RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sjøsenteret i full fyr i natt


Sjøsenteret på Killingen i full fyr i natt. Politiet jakter brannstifter
Sjøsenteret på Killingen i full fyr i natt. Politiet jakter brannstifter
Sjøsenteret i Killingen sto i full fyr i natt. Den sjuende på kort tid. Politiet intensiverer nå jakten etter det som mest sannsynligvis er en eller flere pyromaner.

- Det er klart at man ser ting i sammenheng etterforskningsmessig i og med at man har hatt branntilløp ved Frammuseet i flere anledninger, sier operasjonsleder Kjetil Hiorth i Oslo politidistrikt til TV2nyhetene .

Tirsdag kveld forsøkte noen å tenne på både Frammuseet og Kon-Tiki museet, men politiet forhindret begge brannene ved en tilfeldig patruljering.

Men selv med økt vakthold på Bygdøy, sto sjøsenteret Killingen i full fyr i natt.

- I hallen er det helt utbrent. Det er også brent på de båtene som ligger der, men de er ikke utbrent alle sammen. I kontordelen ser ut som det bare er røykskader, sier brigadesjef Jørn Areklett Omre i Oslo brannvesen til TV 2 Nyhetskanalen.

Sjøsenteret det brant i, ligger i samme område, men likevel på andre siden av Bygdøyneset for Frammusset, Sjøfartsmuseet og Kon-Tiki Museet, der det har vært seks branntilløp de siste to ukene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere