RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjokkbrekk i Karenslyst allé

Klokken 03.40 knuste personer et buikkvindu i Karenslyst allé og stakk av med klær. I løpet av natten er sju personer pågrepet for andre tyverier.

OSLO: Det skal i følge politiet ha blitt kastet stein gjennom ruta, og både klær og sko ble stjålet.

Gjerningspersonene var forsvunnet da politiet kom til stedet. Det var i natt ingen observasjoner av verken gjerningspersoner eller fluktbil.

 

LES OGSÅ: Tre dødsulykker i Oslo lørdag.

Det var det derimot etter flere personran som fant sted i løpet av natt til søndag og søndag morgen. Tilsammen åtte personer er pågrepet:

Rumenere på trikken

Tre lommetyver på 12-trikken i Storgata ble etter midnatt pågrepet og kjørt til arresten. I følge politiet er alle de tre rumenere. Fornærmede på trikken fikk igjen sine frastjålede eiendeler.

Stjal mobiltelefoner

Tre personer ble også pågrepet for å ha fraranet forbipasserende deres mobiltelefoner, i området ved Spaceworld i Storgata. Alle de tre ble kjørt til arresten.

Ran og vold i Sinsenkrysset

Like før klokken seks søndag morgen meldte politiet at en kvinne var blitt ranet ved Sinsenkrysset. Hun ble fraranet en mobiltelefon og utsatt for vold. Gjerningsmannen ble pågrepet i nærheten kort tid etter.

Også søndag morgen var langfingrede personer i aksjon i hovedstaden. En lommetyv ble pågrepet og kjørt til arresten i 10-tiden.

LES OGSÅ: "Hurtigtiltak" mot voldtekt har tatt seks måneder

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere