RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk denne bryllupsinvitasjonen!


KREATIVT: Sunniva og Eirik ønsket at bryllupsinvitasjonen skulle være morsom og gjenspeile dem som par.
KREATIVT: Sunniva og Eirik ønsket at bryllupsinvitasjonen skulle være morsom og gjenspeile dem som par. Foto: Foto: Privat/ANB
Ser du hvor inspirasjonen er hentet fra?

I disse dager er det mange som både sender ut og mottar bryllupsinvitasjoner. Blant dem er kjæresteparet Sunniva Aurebekk (23) og Eirik Omdal (23) fra Hægeland, som har sendt ut en svært kreativ variant.

– Vi fant ut at vi ville ha en morsom invitasjon som gjenspeiler noe av det som er typisk for oss. Vi er begge glade i fotball og spiller mye Fifa sammen. Det var broren min, Arnfinn, som kom opp med idéen om å lage invitasjonen som et Fifa-cover. Vi likte tanken, og er veldig fornøyd med resultatet, sier Sunniva Aurebekk til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Man skulle kanskje tro at det var den vordende brudgommen som var mest positiv til forslaget, men slik var det ikke.

– I starten var det faktisk jeg som var mest gira, mens Eirik var mer skeptisk. Han syntes nok det var både litt uvanlig og fjasete, men det snudde fort da vi tok bildene og skjønte at resultatet kom til å bli veldig kult, forteller Sunniva.

Etter at invitasjonene ble sendt ut, tok det ikke lang tid før reaksjonene meldte seg.

– Flere av vennene våre har lagt ut bilde av invitasjonen på Facebook, hvor vi har fått masse positive tilbakemeldinger. Det virker som om folk syntes invitasjonen er morsom, sier Sunniva.

Selv om invitasjonen riktignok er fotball-inspirert, tar de ikke med seg temaet videre til bryllupet.

– Nei, det blir nok ikke noe særlig fotball i selve bryllupet. Men vi håper i det minste at invitasjonene gir et hint om at det kan bli et gøyalt bryllup!

Sunniva og Eirik gikk i samme klasse på videregående, og har nå vært kjærester i fem år. De gifter seg 21. juni 2014 i Oddernes Kirke, før bryllupet skal feires på Bjelle Gård i Kristiansand.

(ANB) 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere