*Nettavisen* Nyheter.

Sjekk ut Nordre Akers talenter!

Den Norske ballettskoles hiphop og breakgruppe er en av de påmeldte til Nydalske Talenter.

Beboerne i Nordre Aker har dratt frem et bredt spekter av ulike talenter. Og det er fortsatt mulig å melde seg på talentiaden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Basic Warning

Klikk på bildet for å forstørre.

Soran

Klikk på bildet for å forstørre.

To perlers dans

NYDALEN: Talentkonkurransen "Nydalske Talenter" arrangeres i forbindelse med teaterfestivalen TWIST 08, som åpner førstkommende fredag.

Noe av hensikten med TWIST 08 er å slippe til nye folk på scenen. Det ser vi også på resten av festivalprogrammet. Det er mange "up and coming" skuespillere og ensembler som har fått plass, sier prosjektleder Beate Svenningsen ved Riksteatret.

Variert

Jeg håper det blir morsomt, variert og litt småsprøtt, at det ikke bare er de "flinke" som melder seg på. Det skal jo være litt show og underholdende, sa Liv Husby fra bydelen i forkant av konkurransen.

Og hittil har Nordre Aker vist seg dyktig til å mobilisere talenter.

Se videoene av alle talentene her

Her har det blitt lastet opp videoer av alt fra fotballtriksing til breakdans, klassisk ballett, coverlåter, samt egenproduserte musikkvideoer.

Unge talenter

Du kan blant annet nyte "To perlers dans", utført av to jenter på 13 år ved Den Norske Ballettskolen. Eller du kan se bredden i det unge talentet Sorans piano- og saksofonmusikk, vist i fire forskjellige videoer.

LES OGSÅ: Jakter på DITT talent

I tillegg har det lokale bandet Basic Warning fra Grefsen lastet opp en imponerende musikkvideo til sangen "Six White Horses".

Fortsatt mulig å melde seg på

12 finalister vil bli trukket ut til å delta på finalen, som finner sted i Studentenes Hus i Nydalen lørdag 8. november.

I juryen sitter blant annet Karl Sundby, mens konferansieren under finaleshowet er Esben "Dansken" Selvig fra Klovner i kamp.

Påmeldingen varer til 3. november. Onsdag og torsdag er det mulig å stikke ned til Trikkehallen for å melde seg på, eller last opp en video av ditt talent her

Vinneren av konkurransen får 30.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.