskole, sier han.

Og det er kjente navn som har vært innom uka de har hatt skole.

Lise Løke, Frank Løke, Arne Senstad, Emely Stang Sando, Else Marthe Sørlie Lybæk og Marinko Kurtovic har alle vært innom.

– Vi har fått «the best of the best» til å stille opp. De er fantastiske mennesker som er ekstremt flinke med unger, sier Truls Wettergren.

Oslo fortjener det

Kristian Kjelling, som er oppvokst på Kjelsås, er veldig glad han får muligheten til å være instruktør.

– Det er et bra engasjement her. Jeg vet hvor viktig det er med slike skoler og derfor stiller jeg opp, sier Kjelling som for seks år siden startet opp egen skole på Ekeberg.

– Oslohåndballen har enda en del å lære. Toppklubbene her jobber mot hverandre. De bør heller bli bedre å samarbeide, sier Kjelling.

Og ungene som var med var veldig glade for at det var deres idoler som var trenere.

– Heidi Løke er vår store idol. Hun er veldig flink både på og utenfor banen. Dessuten er de utrolige greie, sier Camilla Flåt (12), Lars Erik Lunde (12), Rebekka Kvalheim (10) og Thomas Bakke (13)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere