RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FEIRING: Det var ikke en stille feiring da P4-barnet Emilie Schreier (i midten) ble 18 år. P4 stilte grytidlig opp for å markere anledningen.
FEIRING: Det var ikke en stille feiring da P4-barnet Emilie Schreier (i midten) ble 18 år. P4 stilte grytidlig opp for å markere anledningen. Foto: FOTO: Andreas Stjernvang/P4

Sjekk den bursdagsgaven!

Emilie Schreier fra Nordstrand fikk en ekstra spesiell 18-årsdag da P4 kom med kake, korps og en sjekk på 360.000 kroner.

NORDSTRAND: I forbindelse med radiokanalens offisielle åpning 15. september 1993, ble Emilie kåret til en av to P4-barn, som fikk 247.500 kroner. Pengene skulle stå på sperret konto fram til barnet fylte 18 år,

og sykehus over hele landet var innrapporterte fødsler til P4.

Dødt løp

Dette skjedde ikke helt uten dramatikk. Det viste seg nemlig at to jentebarn ble født på nøyaktig samme tidspunkt. Kanalledelsen viste ingen annen råd enn å avgjøre det hele ved loddtrekning. Vinneren ble Emilie Schreier fra Nordstrand.

Schreier har vist om pengene hele sitt liv, men viste ikke om radiokanalens planer for bursdagen hennes. Den nybakte 18-åringen satt og spiste frokost da hun plutselig hørte hornmusikk utenfor huset.

Spredte seg

Det var ikke så mange av vennene til Schreier som viste at hun er det ene P4-barnet, men nyheten spredte seg raskt på 18-årsdagen.

– Jeg fikk mange gratulasjoner, de synes jeg var heldig og var glade på mine vegne, sier Schreier.

– Hva skal pengene brukes på? Blir det tur på byen eller sparekonto?

– Det blir nok mest sparing til bil og leilighet, sier Schreier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere