RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjekk denne sommerdoningen!


SOLSLIKKER: Nærmere sommeren kommer du ikke i en firehjuling.
SOLSLIKKER: Nærmere sommeren kommer du ikke i en firehjuling.
Leter du etter den optimale sommerbilen - og ikke vil bygge den selv - kan Smabug være et alternativ. Dyr er den heller ikke.

Å kjøre rundt i Smabug forutsetter enten en flott og varm sommer, eller at man ifører seg snøscooterdress og blåser en lang marsj i temperaturen. Uansett kan vi garantere at naboen ikke skaffer seg noe liknende, om du fatter interesse for leketøyet til det lille firmaet Car-Concepte i Landesbergen i Tyskland.
Foreløpig har vi bygd fem biler, men vi håper på å kunne produsere 200 i året, opplyser salgssjef Kai Rehmann, der han farter rundt under sydens sol med sin strandbuggy bygget over lesten til Smart ForTwo.

Takk, vi selger bilen for 18.900 euro pluss lokal skatt, er Rehmanns svar på spørsmålet om pris.
Det er kanskje ikke så rimelig, men vi antar at de fleste som reflekterer på denne bilen allerede har en Porsche Boxter eller liknende i garasjen, fortsetter tyskeren, full av entusiasme over bilsnekkerverkstedets siste påfunn. Så vet vi at sommerens kuleste leketøy koster rett over 150.000 kroner altså litt mer enn Smart kabriolet når norske avgifter legges på toppen. Men denne er hundre ganger tøffere å se på og ti ganger morsommere å kjøre!

Med Smabug legger du ikke mange penger igjen i tollbua. Med 41 dieselhester i hekken, et forbruk rundt 0,3 liter per mil, CO2-utslipp rundt 100 gram/km og nesten ingen vekt blir det heller nesten ingen avgift til staten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere